Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Biopsie van huid van voorvoet
Botstructuur van voorvoet
Regio van voorvoet
Tot de rug behorende gedeelte van de voorvoet
Verbrijzeling van de voorvoet
Voorvoet

Vertaling van "voorvoet " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE


tot de rug behorende gedeelte van de voorvoet

dorsal part of the forequarter


verbrijzeling van de voorvoet

crushing the front of the foot






biopsie van huid van voorvoet

Biopsy of skin of forefoot
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
e) "voorvoet" bedoeld bij de onderverdelingen 0201 20 30 en 0202 20 30: het voorste deel van het halve geslachte dier dat alle beenderen, alsmede de hals en de schouder omvat, met ten minste vier en ten hoogste tien ribben (waarbij de eerste vier ribben hele ribben moeten zijn, terwijl de overige uit delen van ribben mogen bestaan), met of zonder vang;

(e) "separated forequarters", for the purposes of subheadings 0201 20 30 and 0202 20 30: the front part of a half-carcase comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, with a minimum of four ribs and a maximum of 10 ribs (the first four ribs must be whole, the others may be cut) with or without the thin flank;


h) 11. delen aangeduid als "crops" en "chucks and blades" bedoeld bij onderverdeling 0202 30 50: de tot de rug behorende gedeelten van de voorvoet met inbegrip van het bovenste gedeelte van de schouder, die uit de voorvoet met ten minste vier en ten hoogste tien ribben verkregen worden bij versnijding in een dwarsvlak, gaande van het verbindingspunt tussen de eerste rib en het eerste borstbeensegment naar het terugslagpunt van het middenrif bij de tiende rib;

(h) 11". crop" and "chuck and blade" cuts, for the purposes of subheading 0202 30 50: the dorsal part of the forequarter, including the upper part of the shoulder, obtained from a forequarter with a minimum of four ribs and a maximum of 10 ribs by a cut along a straight line through the point where the first rib joins the first sternal segment to the point of reflection of the diaphragm on the tenth rib;


22. delen aangeduid als "briskets" bedoeld bij onderverdeling 0202 30 50: het onderste gedeelte van de voorvoet, omvattende de puntborst, de borst en de naborst;

22". brisket" cut, for the purposes of subheading 0202 30 50: the lower part of the forequarter comprising the brisket navel end and the brisket point end.


- hetzij door voorvoeten, die alle beenderen alsmede de hals en de schouder omvatten en met vijf ribben, waarbij de vang, de platte ribben en de naborst in hun geheel aan de voorvoet vastzitten en door achtervoeten, die alle beenderen, alsmede de stomp, de dikke en de dunne lendenen omvatten en met acht delen van ribben.

- forequarters comprising all the bones and the scrag, neck and shoulder, and cut at the fifth rib, with the whole of the flank and breast attached; and hindquarters comprising all the bones and the thigh and sirloin, and cut at the eighth cut rib.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Voorvoeten, geheel of verdeeld in ten hoogste vijf delen, waarbij iedere voorvoet in een enkel vriesblok wordt aangeboden; de zogenaamde »compensated quarters" aangeboden in twee vriesblokken, waarvan het ene blok de voorvoet in zijn geheel of verdeeld in ten hoogste vijf delen omvat, en het andere de achtervoet, zonder de filet, in een enkel deel // 25,73 // // 22. als »crops", »chucks and blades" en »briskets" aangeduide delen (a) // 25,73 // // 33. andere // 35,60 // 02.06 C I a) // Vlees van runderen, gezouten, gepekeld, gedroogd of gerookt: // // // 1. met been // 18,38 // // 2. zonder been // 39,51 // 16.02 B III b) 1 aa) // Andere bereidingen en conserven, van vlees of v ...[+++]

Forequarters, whole or cut into a maximum of five pieces, each quarter being in a single block; 'compensated' quarters in two blocks, one of which contains the forequarter, whole or cut into a maximum of five pieces, and the other, the hindquarter, excluding the tenderloin, in one piece // 25,73 // // 22. Crop, chuck and blade and brisket cuts (a) // 25,73 // // 33. Other // 35,60 // 02.06 C I a) // Meat of bovine animals, salted, in brine, dried or smoked: // // // 1. Unboned (bone-in) // 18,38 // // 2. Boned or boneless // 39,51 // 16.02 B III b) 1 aa) // Other prepared or preserved meat or meat offal containing bovine meat or offal, either uncooked, or a mixture of cooked me ...[+++]




Anderen hebben gezocht naar : biopsie van huid van voorvoet     botstructuur van voorvoet     regio van voorvoet     verbrijzeling van de voorvoet     voorvoet     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'voorvoet' ->

Date index: 2023-02-23
w