Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alcoholische gisting
Alcoholische vergisting
Tot alcoholische gisting brengen
Tot alcoholische vergisting brengen

Traduction de «tot alcoholische vergisting brengen » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
tot alcoholische gisting brengen | tot alcoholische vergisting brengen

undergo alcoholic fermentation


alcoholische gisting | alcoholische vergisting

alcoholic fermentation
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Het is verboden deze producten op het grondgebied van de Gemeenschap tot alcoholische vergisting te brengen.

They shall not undergo alcoholic fermentation in the territory of the Community.


Onder wijn wordt verstaan het product dat uitsluitend wordt verkregen door gehele of gedeeltelijke alcoholische vergisting van al dan niet gekneusde verse druiven of van druivenmost.

Wine shall be the product obtained exclusively from the total or partial alcoholic fermentation of fresh grapes, whether or not crushed, or of grape must.


is verkregen door eerste of tweede alcoholische vergisting:

which is obtained by first or second alcoholic fermentation:


Het is verboden deze producten op het grondgebied van de Gemeenschap tot alcoholische vergisting te brengen.

They shall not undergo alcoholic fermentation in the territory of the Community.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Onder wijn wordt verstaan het product dat uitsluitend wordt verkregen door gehele of gedeeltelijke alcoholische vergisting van al dan niet gekneusde verse druiven of van druivenmost.

Wine shall be the product obtained exclusively from the total or partial alcoholic fermentation of fresh grapes, whether or not crushed, or of grape must.


—is verkregen door eerste of tweede alcoholische vergisting van verse druiven, van druivenmost of van wijn, en

—is obtained by the first or second alcoholic fermentation of fresh grapes, grape must or wine, and


- is verkregen door eerste of tweede alcoholische vergisting van verse druiven, van druivenmost of van wijn, en

- is obtained by the first or second alcoholic fermentation of fresh grapes, grape must or wine, and


15. Mousserende wijn: het product dat, behoudens het bepaalde in artikel 44, lid 3, wordt verkregen door eerste of tweede alcoholische vergisting

15. Sparkling wine: save for the derogation provided for in Article 44(3), the product which is obtained by first or second alcoholic fermentation:


10. Wijn: het product dat uitsluitend wordt verkregen door gehele of gedeeltelijke alcoholische vergisting van al dan niet gekneusde druiven of van druivenmost.

10. Wine: the product obtained exclusively from the total or partial alcoholic fermentation of fresh grapes, whether or not crushed, or of grape must.


13. De in lid 12 genoemde producten mogen op het grondgebied van de Gemeenschap niet tot alcoholische vergisting worden gebracht.

13. The products referred to in paragraph 12 may not undergo alcoholic fermentation within the territory of the Community.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'tot alcoholische vergisting brengen' ->

Date index: 2024-08-10
w