Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bepalen van vitamine D2 in serum
D2-MAC-norm
D2-MAC-standard
D2-lymfeklierdissectie
E 670
E670
Ergocalciferol
Familiale hypofosfatemie
Folliculaire keratosedoor vitamine A-deficiëntie
Hypervitaminose
Hypofosfatasie
Mazelenvirus genotype D2
Osteomalacie
Overmaat aan vitamine
Rachitis
Vitamine D-resistente
Vitamine D2
Xerodermiedoor vitamine A-deficiëntie
Zure-fosfatasedeficiëntie

Vertaling van "Vitamine D2 " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE


E 670 | ergocalciferol | vitamine D2

E 670 | ergocalciferol | vitamin D2


bepalen van vitamine D2 in serum

Serum vitamin D2 level


D2-MAC-norm | D2-MAC-standard

D2-MAC standard | Development-phase 2 multiple analog component standard






anemie door vitamine B12-deficiëntie als gevolg van selectieve malabsorptie van vitamine B12 met proteïnurie

Vitamin B12 deficiency anaemia due to selective vitamin B12 malabsorption with proteinuria


folliculaire keratosedoor vitamine A-deficiëntie (L86) | xerodermiedoor vitamine A-deficiëntie (L86)

Follicular keratosis | Xeroderma | due to vitamin A deficiency+ (L86*)


familiale hypofosfatemie | hypofosfatasie | vitamine D-resistente | osteomalacie | vitamine D-resistente | rachitis | zure-fosfatasedeficiëntie

Acid phosphatase deficiency Familial hypophosphataemia Hypophosphatasia Vitamin-D-resistant:osteomalacia | rickets


hypervitaminose | overmaat aan vitamine

hypervitaminosis | vitamin overdose
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Het gehalte aan vitamine D2 in het gistconcentraat varieert tussen 1 800 000 en 3 500 000 IE vitamine D/100 g (450-875 μg/g).

Vitamin D2 content in the yeast concentrate varies between 1 800 000-3 500 000 IU vitamin D/100 g (450-875 μg/g).


Het bij dit besluit toegelaten uv-behandelde bakkersgist wordt in de etikettering van voedingsmiddelen die het bevatten, aangeduid als „vitamine D-gist” of „vitamine D2-gist”.

The designation of UV-treated baker's yeast authorised by this Decision on the labelling of the foodstuffs containing it shall be ‘vitamin D yeast’ or ‘vitamin D2 yeast’.


De EFSA heeft op 12 december 2013 in haar wetenschappelijk advies over de veiligheid van met vitamine D verrijkte, uv-behandelde bakkersgist (2) geconcludeerd dat uv-behandelde bakkersgist met een verhoogd gehalte aan vitamine D2 onder de beoogde gebruiksvoorwaarden veilig is.

On 12 December 2013, in its ‘Scientific Opinion on the safety of vitamin D-enriched UV-treated baker's yeast’ (2), EFSA concluded that UV-treated baker's yeast exhibiting an enhanced content of vitamin D2 is safe under the intended conditions of use.


Definitie : Bakkersgist (Saccharomyces cerevisiae) wordt behandeld met ultraviolet licht om de omzetting van ergosterol in vitamine D2 (ergocalciferol) op te wekken.

Definition : Baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) is treated with ultraviolet light to induce the conversion of ergosterol to vitamin D2 (ergocalciferol).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Vitamine D2' ->

Date index: 2021-01-01
w