Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Praktijken voor koosjer slachten

Traduction de «praktijken voor koosjer slachten » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
praktijken voor koosjer slachten

kosher slaughtering conventions | kosher slaughtering processes | kosher slaughtering methods | kosher slaughtering practices
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Sommige zullen tevens bijdragen tot een betere implementatie, doordat zij richtsnoeren opleveren (beste praktijken voor het vervoeren van dieren, beste praktijken voor het slachten en doden van dieren).

Some of them will also contribute to improving implementation through the production of guidance documents (best practices on animal transport, best practice on slaughter/killing of animals).


het slachten overeenkomstig religieuze praktijken.

slaughtering in accordance with religious practices.


Conform de traditionele lokale praktijken met betrekking tot de veehouderij vindt voor beide seksen het slachten van de dieren plaats wanneer zij 30 tot 120 dagen oud zijn. De karkassen die 3,5 kg tot 7,5 kg wegen, hebben een laag vetgehalte en veel spierweefsel. Het vlees dat helderrood van kleur is, is zacht en sappig en verspreidt een aangenaam aroma.

According to the local traditional practices for breeding the animals of both sexes, slaughter takes place when they are between 30-120 days old, providing carcasses between 3,50 kg and 7,50 kg in weight which are low in fat, high in muscle content, light red in colour, tender, succulent and of pleasant aroma.


het slachten overeenkomstig religieuze praktijken.

slaughtering in accordance with religious practices.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2. Als uit de controle van de goede hygiënische praktijken of de op HACCP gebaseerde procedures, of uit ander onderzoek, blijkt dat de kans bestaat dat vlees dat krachtens II. E ongeschikt voor menselijke consumptie is, in de handel wordt gebracht en het levensmiddelenbedrijf nalaat de procedures onmiddellijk aan te passen, moet het slachten of uitsnijden worden stopgezet.

2. Whenever the audit of good hygienic practices or HACCP -based procedures or other investigations reveal that meat may be placed on the market that, according to heading II. E of this sub-chapter, is to be considered unfit for human consumption, and the food business operator fails to adapt immediately the procedures, the slaughtering or cutting process shall be stopped.


basiskennis van de hygiëne en de goede hygiënische praktijken, met name de bedrijfshygiëne, de hygiëne bij het slachten, het uitsnijden en de opslag en de arbeidshygiëne;

basic knowledge of hygiene and good hygienic practices, and in particular industrial hygiene, slaughter, cutting and storage hygiene, hygiene of work;


2. Als uit de controle van de goede hygiënische praktijken of de op HACCP gebaseerde procedures, of uit ander onderzoek, blijkt dat de kans bestaat dat vlees dat krachtens II. E ongeschikt voor menselijke consumptie is, in de handel wordt gebracht en het bedrijf nalaat de procedures onmiddellijk aan te passen, moet het slachten of uitsnijden worden stopgezet.

2. Whenever the audit of the good hygienic practices or the HACCP-based procedures or other investigations reveal that meat may be placed on the market that, according to heading II. E of this sub-chapter, is to be considered unfit for human consumption, and the operator fails to adapt immediately the procedures, the slaughtering or cutting process shall be stopped.




D'autres ont cherché : praktijken voor koosjer slachten     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'praktijken voor koosjer slachten' ->

Date index: 2022-09-03
w