Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "import-exportmanager suiker chocolade en suikerwerk " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
customs manager suiker, chocolade en suikerwerk | manager internationale handel suiker, chocolade en suikerwerk | afdelingshoofd internationale transit suiker, chocolade en suikerwerk | import-exportmanager suiker, chocolade en suikerwerk

assistant export manager in sugar, chocolate and sugar confectionery | graduate import export manager in sugar, chocolate and sugar confectionery | import export manager in sugar, chocolate and sugar confectionery | international trade compliance manager in sugar, chocolate and sugar confectionery


chef distributie suiker, chocolade en suikerwerk | manager goederenstroom suiker, chocolade en suikerwerk | distributiemanager suiker, chocolade en suikerwerk | supply chain manager suiker, chocolade en suikerwerk

senior sugar, chocolate and sugar confectionery distribution manager | sugar, chocolate and sugar confectionery logistics planner | graduate sugar, chocolate and sugar confectionery distribution manager | sugar, chocolate and sugar confectionery distribution manager


specialist im- en export van suiker, chocolade en suikerwaren | specialiste import en export van suiker, chocolade en suikerwaren | specialist import en export van suiker, chocolade en suikerwaren | specialiste im- en export van suiker, chocolade en suikerwaren

graduate export specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery | trainee export specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery | customs compliance specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery | import export specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De twee beslissingen van de eerste kamer van beroep van het Bureau voor harmonisatie binnen de interne markt (BHIM) van 10 april 2013 (zaak R 427/2012-1 respectievelijk zaak R 430/2012-1) worden vernietigd voor zover daarbij de aanvragen tot inschrijving van het woordteken DAISY respectievelijk het woordteken MARGARITA als gemeenschapsmerk zijn afgewezen voor de volgende waren: „suikerwerk, banketbakkerswaren, suikergoed, zachte karamels, marshmallow, caramels, kauwgom, gelatine (suikerwerk), drop, lolly’s, toffees, pastilles ...[+++]

Annuls the two decisions of the First Board of Appeal of the Office for Harmonisation in the Internal Market (OHIM) of 10 April 2013 (Cases R 427/2012-1 and R 430/2012-1), in so far as they rejected the applications for registration of the word sign DAISY and the word sign MARGARITAS as Community trade marks in respect of the following goods: ‘confectionery, pastries, sweets, soft caramels, marshmallows, caramels, chewing gum, gelatine (confectionery), liquorice, lollipops, toffee, pastilles, sugar, chocolate, cocoa’;


- - chocolade en chocoladewerken; suikerwerk en overeenkomstige bereidingen op basis van suiker vervangende stoffen, die cacao bevatten

- - Chocolate and chocolate products; sugar confectionery and substitutes therefor made from sugar substitution products, containing cocoa


Bereidingen voor menselijke consumptie die cacao bevatten, hetzij in blokken of in staven, met een gewicht van meer dan 2 kg, hetzij in vloeibare toestand of in de vorm van pasta, poeder, korrels of dergelijke, in recipiënten of in andere verpakkingen, met een inhoud per onmiddellijke verpakking van meer dan 2 kg (met uitzondering van cacaopoeder, met een gehalte aan cacaoboter van 31 of meer gewichtspercenten of met een totaalgehalte aan cacaoboter en van melk afkomstige vetstoffen van 31 of meer gewichtspercenten; zogenaamde „chocolate milk crumb”; cacaofantasie; chocolade en chocoladewerken; suiker ...[+++]

Food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packings, of a content exceeding 2 kg (excl. cocoa powder, preparations containing 18 % or more by weight of cocoa butter or containing a combined weight of 25 % or more of cocoa butter and milkfat; chocolate milk crumb; chocolate flavour coating; chocolate and chocolate products; sugar confectionery and substitutes thereof made from sugar substitution products, con ...[+++]


01.1.8 Suiker, jam, honing, chocolade en suikerwerk (ND)

01.1.8 Sugar, jam, honey, chocolate and confectionery (ND)


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
03 . * Chocolade , suiker en van suiker afgeleide produkten , suikerwerk * * * * *

03 * Chocolate , sugar and products thereof Confectionery products * * * * *




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'import-exportmanager suiker chocolade en suikerwerk' ->

Date index: 2021-07-01
w