Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bestellingen voor het eten en drinken bereiden
Bestellingen voor voedsel en drank klaarmaken
Eten bereiden op verschillende manieren
Koken
Kooktechnieken gebruiken
Kooktechnieken toepassen
Levensmiddelenbestellingen klaarmaken
Moeite met bereiden van voedsel
Voedsel op verschillende manieren bereiden
Voedsel- en drankbestellingen bereiden
Voedselbereidingstechnieken toepassen

Vertaling van "Voedsel- en drankbestellingen bereiden " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
bestellingen voor voedsel en drank klaarmaken | levensmiddelenbestellingen klaarmaken | bestellingen voor het eten en drinken bereiden | voedsel- en drankbestellingen bereiden

receive requests for food and beverages | taking orders | prepare orders | take orders


verschillende technieken gebruiken bij de bereiding van voedsel | voedsel op verschillende manieren bereiden | eten bereiden op verschillende manieren | voedselbereidingstechnieken toepassen

choose different methods for the preparation of food | use techniques for food preparation | use food preparation techniques | use techniques for the preparation of food


moeite met bereiden van voedsel

Difficulty preparing food for eating


gebruik maken van verschillende kooktechnieken om voedsel te bereiden | kooktechnieken toepassen | koken | kooktechnieken gebruiken

use cookery techniques | use techniques to cook | select different cooking methods | use cooking techniques
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Consumenten willen steeds meer gemak bij het kopen en bereiden van voedsel, willen meer smaak en variatie, en zijn steeds meer begaan met voedselveiligheid en -kwaliteit.

Consumers increasingly demand convenience in food purchasing and preparation, taste and variety, and are increasingly concerned for food safety and quality.


30. merkt op dat chronische voedsel- en voedingsonzekerheid de eerste en belangrijkste factor is die mensen kwetsbaar maakt voor voedselcrises, omdat ze het vermogen van mensen aantast om zich voor te bereiden op risico's, om crises te weerstaan en erna de draad weer op te pakken; merkt eveneens op dat chronische voedsel- en voedingsonzekerheid nadelige langetermijngevolgen heeft die het menselijke kapitaal beperken doordat zij de ...[+++]

30. Notes that chronic food and nutrition insecurity is the first and most important factor of vulnerability to food crises, because it reduces people’s capacity to prepare for risks, to withstand crises and to bounce back after them; notes also that chronic food and nutrition insecurity produces long-term negative effects that reduce human capital by stunting the growth of children and affecting societies’ capacity to develop; recognises that high and highly volatile food price crises are costly and complex to address; points out that the resilience approach established by the Commission is going in the right direction to address the ...[+++]


30. merkt op dat chronische voedsel- en voedingsonzekerheid de eerste en belangrijkste factor is die mensen kwetsbaar maakt voor voedselcrises, omdat ze het vermogen van mensen aantast om zich voor te bereiden op risico's, om crises te weerstaan en erna de draad weer op te pakken; merkt eveneens op dat chronische voedsel- en voedingsonzekerheid nadelige langetermijngevolgen heeft die het menselijke kapitaal beperken doordat zij de ...[+++]

30. Notes that chronic food and nutrition insecurity is the first and most important factor of vulnerability to food crises, because it reduces people’s capacity to prepare for risks, to withstand crises and to bounce back after them; notes also that chronic food and nutrition insecurity produces long-term negative effects that reduce human capital by stunting the growth of children and affecting societies’ capacity to develop; recognises that high and highly volatile food price crises are costly and complex to address; points out that the resilience approach established by the Commission is going in the right direction to address the ...[+++]


55. wijst erop dat naar schatting 1,3 miljard mensen op de wereld niet over elektriciteit beschikken en dat 2,6 miljard mensen nog steeds traditionele biomassamethoden gebruiken om hun voedsel te bereiden ; onderstreept de noodzaak om het energiearmoedeprobleem aan te pakken in overeenstemming met de doelstellingen van het klimaatbeleid; wijst erop dat er energietechnologieën bestaan die zowel op de bescherming van het mondiaal milieu gericht zijn als op lokale ontwikkelingsbehoeften;

