Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
De hotelsector
Het hoofd koel houden bij ongelukken in de horeca
Horeca
Horeca-glas
Horeca-inkomsten beheren
Horeca-omzet beheren
Hotelsector
Interculturele vaardigheden tonen in de horeca
Levensbedreigende situaties in de horeca aanpakken
Omgaan met crisissituaties in de horeca
Omzet van een bar beheren
Omzet van een hotel beheren
Onvoorziene incidenten in de horeca afhandelen
Tafelafruimer in horeca

Vertaling van "horeca " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
horeca-omzet beheren | omzet van een hotel beheren | horeca-inkomsten beheren | omzet van een bar beheren

maintain budgeted gross profit | revenue management | manage hospitality revenue | maximise revenue from booking




het hoofd koel houden bij ongelukken in de horeca | omgaan met crisissituaties in de horeca | levensbedreigende situaties in de horeca aanpakken | onvoorziene incidenten in de horeca afhandelen

handle risk situations | manage life-threatening situations | deal with unforeseen hospitality incidents | deal with unforeseen incidents in hospitality


interculturele competenties aan de dag leggen in de horeca | interculturele competenties weten te gebruiken in de horeca | interculturele vaardigheden tonen in de horeca | interculturele vaardigheden tonen in het hotel- en restaurantwezen

demonstrate intercultural service competence in hospitality | show cultural awareness in the hospitality and tourism sector | demonstrate intercultural competences in hospitality services | display an understanding of cultural differences in the hospitality field




Sector hotel, restaurant, café | Horeca [Abbr.]

cafés, hotels and restaurants | hotels, restaurants and cafés | CHR [Abbr.]


de hotelsector (s.l.: de horeca) | hotelsector

hotel industry
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De Europese Commissie voert vandaag het Europees vaardighedenpaspoort horeca (European Hospitality Skills Passport) in, een hulpmiddel om werkzoekenden en werkgevers uit de horeca- en toerismesector in Europa makkelijker met elkaar in contact te brengen.

The European Commission has today launched the European Hospitality Skills Passport, a tool developed to facilitate contact between jobseekers and employers in the hospitality and tourism sector in Europe.


Dankzij het vaardighedenpaspoort kunnen werknemers en werkgevers taalbarrières overbruggen en de vaardigheden van de werknemers in de horeca vergelijken om zo de aanwerving in de sector te vergemakkelijken.

The Skills Passport allows workers and employers to overcome language barriers and to compare hospitality workers' skills in order to facilitate recruitment in the sector.


EU-commissaris voor werkgelegenheid, sociale zaken en inclusie László Andor zei hierover: "Het Europees vaardighedenpaspoort horeca is een belangrijk praktisch hulpmiddel ter bevordering van mobiliteit van Europese werknemers, voornamelijk jonge mensen, in een sector met een sterk groeipotentieel.

EU Commissioner for Employment, Social Affairs and Inclusion László Andor said: "The European Hospitality Skills Passport is an important practical tool to promote mobility of European workers, especially young people, in a sector that has high growth potential.


Dankzij het paspoort worden vraag en aanbod op de arbeidsmarkt van de horeca dus beter aan elkaar gekoppeld.

It therefore facilitates a better match between supply and demand on the hospitality labour market.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Het vaardighedenpaspoort is een initiatief van de Commissie in samenwerking met werknemers- en werkgeversorganisaties van de horeca: Hotrec, de Europese overkoepelende horecaorganisatie, en Effat (European Federation of Trade Unions in the Food, Agriculture and Tourism Sectors).

The Skills Passport is an initiative of the Commission in association with employee and employer organisations in the hospitality sector: HOTREC, the umbrella association representing hotels, restaurants, cafés and similar establishments in Europe; and EFFAT, the European Federation of Trade Unions in the Food, Agriculture and Tourism sectors.


De afzet geschiedt via rechtstreekse verkoop, stadsmarkten, toeristenoorden, bezoekersprogramma's, horeca, maatschappelijke organisaties, enz.Bij het op de markt brengen van de "mand" spelen voorts , kwaliteit, bekendheid en kennis van en beeldvorming over de streek een grote rol.

The goods and services are marketed through direct sales, town markets, sales to tourists, guided tours, restaurants, social organisations, etc.


voorzieningen te treffen voor zeer mobiele vrouwen in risicogroepen, zoals huishoudelijk personeel, gezondheidswerkers, schoonmaaksters en vrouwen in de horeca,

to address highly mobile women at risk, such as domestic workers, care workers, cleaners and women working in the hotel, restaurant and catering (HORECA) sector;


2. betreurt dat door het ontbreken van algemene regelgeving over rookvrije ruimten in de meeste lidstaten (met name in de horeca- en vrijetijdssector) ongelijkheden ontstaan tussen verschillende beroeps- en sociaal-economische groepen; het is bijvoorbeeld drie maal waarschijnlijker dat werknemers in de horeca gedurende vijf uur per dag blootstaan aan tabaksrook dan bureaupersoneel;

2. Regrets the fact that the lack of comprehensive regulations on smoke-free environments in the majority of Member States (in particular in the hospitality and leisure sectors) results in inequalities between different occupational and socio-economic groups, hospitality workers being three times more likely to be exposed to tobacco smoke for over five hours a day than office workers;


2. betreurt dat door het ontbreken van algemene regelgeving over rookvrije ruimten in de meeste lidstaten (met name in de horeca- en vrijetijdssector) ongelijkheden ontstaan tussen verschillende beroeps- en sociaal-economische groepen; het is bijvoorbeeld drie maal waarschijnlijker dat werknemers in de horeca gedurende vijf uur per dag blootstaan aan tabaksrook dan bureaupersoneel;

2. Regrets the fact that the lack of comprehensive regulations on smoke-free environments in the majority of Member States (in particular in the hospitality and leisure sectors) results in inequalities between different occupational and socio-economic groups, hospitality workers being three times more likely to be exposed to tobacco smoke for over five hours a day than office workers;


3. betreurt dat door het ontbreken van algemene regelgeving over rookvrije ruimten in de meeste lidstaten (met name in de horeca- en vrijetijdssector) ongelijkheden ontstaan tussen verschillende beroeps- en sociaal-economische groepen; het is bijvoorbeeld drie maal waarschijnlijker dat werknemers in de horeca gedurende vijf uur per dag blootstaan aan tabaksrook dan bureaupersoneel;

3. Regrets the fact that the lack of comprehensive regulations on smoke-free environments in the majority of Member States (in particular in the hospitality and leisure sectors) results in inequalities between different occupational and socio-economic groups, hospitality workers being three times more likely to be exposed to tobacco smoke for over five hours a day than office workers;




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'horeca' ->

Date index: 2024-06-19
w