Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Houdbaarheidstermijn van voedingsmiddelen beoordelen
Nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

Vertaling van "Voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen | voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen | voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

appraise nutritional characteristics of food | judge nutritional characteristics of food | assess nutritional characteristics of food | check nutritional characteristics of food


houdbaarheidstermijn van voedingsmiddelen beoordelen

assess the shelf life of a food product | assess the shelf life of food products | appraise shelf life of food products | assess shelf life of food products


milieuparameters op de werkplek voor voedingsmiddelen beoordelen

appraise environmental parameters at the workplace for food products | assess environmental parameters of the workplace for food products | assess environmental parameters at the workplace for food products | check environmental parameters at the workplace for food products
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Bij genetisch gemodificeerd diervoeder met verbeterde voedingskenmerken worden vervoederingsstudies met doeldieren van voedselproducerende soorten uitgevoerd om het effect op het diervoeder te beoordelen.

In the case of genetically modified feed with improved nutritional characteristics, feeding studies with target animal of food producing species shall be conducted to assess the impact on the feed.


(33) De opname van een nieuw voedingsmiddel op de Unielijst van nieuwe voedingsmiddelen moet de mogelijkheid onverlet laten om de effecten van de totale inname van een stof die aan dat voedingsmiddel is toegevoegd of voor de vervaardiging ervan is gebruikt, dan wel van een vergelijkbaar product, overeenkomstig artikel 8 van Verordening (EG) nr. 1925/2006 te beoordelen.

(33) The inclusion of a novel food in the Union list of novel foods should be without prejudice to the possibility of evaluating the effects of the overall consumption of a substance which is added to, or used for, the manufacture of that food, or of a comparable product in accordance with Article 8 of Regulation (EC) No 1925/2006.


(24) De opname van een nieuw voedingsmiddel op de EU-lijst van nieuwe voedingsmiddelen of op de lijst van traditionele levensmiddelen uit derde landen moet de mogelijkheid onverlet laten om de effecten van de totale inname van een stof die aan dat voedingsmiddel is toegevoegd of voor de vervaardiging ervan is gebruikt, dan wel van een vergelijkbaar product, overeenkomstig artikel 8 van Verordening (EG) nr. 1925/2006 te beoordelen.

(24) The inclusion of a novel food in the Union list of novel foods or in the list of traditional foods from third countries should be without prejudice to the possibility of evaluating the effects of the overall consumption of a substance which is added to, or used for the manufacture of that food, or of a comparable product in accordance with Regulation (EC) No 1925/2006.


(24) De opname van een nieuw voedingsmiddel op de EU-lijst van nieuwe voedingsmiddelen moet de mogelijkheid onverlet laten om de effecten van de totale inname van een stof die aan dat voedingsmiddel is toegevoegd of voor de vervaardiging ervan is gebruikt, dan wel van een vergelijkbaar product, overeenkomstig artikel 8 van Verordening (EG) nr. 1925/2006 te beoordelen.

(24) The inclusion of a novel food in the Union list of novel foods should be without prejudice to the possibility of evaluating the effects of the overall consumption of a substance which is added to, or used for the manufacture of that food, or of a comparable product in accordance with Article 8 of Regulation (EC) No 1925/2006.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(32) De opname van een nieuw voedingsmiddel op de communautaire lijst van nieuwe voedingsmiddelen moet de mogelijkheid onverlet laten om de effecten van de totale inname van een stof die aan dat voedingsmiddel is toegevoegd of voor de vervaardiging ervan is gebruikt, dan wel van een vergelijkbaar product, overeenkomstig artikel 8 van Verordening (EG) nr. 1925/2006 te beoordelen.

(32) The inclusion of a novel food in the Community list of novel foods should be without prejudice to the possibility of evaluating the effects of the overall consumption of a substance which is added to, or used for the manufacture of that food, or of a comparable product in accordance with Article 8 of Regulation (EC) No 1925/2006.


- profileringstechnieken voor nieuwe voedingsmiddelen (genomica, proteomica, chemische identificatie) teneinde de invloed te beoordelen van nieuwe technologieën bij de voedselverwerking en/of ter bepaling van nieuwe of onverwachte samenstellings/voedingseigenschappen van toegevoegde genen of van nieuwe substanties;

- Novel food profiling techniques (genomics, proteomics, chemical fingerprinting) in order to evaluate the influence of new technologies in food processing and/or to determine new or unexpected compositional/nutritional properties of newly inserted genes or of newly expressed substances;


Bij genetisch gemodificeerd diervoeder met verbeterde voedingskenmerken worden vervoederingsstudies met doeldieren van voedselproducerende soorten uitgevoerd om het effect op het diervoeder te beoordelen.

In the case of genetically modified feed with improved nutritional characteristics, feeding studies with target animal of food producing species shall be conducted to assess the impact on the feed.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen' ->

Date index: 2022-03-14
w