55. Points out that across the globe an estimated 1,3 billion people do not have access to electricity and 2,6 billion people continue to rely on traditional use of biomass for cooking ; stresses the need to address the energy poverty issue in accordance with climate policy objectives; notes that energy technologies are available to address both global environmental protection and local development needs;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
54. wijst erop dat naar schatting 1,3 miljard mensen op de wereld niet over elektriciteit beschikken en dat 2,6 miljard mensen nog steeds traditionele biomassamethoden gebruiken om hun voedsel te bereiden; onderstreept de noodzaak om het energiearmoedeprobleem aan te pakken in overeenstemming met de doelstellingen van het klimaatbeleid; wijst erop dat er energietechnologieën bestaan die zowel op de bescherming van het mondiaal milieu gericht zijn als op lokale ontwikkelingsbehoeften;

54. Points out that across the globe an estimated 1.3 billion people do not have access to electricity and 2.6 billion people continue to rely on traditional use of biomass for cooking; stresses the need to address the energy poverty issue in accordance with climate policy objectives; notes that energy technologies are available to address both global environmental protection and local development needs;


Additieven zijn stoffen die om verschillende redenen worden gebruikt bij de bereiding van voedsel, zoals conservering, kleuring, zoeten, enz. In de wetgeving van de Europese Unie worden zij omschreven als "elke stof, met of zonder voedingswaarde, die op zichzelf gewoonlijk niet als voedsel wordt geconsumeerd en gewoonlijk niet als kenmerkend voedselingrediënt wordt gebruikt, en die voor technologische doeleinden bij het vervaardigen, verwerken, bereiden, behandelen, verpakken, vervoeren of opslaan van levensmiddelen bewust aan deze le ...[+++]

Additives are substances used for a variety of reasons -such as preservation, colouring, sweetening, etc.- during the preparation of food. The European Union legislation defines them as " any substance not normally consumed as a food in itself and not normally used as a characteristic ingredient of food, whether or not it has nutritive value, the intentional addition of which to food for a technological purpose in the manufacture, processing, preparation, treatment, packaging, transport or storage of such food results, or may be reasonably expected to result, in it or its by-products becoming directly or indirectly a component of such fo ...[+++]


Het is zeker mogelijk voedsel te bereiden zonder dat deze additieven bevatten.

It is indeed possible to prepare food without the use of any additives.


Voedsel wordt verspild als levensmiddelen verloren gaan vóór, tijdens of na het bereiden van maaltijden thuis en als het wordt weggegooid tijdens de productie, de verwerking of de distributie, in de detailhandel en bij het verschaffen van maaltijden.

Food waste concerns the loss of raw or cooked food materials before, during or after meal preparation in the household as well as food discarded in the process of producing, manufacturing, distribution, retail and food service activities.


Wanneer bijkomende diensten voor het bereiden en serveren van voedsel of fitness- of vrijetijdsactiviteiten worden uitbesteed, moeten deze diensten voldoen aan alle verplichte criteria in deze bijlage, die op die specifieke diensten van toepassing zijn (2 punten voor elke dienst voor voedsel en dranken en/of fitness- of vrijetijdsactiviteiten op het kampeerterrein).

Where additional services of food or leisure/fitness activities are subcontracted, those services shall comply with all the mandatory criteria of this Annex, that apply to that specific services (2 point for each service of food and beverage and/or leisure facilities which is present on the campsite).


Wanneer bijkomende diensten voor het bereiden en serveren van voedsel of fitness- of vrijetijdsactiviteiten worden uitbesteed, moeten deze diensten voldoen aan alle verplichte criteria in deze bijlage die op die specifieke diensten van toepassing zijn (2 punten voor elke dienst voor voedsel en dranken en/of fitness- of vrijetijdsactiviteiten in de toeristische accommodatie).

Where additional services of food or leisure/fitness activities are subcontracted, those services shall comply with all mandatory criteria of this Annex, that apply to that specific services (2 points for each service of food and beverage and/or leisure/fitness facilities which is present on the tourist accommodation).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Voedsel- en drankbestellingen bereiden' ->

Date index: 2023-01-03
w