Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Gearomatiseerde wijn
Ingekookte most
Ingekookte wijn
Vermout
Wijn uit ingekookte mout

Traduction de «wijn uit ingekookte mout » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
gearomatiseerde wijn [ vermout | wijn uit ingekookte mout ]

flavoured wine [ mulled wine | vermouth ]


ingekookte most | ingekookte wijn

heated or cooked(must or wine)
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Overeenkomstig artikel 31 van Verordening (EG) nr. 479/2008 zijn de analysemethoden waarmee de samenstelling van de onder die verordening vallende producten wordt bepaald, en de voorschriften aan de hand waarvan kan worden vastgesteld of deze producten behandelingen hebben ondergaan die strijdig zijn met de toegestane oenologische procedés, de analysemethoden en de voorschriften die door de OIV zijn aanbevolen en gepubliceerd in het „Recueil des méthodes internationales d’analyse des vins et des moûts” (Internationale analysemethoden voor wijn en most) van de OIV. Als er voor bepaalde communautaire wijnbouwproducten ...[+++]

Article 31 of Regulation (EC) No 479/2008 lays down that the analysis methods for establishing the composition of the products covered by that Regulation and the rules for checking whether those products have been subjected to processes in violation of authorised oenological practice are those recommended and published by the OIV in the Compendium of International Methods of Analysis of Wines and Musts. Where specific analysis methods are necessary for certain Community wine products and they have not been established by the OIV, those Community methods should be described.


2. De Commissie publiceert in het Publicatieblad van de Europese Unie, C-serie, de lijst en de beschrijving van de in artikel 31, eerste alinea, van Verordening (EG) nr. 479/2008 bedoelde analysemethoden die in de „Recueil des méthodes internationales d’analyse des vins et des moûts” (het handboek van internationale analysemethoden voor wijn en most) van de OIV zijn beschreven en moeten worden toegepast om de in de communautaire regelgeving vastgestelde maxima en voorschriften voor de productie van wijnbouwproducten te controleren.

2. The Commission shall publish in the C Series of the Official Journal of the European Union the list and description of the analysis methods referred to the first paragraph of Article 31 of Regulation (EC) No 479/2008 and described in the Compendium of International Methods of Analysis of Wines and Musts of the International Organisation of Vine and Wine and applicable for verification of the limits and requirements laid down by Community rules for the production of wine products.


Zij moeten appelzuur in mout of wijn omzetten in melkzuur en mogen geen slechte smaak veroorzaken.

They must convert the malic acid in must or wine into lactic acid and not affect the taste.


Zij moeten appelzuur in mout of wijn omzetten in melkzuur en mogen geen slechte smaak veroorzaken.

They must convert the malic acid in must or wine into lactic acid and not affect the taste.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De vragenlijst van het voorzitterschap heeft met name betrekking op het wijnbouwpotentieel (omvang van de nieuwe aanplant, structurele maatregelen), de marktmechanismen (interventie in geval van crisis, specifieke distillatie voor de voorziening van de drinkalcoholsector), oenologische procédés en verdeling van de bevoegdheden, openstelling naar derde landen, (mogelijkheid om ingevoerde mout voor wijnbereiding te gebruiken en om wijn van oorsprong uit de Gemeenschap te versnijden met wijn uit derde landen), voor d ...[+++]

The Presidency's questionnaire concerns essentially wine-growing potential (volume of new plantings, structural measures), market mechanisms (intervention in the event of a crisis, specific distillation for potable alcohol supplies), oenological practices and the distribution of competence, opening up to third countries (possible vinification of imported must and coupage of wines of Community origin with those from third countries), budgetary resources to be allocated to the sector.




D'autres ont cherché : gearomatiseerde wijn     ingekookte most     ingekookte wijn     vermout     wijn uit ingekookte mout     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'wijn uit ingekookte mout' ->

Date index: 2022-07-23
w