Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Houdbaarheidstermijn van voedingsmiddelen beoordelen
Nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

Vertaling van "Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen | voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen | voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

appraise nutritional characteristics of food | judge nutritional characteristics of food | assess nutritional characteristics of food | check nutritional characteristics of food


houdbaarheidstermijn van voedingsmiddelen beoordelen

assess the shelf life of a food product | assess the shelf life of food products | appraise shelf life of food products | assess shelf life of food products


milieuparameters op de werkplek voor voedingsmiddelen beoordelen

appraise environmental parameters at the workplace for food products | assess environmental parameters of the workplace for food products | assess environmental parameters at the workplace for food products | check environmental parameters at the workplace for food products
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
- de voedingseigenschappen van voedingsmiddelen krijgen meer aandacht;

- promotion of nutritional qualities of foodstuffs;


Aan de hand van welke criteria zal dit product worden gedefinieerd en, de belangrijkste kwestie: hoe zal de consument worden geïnformeerd over de kenmerken en de voedingseigenschappen van de nieuwe voedingsmiddelen die hij of zij koopt?

What will the criteria be for defining these products and, most of all, how will consumers be informed of the characteristics and nutritional properties of the novel foods they purchase?


27. beschouwt de komende verordening inzake de voedingswaarde- en gezondheidsetikettering waardoor de consument eindelijk kan beschikken over betrouwbare, niet-misleidende en samenhangende informatie over de voedingseigenschappen van voedingsmiddelen, vooral voedingsmiddelen met een hoog gehalte suiker, zout en bepaalde vetten, als een sterk signaal; merkt op dat deze verordening op een zodanige wijze ten uitvoer moet worden gelegd dat de producenten van voedingsmiddelen ...[+++]

27. Considers that the forthcoming regulation on nutrition and health claims made on foods gives out a strong signal and will finally provide consumers with honest, reliable and consistent information concerning the nutritional characteristics of food products, in particular those which contain large amounts of sugar, salt and certain fats; notes that the implementation of such a regulation should be carried out in a way that still encourages and enables food and drinks companies to innovate and improve their products; therefore considers that in the context of this regulation, the establishment of nutrient profiles by the European Foo ...[+++]


29. beschouwt Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad van 20 december 2006 inzake de voedingswaarde- en gezondheidsetikettering waardoor de consument eindelijk kan beschikken over betrouwbare, niet-misleidende en samenhangende informatie over de voedingseigenschappen van levensmiddelen, vooral voedingsmiddelen met een hoog gehalte suiker, zout en bepaalde vetten, als een sterk signaal; merkt op dat deze verordening op een zodanige wijze ten ui ...[+++]

29. Considers that Regulation (EC) No 1924/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December 2006 on nutrition and health claims made on foods gives out a strong signal and will finally provide consumers with honest, reliable and consistent information concerning the nutritional characteristics of food products, in particular those which contain large amounts of sugar, salt and certain fats; notes that the implementation of that Regulation should be carried out in a way that still encourages and enables food and drinks companies to innovate and improve their products; therefore considers that in the context of that Regu ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
29. beschouwt Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad van 20 december 2006 inzake de voedingswaarde- en gezondheidsetikettering waardoor de consument eindelijk kan beschikken over betrouwbare, niet-misleidende en samenhangende informatie over de voedingseigenschappen van levensmiddelen, vooral voedingsmiddelen met een hoog gehalte suiker, zout en bepaalde vetten, als een sterk signaal; merkt op dat deze verordening op een zodanige wijze ten ui ...[+++]

29. Considers that Regulation (EC) No 1924/2006 of the European Parliament and of the Council of 20 December 2006 on nutrition and health claims made on foods gives out a strong signal and will finally provide consumers with honest, reliable and consistent information concerning the nutritional characteristics of food products, in particular those which contain large amounts of sugar, salt and certain fats; notes that the implementation of that Regulation should be carried out in a way that still encourages and enables food and drinks companies to innovate and improve their products; therefore considers that in the context of that Regu ...[+++]


- profileringstechnieken voor nieuwe voedingsmiddelen (genomica, proteomica, chemische identificatie) teneinde de invloed te beoordelen van nieuwe technologieën bij de voedselverwerking en/of ter bepaling van nieuwe of onverwachte samenstellings/voedingseigenschappen van toegevoegde genen of van nieuwe substanties;

- Novel food profiling techniques (genomics, proteomics, chemical fingerprinting) in order to evaluate the influence of new technologies in food processing and/or to determine new or unexpected compositional/nutritional properties of newly inserted genes or of newly expressed substances;




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen' ->

Date index: 2021-03-18
w