Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Inspecteur voedselveiligheid
Keurmeester voedingsmiddelen
Levensmiddelenhygiëne
Medewerker voedselveiligheid
Voedselhygiëne
Voedselhygiëne-inspecteur
Voorlichten over voedselhygiëne

Vertaling van "voedselhygiëne " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE




medewerker voedselveiligheid | voedselhygiëne-inspecteur | inspecteur voedselveiligheid | keurmeester voedingsmiddelen

food quality inspector | food safety officer | food safety inspector | quality controller


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Basiswetgeving op de website van de Europese Commissie — Voedselhygiëne

Food hygiene - Basic Legislation on the European Commission's website


Eurovoc-term: voedselhygiëne Keuringsdienst van waren voedingsproduct

EUROVOC descriptor: food hygiene food inspection foodstuff


Eurovoc-term: voedselhygiëne Keuringsdienst van waren gezondheidswetgeving voedingsproduct dierlijk product

EUROVOC descriptor: food hygiene food inspection health legislation foodstuff animal product


Sommige van hen hebben te maken met de verschillen tussen verordening nr 852 van het Europees Parlement en van de Raad betreffende de voedselhygiëne, en verordening nr. 11. Het voorstel gaat over een grotere flexibiliteit van de kant van de betreffende organen die met de voedselhygiëne te maken hebben, en over de vereenvoudiging van de procedures.

Some of these deal with the differences between Regulation No 852 of the European Parliament and of the Council concerning food hygiene, and Regulation No 11. The proposal is for greater flexibility on the part of the relevant bodies where food hygiene is concerned, and for procedures to be simplified.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
17. onderstreept dat de tenuitvoerlegging van de nieuwe communautaire wetgeving inzake voedselhygiëne alleen is bedoeld ter bescherming van de consument en ter waarborging van de voedselkwaliteit en dat een en ander niet mag leiden tot een doelbewuste structurele concentratie in de voedselverwerkende industrie; moedigt de Roemeense regering aan gebruik te maken van de SAPARD-middelen om de productie te diversifiëren en een gedecentraliseerde voedselproductie van hoge kwaliteit te bevorderen;

17. Underlines that the implementation of the new Community legislation on food hygiene is designed solely to protect consumers and to ensure the quality of food, and should not bring about a deliberate structural concentration in the food processing industry; encourages the Romanian government to make use of the SAPARD funds to diversify production and support decentralised, high quality food production;


29. benadrukt dat implementatie van de nieuwe gemeenschapswetgeving voor voedselhygiëne alleen is opgezet om de consument te beschermen en de kwaliteit van het voedsel te verzekeren en niet mag leiden tot een opzettelijke structurele concentratie in de voedselverwerkingsindustrie; spoort de Bulgaarse regering aan om gebruik te maken van de SAPARD-gelden om de productie te diversifiëren en steun te verlenen aan gedecentraliseerde kwalitatief hoogstaande voedselproductie;

29. Emphasises that the implementation of the new Community legislation on food hygiene is designed solely to protect consumers and to ensure the quality of food, and should not bring about a deliberate structural concentration in the food processing industry; encourages the Bulgarian government to make use of the SAPARD funds to diversify production and support decentralised, high quality food production;


29. benadrukt dat implementatie van de nieuwe EU-wetgeving voor voedselhygiëne alleen is opgezet om de consument te beschermen en de kwaliteit van het voedsel te verzekeren en niet mag leiden tot een opzettelijke structurele concentratie in de voedselverwerkingsindustrie; spoort de Bulgaarse regering aan om gebruik te maken van de SAPARD-gelden om de productie te diversifiëren en steun te verlenen aan gedecentraliseerde kwalitatief hoogstaande voedselproductie;

29. Emphasises that the implementation of the new Community legislation on food hygiene is designed solely to protect consumers and to ensure the quality of food, and should not bring about a deliberate structural concentration in the food processing industry; encourages the Bulgarian government to make use of the SAPARD funds to diversify production and support decentralised, high quality food production;


Naast deze basisvoorschriften is er ook een meer specifieke wetgeving inzake diervoeders en levensmiddelen, die verschillende terreinen bestrijkt, zoals diervoeding (ook met medicinale werking), diervoeder- en voedselhygiëne, zoönosen, dierlijke bijproducten, residuen en verontreinigende stoffen, controle en uitroeiing van dierziekten die van invloed kunnen zijn op de volksgezondheid, etikettering van diervoeders en levensmiddelen, pesticiden, diervoeder- en levensmiddelenadditieven, vitaminen, minerale zouten, sporenelementen en andere additieven, materiaal dat met levensmiddelen in aanraking is geweest, kwaliteit en eisen betreffende d ...[+++]

In addition to those basic rules, more specific feed and food law covers different areas such as animal nutrition including medicated feedingstuffs, feed and food hygiene, zoonoses, animal by-products, residues and contaminants, control and eradication of animal diseases with a public health impact, feed and food labelling, pesticides, feed and food additives, vitamins, mineral salts, trace elements and other additives, materials in contact with food, quality and compositional requirements, drinking water, ionisation, novel foods and genetically modified organisms (GMOs).


Zij is van toepassing op alle stadia van de productie, verwerking en distributie van levensmiddelen, alsmede op de uitvoer. Zij laat meer specifieke voorschriften inzake voedselhygiëne onverlet.

This Regulation shall apply to all stages of production, processing and distribution of food and to exports, and without prejudice to more specific requirements relating to food hygiene.


(3) Naast deze basisvoorschriften is er ook een meer specifieke wetgeving inzake diervoeders en levensmiddelen, die verschillende terreinen bestrijkt, zoals diervoeding (ook met medicinale werking), diervoeder- en voedselhygiëne, zoönosen, dierlijke bijproducten, residuen en verontreinigende stoffen, controle en uitroeiing van dierziekten die van invloed kunnen zijn op de volksgezondheid, etikettering van diervoeders en levensmiddelen, pesticiden, diervoeder- en levensmiddelenadditieven, vitaminen, minerale zouten, sporenelementen en andere additieven, materiaal dat met levensmiddelen in aanraking is geweest, kwaliteit en eisen betreffen ...[+++]

(3) In addition to those basic rules, more specific feed and food law covers different areas such as animal nutrition including medicated feedingstuffs, feed and food hygiene, zoonoses, animal by-products, residues and contaminants, control and eradication of animal diseases with a public health impact, feed and food labelling, pesticides, feed and food additives, vitamins, mineral salts, trace elements and other additives, materials in contact with food, quality and compositional requirements, drinking water, ionisation, novel foods and genetically modified organisms (GMOs).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'voedselhygiëne' ->

Date index: 2022-05-08
w