Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Eiproduct
Eiprodukt
Product op basis van eieren

Traduction de «eiproduct » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


eiproduct [ eiprodukt | product op basis van eieren ]

egg product [ egg preparation ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
De hoeveelheid resten van schalen, vliezen en eventuele andere deeltjes in het eiproduct mag niet groter zijn dan 100 mg per kg eiproduct.

The quantity of eggshell remains, egg membranes and any other particles in the processed egg product must not exceed 100 mg/kg of egg product.


3. De hoeveelheid resten van schalen, vliezen en eventuele andere deeltjes in het eiproduct mag niet groter zijn dan 100 mg per kg eiproduct.

3. The quantity of eggshell remains, egg membranes and any other particles in the processed egg product must not exceed 100 mg/kg of egg product.


Het gehalte aan 3 OH-boterzuur mag niet hoger zijn dan 10 mg/kg niet-gemodificeerd eiproduct, berekend op de droge stof.

The concentration of 3-OH-butyric acid must not exceed 10 mg/kg in the dry matter of the unmodified egg product.


Voor vloeibaar ei moet op het in punt 1 bedoelde etiket ook het volgende staan: „niet-gepasteuriseerd eiproduct - te behandelen op de plaats van bestemming” en moeten de datum en het tijdstip van het breken worden vermeld.

In the case of liquid eggs, the label referred to in point 1 must also bear the words: ‘non-pasteurised egg products - to be treated at place of destination’ and indicate the date and hour of breaking.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
1. Het gehalte aan 3 OH-boterzuur mag niet hoger zijn dan 10 mg/kg niet-gemodificeerd eiproduct, berekend op de droge stof.

1. The concentration of 3-OH-butyric acid must not exceed 10 mg/kg in the dry matter of the unmodified egg product.


2. Voor vloeibaar ei moet op het in punt 1 bedoelde etiket ook het volgende staan: "niet-gepasteuriseerd eiproduct - te behandelen op de plaats van bestemming" en moeten de datum en het tijdstip van het breken worden vermeld.

2. In the case of liquid eggs, the label referred to in paragraph 1 must also bear the words: "non-pasteurised egg products - to be treated at place of destination" and indicate the date and hour of breaking.


Elke partij eiproducten die een inrichting verlaat, moet, onverminderd de algemene voorschriften inzake keurmerken, voorzien zijn van een etiket waarop is aangegeven bij welke temperatuur het eiproduct moet worden bewaard en hoelang het product onder die omstandigheden kan worden bewaard.

Every consignment of egg products leaving an establishment must carry, in addition to the general requirements for health marking, a label giving the temperature at which the egg products must be maintained and the period during which conservation may thus be assured.


2. Het melkzuurgehalte mag niet hoger zijn dan 1 000 mg per kg eiproduct, berekend op de droge stof (dit geldt alleen voor onbehandelde producten).

2. The lactic acid content must not exceed 1 000 mg/kg of egg product dry matter (applicable only to the untreated product).




D'autres ont cherché : eiproduct     eiprodukt     product op basis van eieren     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'eiproduct' ->

Date index: 2023-11-26
w