Buik en delen daarvan // // 5. ander: // // aa) uitgebeend // // // Nr. van het gemeenschappelijk douanetarief // Omschrijving // // // // 15.01 // Reuzel, ander varkensvet en vet van pluimvee, geperst, gesmolten of met behulp van oplosmiddelen geëxtraheerd: // // A. Reuzel en ander varkensvet: // // II. andere // 16.01 // Worst van alle soorten, van vlees, van slachtafvallen of van bloed: // // B. andere: // // I. gedroogde worst en smeerworst, n
iet gekookt en niet gebakken // 16.02 // Andere bereidingen en conserven, van vlees of van slachtafvallen: // // B. andere: // // III. overige: // // a) Vlees of slachtafvallen van varkens (h
...[+++]uisdieren) bevattend: // // 2. andere: // // aa) 80 of meer gewichtspercenten vlees of slachtafvallen, ongeacht van welke soort, spek en vet ongeacht van welke aard en herkomst daaronder begrepen, bevattend: // // 11.Bellies and parts thereof // // 5. Other: // // aa) Boned or boneless // // // CCT heading No // Description // // // // 15.01 // Lard, other pig fat and poultry fat, rendered or solvent extracted: // // A. Lard and other pig fat: // // II. Other // 16.01 // Sausages and the like, of meat, meat offal or animal blood: // // B. Other: // // I. Sau
sages, dry or for spreading, uncooked // 16.02 // Other prepared or preserved meat or meat offal: // // B. Other: // // III. Other: // // a) Containing meat or offal of domestic swine: // // 2. Other, containing by weight: // // aa) 80 % or more of meat or offal, of any kind, including fats of
...[+++]any kind or origin: // // 11.