(2) In zijn vergadering van 27 en 28 februari 2003 heeft het Gezamenlijk Comité van beheer voor de o
vereenkomst (hierna "het Comité" te noemen) een aanbeveling gedaan met betrekking tot de vaststelling van de gelijkwaardigheid van certificeringssystem
en voor de volgende dierlijke producten: darmen, huiden, voeder voor gezelschapsdieren, beenderen en beenderproducten, verwerkte dierlijke eiwitten, bloed en bloedp
roducten, reuzel en gesmolten vet, grondstoffen v ...[+++]oor diervoeders of voor farmaceutische of technische doeleinden en producten die zijn verkregen van vlees van pluimvee.
(2) The Joint Management Committee for the Agreement (the Committee), at its meeting on 27 and 28 February 2003, issued a recommendation concerning the determination of equivalence of certification systems for the following animal products: animal casings, hides and skins, pet food, bones and bone products, processed animal protein, blood and blood products, lard and rendered fats, raw materials for feedingstuffs, pharmaceutical or technical use and products obtained from poultrymeat.