Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Eetgewoonten
Niet-passend dieet en niet-passende eetgewoonten
Slechte voedings- en eetgewoonten

Traduction de «eetgewoonten » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




niet-passend dieet en niet-passende eetgewoonten

Inappropriate diet and eating habits


slechte voedings- en eetgewoonten

Inappropriate diet and eating habits
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
5. verzoekt de Commissie ervoor te zorgen dat het "EU-paviljoen" op de expo 2015 de bezoekers doet beseffen dat er dringende problemen in de gehele voedselvoorzieningsketen moeten worden aangepakt, waaronder het op termijn in stand houden van de productie, distributie en consumptie van levensmiddelen, dat de voedselverspilling moet worden tegengegaan en dat actie moet worden ondernomen tegen verkeerde voeding, slechte eetgewoonten en obesitas;

5. Calls on the Commission to ensure that the ‘EU pavilion’ at Expo 2015 raises awareness of the need to address urgent problems in the entire food supply chain, including the long-term sustainability of food production, distribution and consumption, to tackle food waste and to combat the problem of malnutrition, poor diets and obesity;


AM. overwegende dat honger, malnutritie en ondervoeding bestaan naast paradoxale aantallen gevallen van obesitas en ziektes die zijn toe te schrijven aan onevenwichtige eetgewoonten en sociale en economische gevolgen hebben met een soms dramatisch effect op de gezondheid;

AM. whereas hunger, poor diets and undernutrition coexist with paradoxical levels of obesity and diseases attributable to unbalanced diets, which have social and economic consequences with a sometimes dramatic impact on human health;


1. vraagt de lidstaten het bestuderen en zintuigelijk ervaren van voedsel, gezond eten en eetgewoonten, met inbegrip van de historische, geografische, culturele en ervaringsaspecten, van jongs af aan op te nemen in het onderwijsprogramma, als middel om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van de bevolking, de kwaliteit van de levensmiddelen en de eerbiediging van het milieu; is ingenomen met de gastronomielessen die in een aantal lidstaten worden gegeven op scholen, in sommige gevallen in samenwerking met gerenommeerde koks; wijst erop dat het belangrijk is om educatie inzake gezonde eetgewoonten te combine ...[+++]

1. Asks the Member States to include the study and sensory experience of food, nutritional health and dietary habits, including historical, geographical, cultural and experiential aspects, in school education from early childhood as a means of improving the health and wellbeing of the population, the quality of food and respect for the environment; welcomes the gastronomic education programmes being conducted in schools in a number of Member States, some in cooperation with leading chefs; emphasises the importance of combining education in healthy eating habits with measures to combat the stereotypes which can cause serious eating and ...[+++]


1. vraagt de lidstaten het bestuderen en zintuigelijk ervaren van voedsel, gezond eten en eetgewoonten, met inbegrip van de historische, geografische, culturele en ervaringsaspecten, van jongs af aan op te nemen in het onderwijsprogramma, als middel om bij te dragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van de bevolking, de kwaliteit van de levensmiddelen en de eerbiediging van het milieu; is ingenomen met de gastronomielessen die in een aantal lidstaten worden gegeven op scholen, in sommige gevallen in samenwerking met gerenommeerde koks; wijst erop dat het belangrijk is om educatie inzake gezonde eetgewoonten te combine ...[+++]

1. Asks the Member States to include the study and sensory experience of food, nutritional health and dietary habits, including historical, geographical, cultural and experiential aspects, in school education from early childhood as a means of improving the health and wellbeing of the population, the quality of food and respect for the environment; welcomes the gastronomic education programmes being conducted in schools in a number of Member States, some in cooperation with leading chefs; emphasises the importance of combining education in healthy eating habits with measures to combat the stereotypes which can cause serious eating and ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De wereldbevolking zal naar verwachting tegen het jaar 2050 9 miljard bereiken en de vraag naar voedsel zal, ten gevolge van de verandering van eetgewoonten en hogere inkomens, vermoedelijk stijgen met 70%[14].

World population is estimated to reach 9 billion by 2050 and, as diets change and incomes increase, demand for food is likely to grow by 70%[14].


Deze leeftijdsgroep is gekozen om begrotingsredenen, maar ook omdat eetgewoonten op jonge leeftijd worden gevormd.

This age group has been selected because of budgetary reasons, but also because eating habits are formed at a young age.


Er wordt met name gerapporteerd over de mate waarin de regeling het opzetten van goed werkende schoolfruitregelingen in de lidstaten en de verbetering van de eetgewoonten van kinderen heeft bevorderd”.

The report shall in particular address the issues of the extent to which the scheme has promoted the establishment of well functioning School Fruit Schemes in Member States and the impact of the Scheme on the improvement of children’s eating habits’.


Het is wenselijk de geringe consumptie van groenten en fruit door kinderen aan te pakken door het aandeel van groenten en fruit in het dieet van kinderen duurzaam te vergroten in het stadium waarin hun eetgewoonten worden gevormd.

It is desirable to address the low consumption of fruit and vegetables amongst children by durably increasing the share of fruit and vegetables in the diets of children at the stage when their eating habits are being formed.


7. is ingenomen met het initiatief van de Commissie om in het kader van de volksgezondheid, en met name de gezondheid van kinderen en jongeren, een EU-schoolfruitprogramma op te leggen, om de eetgewoonten en daarmee ook de gezondheid van de jonge EU-burgers te verbeteren, zoals dat reeds in het Witboek van 30 mei 2007 "Een EU-strategie voor aan voeding, overgewicht en obesitas gerelateerde gezondheidskwesties (COM(2007)0279) werd geschetst; verlangt in dit verband dat met het programma uitsluitend maatregelen die gericht zijn op de verdeling van verse producten worden gestimuleerd en kant-en-klare fruitproducten of bereidingen van fruit ...[+++]

7. Welcomes the Commission's proposal, in the interests of public health and particularly the health of children and young people, to establish an EU school fruit programme in order to improve the dietary habits and thus the health of young EU citizens, as already described in the White Paper of 30 May 2007 on 'A Strategy for Europe on Nutrition, Overweight and Obesity related health issues' (COM(2007)0279); calls in this connection for the programme only to promote measures with the aim of distributing fresh products, while excluding ready-made fruit products or fruit preparations from this package of measures so that the change in die ...[+++]


In het actieprogramma wordt op verschillende plaatsen aandacht besteed aan voedingsvraagstukken en het obesitasprobleem, bijvoorbeeld in het deel over gezondheidsinformatie (verzameling van gegevens over de epidemiologie van obesitas en over gedragsaspecten) en in dat over gezondheidsdeterminanten (steun voor projecten om een actieve leefstijl en gezonde eetgewoonten te stimuleren).

Nutrition-related aspects and the problem of obesity crop up in various strands of the Action Programme, particularly from the point of view of information (collection of data on the epidemiology of obesity and on behavioural issues) and health determinants (support for projects aimed at promoting physical exercise and healthy eating habits).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'eetgewoonten' ->

Date index: 2020-12-13
w