Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Geraffineerde olie uit perskoeken van olijven
Olie uit perskoeken van olijven
Ruwe olie uit perskoeken van olijven

Traduction de «olie uit perskoeken van olijven » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
olie uit perskoeken van olijven

olive-pomace oil | olive-residue oil


ruwe olie uit perskoeken van olijven

crude olive-pomace oil


geraffineerde olie uit perskoeken van olijven

refined olive-pomace oil
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Als de resultaten van de analyses niet beantwoorden aan de kenmerken van de aangegeven categorie olijfolie of olie uit perskoeken van olijven, wordt de betrokkene hiervan uiterlijk één maand vóór het verstrijken van de in de eerste alinea bedoelde termijn in kennis gesteld, tenzij het monster minder dan twee maanden vóór de datum van minimale houdbaarheid is genomen.

Unless the sample was taken less than two months before the minimum durability date, if the results of the analyses do not match the characteristics of the category of olive oil or olive-pomace oil declared, the party concerned shall be notified no later than one month before the end of the period laid down in the first subparagraph.


Gelet op de ontwikkelingen met betrekking tot de procedures voor conformiteitscontroles van oliën, moet de bemonsteringsmethode van olijfolie en olie uit perskoeken van olijven dienovereenkomstig worden aangepast.

In the light of the developments relating to the procedures for the conformity checks of oils, the method of sampling of olive oil and olive-pomace oils should be adapted accordingly.


In Verordening (EEG) nr. 2568/91 van de Commissie (2) worden de chemische en organoleptische kenmerken van olijfolie en van olie uit perskoeken van olijven vastgesteld, alsmede de methoden om die kenmerken te beoordelen.

Commission Regulation (EEC) No 2568/91 (2) defines the chemical and organoleptic characteristics of olive and olive-pomace oil and lays down methods of assessing those characteristics.


Deze methode beschrijft een werkwijze voor de bepaling van het individuele en totale gehalte aan sterolen en triterpeendialcoholen van olijfoliën en olie uit perskoeken van olijven.

The method describes a procedure for determining the individual and total sterols and triterpene dialcohols content of olive oils and olive-pomace oils.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Bijvoorbeeld: voeg voor 5 g monster 500 μl α-cholestanoloplossing (punt 4.20) toe indien het gaat om olijfolie en 1 500 μl indien het gaat om olie uit perskoeken van olijven.

For example, for 5 g of olive oil sample add 500 μl of the α-cholestanol solution (point 4.20) and 1 500 μl for olive-pomace oil.


Er werden hoge concentraties aangetroffen in gedroogde vruchten, olie uit afval van olijven, gerookte vis, druivenpittenolie, gerookte vleesproducten, verse weekdieren, specerijen/sauzen en kruiderijen.

High levels were found in dried fruits, olive pomace oil, smoked fish, grape seed oil, smoked meat products, fresh molluscs, spices/sauces and condiments.


Olijven, bestemd voor andere doeleinden dan het vervaardigen van olie *

Olives, for uses other than the production of oil *


€? wat het herdefiniëren van het verschil tussen ruwe olie uit afvallen van olijven en olie van eerste persing voor verlichting betreft, werd overeengekomen dat, zodra de methodes voor chemische analyse beschikbaar zijn, onder de bevoegdheid van de Commissie (Verordening (EEG) nr. 2568/91) en in overleg met de IOR dringend nieuwe grenswaarden moeten worden vastgesteld;

On the redefining of the distinction between crude olive-pomace oil and lampante virgin olive oil, it was agreed that new limits should be fixed urgently under Commission competence (Regulation (EEC) No 2568/91) in conjunction with IOOC, once the chemical analytical methods are available.


* Met inbegrip van olie uit afvallen van olijven

* Pomace olive oil included


Het verplichte gebruik van de benaming "olijfolie" voor mengsels van geraffineerde olijfolie en olijfolie van de eerste persing is een probleem gebleken, omdat daardoor enerzijds bij de verbruikers verwarring gesticht wordt ten nadele van de rechstreeks uit olijven verkregen olie en anderzijds de pogingen van de producenten om een zo hoog mogelijke kwaliteit aan te bieden, doorkruist worden.

The mandatory use of the designation "olive oil" for blends of refined olive oil and virgin olive oil has proved to be a problem, because it both misleads consumers to the detriment of oils coming directly from olives and alleviates the efforts by the producers to offer the highest quality.




D'autres ont cherché : olie uit perskoeken van olijven     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'olie uit perskoeken van olijven' ->

Date index: 2022-01-09
w