Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
AICV
Biochemische processen bij de productie van cider
Cider
Cider-
Ciders
Droge cider
Zoete cider

Traduction de «ciders » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


Vereniging van de cider- en vruchtenwijnindustrie van de EU | Werkgemeenschap van de cider-en vruchtenwijnindustrie in de EEG | AICV [Abbr.]

Association of the Cider and Fruit-Wine Industries of the EU | Association of the EEC Cider and Fruit Wine Industries | European Cider and Fruit Wine Association








biochemische processen bij de productie van cider

biochemical procedures of cider production | biochemical process of cider production | biochemical processes of cider production | the biochemical processes of cider production


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
„Somerset Cider Brandy” is een gevestigde waarde in het Verenigd Koninkrijk en staat bij de consument al geruime tijd bekend onder de naam „cider brandy”.

‘Somerset Cider Brandy’ is well established in the United Kingdom and has been known to consumers as ‘cider brandy’ for a significant period of time.


Verkoop van bier en cider van het vat en van melk in teruggenomen verpakking

Dispense of draught beer and cider; milk in returnable containers


visgelatine of vislijm die wordt gebruikt als klaringsmiddel in bier, cider en wijn.

fish gelatine or Isinglass used as fining agent in beer and wine.


De oudste geschreven bron over Somerset Cider Brandy dateert uit 1678, „Treatise of Cider” door J. Woolridge, waarin de term „Cider Brandy” wordt vermeld.

The first written records of Cider Brandy go back to 1678, with the term ‘Cider Brandy’ being cited in the publication ‘Treatise of Cider’ by J. Woolridge.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Beschrijving van Somerset Cider Brandy: Geproduceerd van gedistilleerde cider.

Description of Somerset Cider Brandy: Produced from distilled cider.


De te distilleren cider wordt verkregen door de fermentatie van vers geperst sap van een honderdtal erkende traditionele appelvariëteiten die in Somerset worden verbouwd.

The cider for distillation is obtained by the fermentation of the fresh juice from the pressing of up to 100 recognised traditional varieties of apple grown within Somerset.


Op 26 mei 2008 heeft het Verenigd Koninkrijk een registratie aangevraagd voor „Somerset Cider Brandy” als geografische aanduiding in het kader van Verordening (EG) nr. 110/2008 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de definitie, de aanduiding, de presentatie, de etikettering en de bescherming van geografische aanduidingen van gedistilleerde dranken en tot intrekking van Verordening (EEG) nr. 1576/89 van de Raad.

By 26 May 2008 the UK has applied for registration of ‘Somerset Cider Brandy’ as a geographical indication within Regulation (EC) No 110/2008 of the European Parliament and of the Council on the definition, description, presentation, labelling and the protection of geographical indications of spirit drinks and repealing Council Regulation (EEC) No 1576/89.


Het VK en Ierland zouden bovendien geleidelijk aan het gebruik van de pint voor melk in teruggenomen verpakking en voor bier en cider van het vat moeten afschaffen, net als het gebruik van de troy ounce voor transacties met edele metalen. Het VK zou eveneens het gebruik van de mijl voor verkeersborden, afstandsmeting en snelheidsmeting moeten opheffen.

The UK and Ireland would moreover need to phase out the pint for milk in returnable bottles and beer and cider on draught, and the 'troy' ounce for transactions in precious metals, and the UK would also have to phase out the mile for road traffic signs, speed and distance measurements.


– wijnazijn, – azijn van Corinthische krenten, – bessenwijn of gefermenteerde dranken op basis van bessen, naast cider en perencider, – zout, traditioneel zeezout en zeezout geoogst aan de oppervlakte ("fleur de sel"), – specerijen, – mengsel van aromatische planten.

– wine vinegar, – currant vinegar, – wine made from berries or fermented berry-based beverages a well as cider and perry, – salt, traditional sea salt and hand-harvested sea salt ("fleur de sel"), – spices, – herbal mixtures.


– wijnazijn, – azijn van Corinthische krenten, – bessenwijn of gefermenteerde dranken op basis van bessen, naast cider en perencider,

– wine vinegar, – currant vinegar, – wine made from berries or fermented berry-based beverages, in addition to cider and perry,




D'autres ont cherché : ciders     droge cider     zoete cider     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'ciders' ->

Date index: 2024-02-02
w