Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agro- en voedings-
Antimicrobieel
Biologie van ziekteverwekkers
Chemotherapeuticum
Drager van pathogeen organisme
Drager van ziektekiemen
Drager van ziekteverwekker
Landbouw en voeding
Plaats waar ziekteverwekkers zich kunnen ophopen
Reservoir
Scheikundig bereide stof tegen ziekteverwekkers
Tegen ziekteverwekkers gericht
Vector
Voeding geven aan dieren
Voedselverwerkend
Voorzien in voeding voor dieren
Ziekteverwekker
Ziekteverwekkers in voeding

Traduction de «Ziekteverwekkers in voeding » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
ziekteverwekkers in voeding

food risks | infection in food | infections in food | infectious agents in food products


Agro- en voedings- | Landbouw en voeding (subst) | Voedselverwerkend

Agri-food (industry, sector, system…) (EU) | Agro-food (industry, sector, system…) (GB) | Food and agriculture (industry)


chemotherapeuticum | scheikundig bereide stof tegen ziekteverwekkers

chemotherapeutic | chemotherapy


antimicrobieel | tegen ziekteverwekkers gericht

antimicrobial | substance to kill microorganisms


reservoir | plaats waar ziekteverwekkers zich kunnen ophopen

reservoir




drager van pathogeen organisme | drager van ziektekiemen | drager van ziekteverwekker | vector

carrier of infection




voeding geven aan dieren | voorzien in voeding voor dieren

provide animal nourishment | provide water and food to animals | conduct animal feeding activities | provide nutrition to animals


advies geven over voeding en de impact ervan op de mondgezondheid | raad geven over voeding en de impact ervan op de orale gezondheid

counsel on food and its impact on oral health | counsel on nutrition and its benefits for oral health | counsel on nutrition and its impact on oral health | counsel on nutrition and its impact on oral health
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Er zijn allerlei factoren die een externe invloed kunnen uitoefenen, waaronder leefstijlfactoren, levensmiddelen en voeding, ziekteverwekkers, medicijnen, drugs, economische factoren en sociale factoren, zoals stress.

This external influence comes from a number of different sources, including lifestyle factors, food and nutrition, pathogens, medicines, drugs, economic factors, and social causes such as stress.


Het onderzoek wordt geconcentreerd op: het geheel van de relaties tussen voedingspatroon en gezondheid; gezondheidsbevorderende en preventieve eigenschappen van voedingsmiddelen; samenstelling van de voeding, effecten van ziekteverwekkers, chemische verontreinigingen en prionen op de gezondheid; behoeften aan voedingsstoffen en gezondheidsbevorderende interventiestrategieën; factoren die de attitudes van de consument ten aanzien van voedingsmiddelen en de productie daarvan bepalen; methodologieën voor het afwegen van de risico's ...[+++]

Research will focus on: overall relationship between diet and health; health promoting and disease prevention properties of foods; effects of food components, pathogens, chemical contaminants and new agents of prion type on health; nutrient requirements and health promoting intervention strategies; determinants of consumer attitudes towards food products and production; methodologies for risk/benefit assessment of nutrients and of bioactive compounds; specificities of different population groups, particularly the elderly and children.


Het onderzoek wordt geconcentreerd op: het geheel van de relaties tussen voedingspatroon en gezondheid; gezondheidsbevorderende en preventieve eigenschappen van voedingsmiddelen; samenstelling van de voeding, effecten van ziekteverwekkers, chemische verontreinigingen en prionen op de gezondheid; behoeften aan voedingsstoffen en gezondheidsbevorderende interventiestrategieën; factoren die de attitudes van de consument ten aanzien van voedingsmiddelen en de productie daarvan bepalen; methodologieën voor het afwegen van de risico's ...[+++]

Research will focus on: overall relationship between diet and health; health promoting and disease prevention properties of foods; effects of food components, pathogens, chemical contaminants and new agents of prion type on health; nutrient requirements and health promoting intervention strategies; determinants of consumer attitudes towards food products and production; methodologies for risk/benefit assessment of nutrients and of bioactive compounds; specificities of different population groups, particularly the elderly and children.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Ziekteverwekkers in voeding' ->

Date index: 2024-08-22
w