Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Behandeling met pekel
Gerecirculeerde pekel
Met pekel gezouten huid
Met pekel gezouten vel
Nat gezouten huid
Nat gezouten vel
Pekelrecirculatie

Traduction de «pekel » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
met pekel gezouten huid | met pekel gezouten vel | nat gezouten huid | nat gezouten vel

hide salted in brine | skin salted in brine | wet salted hide | wet salted skin


gerecirculeerde pekel | pekelrecirculatie

recycled brine


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Voor in pekel ingevroren vissen moet een temperatuur van niet meer dan – 9 °C voor het product worden bereikt.

For fish frozen in brine a temperature of not more than – 9 °C must be achieved for the product.


Ingevroren visserijproducten moeten op een temperatuur van ten hoogste – 18 °C in alle delen van het product worden gehouden; hele in pekel ingevroren vissen die voor de vervaardiging van conserven bestemd zijn, mogen echter worden bewaard bij een temperatuur van ten hoogste – 9 °C”.

Frozen fishery products must be kept at a temperature of not more than – 18 °C in all parts of the product; however, whole fish initially frozen in brine intended for the manufacture of canned food may be kept at a temperature of not more than – 9 °C’.


Wanneer de hele in pekel ingevroren vissen die voor de vervaardiging van conserven bestemd zijn, worden verwijderd uit de voor het invriesprocedé gebruikte pekeloplossing, is het niet nodig dat de temperatuur met andere middelen verder wordt verlaagd tot niet meer dan – 18 °C volgens de gebruikelijke praktijk die wordt toegepast wanneer gebruik wordt gemaakt van de pekelmethode voor het invriezen van hele vissen die voor de vervaardiging van conserven bestemd zijn.

When the whole fish frozen in brine intended for canning is removed from the brine solution used for the freezing process, it is unnecessary that the temperature must be further reduced by other means to not more than – 18 °C according with the common practice applied when using the brine method to freeze whole fish intended for canning.


Punt 2 van hoofdstuk VII en punt 1, onder b), van hoofdstuk VIII van sectie VIII van bijlage III bij Verordening (EG) nr. 853/2004 voorzien in een regeling voor hele in pekel ingevroren vissen die voor de vervaardiging van conserven bestemd zijn, waarbij mag worden afgeweken van het algemene voorschrift dat de temperatuur van bevroren visserijproducten niet meer dan – 18 °C mag bedragen.

Point 2 of Chapter VII and Point 1(b) of Chapter VIII of Section VIII of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004 refers to a derogation for whole frozen fish in brine intended for canning from the general temperature requirement for frozen fishery products of not more than – 18 °C.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Pekel: flavour van olie die afkomstig is van olijven die in pekel zijn bewaard.

Brine: Flavour of oil extracted from olives which have been preserved in brine.


De term „rechtstreeks ontwerp” verwijst met name naar lucht-lucht-, water-lucht- en pekel-luchtsystemen; de term „onrechtstreeks ontwerp” verwijst met name naar lucht-water-, water-water- en pekel-watersystemen, inclusief hydronische warmtepompen.

The term ‘direct design’ refers in particular to air-to-air, water-to-air, brine-to-air systems; the term ‘indirect design’ in particular to air-to-water, water-to-water, brine-to-water systems, including hydronic heat-pumps.


Voor water/water- en pekel/water-warmtepompen: nominaal pekel- of waterdebiet, warmtewisselaar buiten

For water-/brine-to-water heat pumps: Rated brine or water flow rate, outdoor heat exchanger


Pekel: flavour van olie die afkomstig is van olijven die in pekel zijn bewaard.

Brine: flavour of oil extracted from olives which have been preserved in brine.


De koudedrager, pekel of additieven mogen geen stoffen zijn die zijn aangemerkt als schadelijk voor het milieu of stoffen die een gezondheidsrisico inhouden, als bedoeld in Richtlijn 67/548/EEG van de Raad (5) betreffende milieugevaren en de daaropvolgende wijzigingen.

The secondary refrigerant, brine or additives must not be substances classified as environmentally hazardous or constituting a health hazard as defined by Council Directive 67/548/EEC (5) concerning environmental hazard and its subsequent amendments.


F) Met betrekking tot de in bijlage III, deel C, onder de volgnummers 2 en 3 genoemde schapenkaas of buffelkaas, in bergingsmiddelen welke pekel bevatten of in zakken van schapen- of geitenvellen, en "Halloumi"-kaas van de GN-codes ex 0406 90 31, ex 0406 90 50, ex 0406 90 86, ex 0406 90 87 en ex 0406 90 88:

F. As regards cheeses of sheep's milk or buffalo milk in containers containing brine, or in sheep- or goatskin bottles, and "Halloumi" cheese listed under serial numbers 2 and 3 in Annex III(C) and covered by CN codes ex 0406 90 31, ex 0406 90 50, ex 0406 90 86, ex 0406 90 87 and ex 0406 90 88:




D'autres ont cherché : behandeling met pekel     gerecirculeerde pekel     met pekel gezouten huid     met pekel gezouten vel     nat gezouten huid     nat gezouten vel     pekelrecirculatie     pekel     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'pekel' ->

Date index: 2023-12-26
w