Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Gistingsproces
Gistingsproces van dranken
Gistingsproces van tabaksbladeren
Gistingsproces van voedingswaren

Traduction de «gistingsproces » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


gistingsproces van voedingswaren

fermentation of food processed | fermentation procedures of food | fermentation processes of food | the fermentation process of food


gistingsproces van tabaksbladeren

fermentation process of tobacco leaves | the fermentation process of tobacco leaves | fermentation process of tobacco leaves | fermentation processing of tobacco leaves


gistingsproces van dranken

fermentation methods of beverages | fermentation systems of beverages | fermentation processes of beverages | the fermentation process of a beverage
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Het gistingsproces vóór en na de bereiding van de cuvée mag, om de cuvée mousserend te maken, alleen middels koeling of andere natuurkundige procedés worden gestuurd.

control of the fermentation process before and after the cuvée has been constituted, in order to render the cuvée sparkling, may be effected only by refrigeration or other physical processes.


Steviolglycosiden zijn niet-calorische bestanddelen met een zoete smaak en mogen worden gebruikt ter vervanging van sucrose bij de productie van mosterd om zo de houdbaarheid te verlengen en de microbiologische stabiliteit te vergroten (door de verlaging van het suikergehalte wordt het gistingsproces, waarbij suiker als substraat dient, tegengegaan) met behoud van de vereiste organoleptische eigenschappen van het product.

Steviol glycosides are non-caloric sweet-tasting constituents which may be used to replace sucrose in the production of mustard thus allowing for an extension of its shelf life and its microbiological stability (decreasing the content of sugar prevents the process of fermentation for which sugar is a substrate) whilst retaining the demanded organoleptic properties of the product.


Steviolglycosiden zijn niet-calorische bestanddelen met een zoete smaak en mogen worden gebruikt ter vervanging van sucrose bij de productie van mosterd om zo de houdbaarheid te verlengen en de microbiologische stabiliteit te vergroten (door de verlaging van het suikergehalte wordt het gistingsproces, waarbij suiker als substraat dient, tegengegaan) met behoud van de vereiste organoleptische eigenschappen van het product.

Steviol glycosides are non-caloric sweet-tasting constituents which may be used to replace sucrose in the production of mustard thus allowing for an extension of its shelf life and its microbiological stability (decreasing the content of sugar prevents the process of fermentation for which sugar is a substrate) whilst retaining the demanded organoleptic properties of the product.


a)„voedingsenzym”: een product dat is verkregen uit planten, dieren of micro-organismen dan wel producten daarvan, waaronder een product dat is verkregen door een gistingsproces met behulp van micro-organismen:

(a)‘food enzyme’ means a product obtained from plants, animals or micro-organisms or products thereof including a product obtained by a fermentation process using micro-organisms:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
„voedingsenzym”: een product dat is verkregen uit planten, dieren of micro-organismen dan wel producten daarvan, waaronder een product dat is verkregen door een gistingsproces met behulp van micro-organismen:

‘food enzyme’ means a product obtained from plants, animals or micro-organisms or products thereof including a product obtained by a fermentation process using micro-organisms:


"voedingsenzym": een product dat is verkregen uit planten, dieren, micro-organismen of producten daarvan, of door een gistingsproces met behulp van micro-organismen:

"food enzyme" means a product obtained by extraction from plants, animals, micro-organisms or products thereof, or by a fermentation process using micro-organisms:


“voedingsenzym”: een product dat is verkregen uit planten of dieren of door een gistingsproces met behulp van micro-organismen:

‘food enzyme’ means a product obtained by extraction from plants or animals or by a fermentation process using micro-organisms:


De aanwezigheid van deze additieven die eigenlijk door het gistingsproces gedurende de productie van het voedingsmiddel worden aangemaakt, heeft in eerste instantie op zich geen technologische functie.

The presence of these additives that are actually generated by the fermentation process during the manufacture of the food, primarily do not have a technological function in itself.


(2) “voedingsenzym”: een product dat is verkregen uit planten, dieren, micro-organismen of producten daarvan, of door een gistingsproces met behulp van micro-organismen:

(2) ‘food enzyme’ means a product obtained by extraction from plants, animals, micro-organisms or products thereof, or by a fermentation process using micro-organisms:


- toevoeging aan de traditionele voedselproductie van nieuwe technologische middelen voor standaardisatie/optimalisatie-doeleinden (b.v. gebruikmaking van nieuwe biotechnologische instrumenten, zoals uit het gistingsproces voortkomende stollingsenzymen of non-fermentatieve micro-organismen bij de rijping en de productie van kaas);

- Merging of traditional food manufacturing with new technological tools for standardisation/optimisation purposes (e.g.: use of new biotechnological tools such as clotting enzymes of fermentative origin, or non-starter microorganisms in cheese ripening and manufacturing);




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gistingsproces' ->

Date index: 2024-07-06
w