Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Deskundige plantaardige producten
Drankrecepten met botanische ingrediënten bedenken
Drankrecepten met botanische ingrediënten creëren
Drankrecepten met plantaardige ingrediënten bedenken
Drankrecepten met plantaardige ingrediënten creëren
Instremzetting
Lebferment
Lebpoeder
Plantaardig product
Plantaardig produkt
Plantaardig vet
Plantaardige oliën en vetten
Plantaardige productie
Plantaardige reproductie
Plantaardige reproduktie
Plantaardige vetstof
Plantenteelt
Rennet
Rennina
Specialist plantaardige producten
Stremsel
Stremsel toevoegen
Technicus plantaardige producten
Toevoegen van stremsel
Zetmeelrijke plantaardige levensmiddelen

Vertaling van "plantaardig stremsel " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE
plantaardig vet [ plantaardige oliën en vetten | plantaardige vetstof ]

pflanzliches Fett [ Fett pflanzlichen Ursprungs | Pflanzenfett ]


deskundige plantaardige producten | specialist plantaardige producten | technicus plantaardige producten

Pflanzenexperte | Pflanzenspezialist | Pflanzenexperte/Pflanzenexpertin | Pflanzenspezialistin


plantaardige reproductie [ plantaardige reproduktie ]

Pflanzenvermehrung [ pflanzliche Vermehrung | sexuelle Pflanzenvermehrung | vegetative Pflanzenvermehrung ]


plantaardige productie [ plantaardig product | plantaardig produkt | plantenteelt ]

pflanzliche Erzeugung [ Pflanzenanbau | Pflanzenkultur | pflanzliches Produkt ]


lebferment | lebpoeder | rennet | rennina | stremsel

Chymasi | Chymosin | Käselab | Lab | Labferment | Rennin




instremzetting | toevoegen van stremsel

Einlaben | Laben | Labung


drankrecepten met botanische ingrediënten bedenken | drankrecepten met botanische ingrediënten creëren | drankrecepten met plantaardige ingrediënten bedenken | drankrecepten met plantaardige ingrediënten creëren

Getränkerezepte auf Basis pflanzlicher Stoffe kreieren


Begrotingsfonds voor de productie en de bescherming van planten en plantaardige producten

Haushaltsfonds für die Erzeugung und den Schutz von Pflanzen und Pflanzenerzeugnissen


zetmeelrijke plantaardige levensmiddelen

stärkehaltige pflanzliche Lebensmittel | stärkehaltige pflanzliche Nahrungsmittel
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De menselijke factor blijkt eveneens bepalend te zijn voor het verwerkingsproces van de kaas, met name tijdens de hierna genoemde fasen, die alle handmatig gebeuren volgens van oudsher in het gebied verworven vaardigheden: het toevoegen van plantaardig stremsel, wat een bepaalde vaardigheid vereist vanwege het mindere stremmingsvermogen van dit type stremsel vergeleken met dierlijk stremsel, het breken van de wrongel, dat voorzichtig plaatsvindt met een scherp instrument („spino” genaamd), en het vormen, dat het resultaat is van een nauwkeurig uitgevoerde persing, die nodig is om de juiste hoeveelheid wei uit te drijven.

Der Faktor Mensch ist auch beim Verfahren der Käseherstellung ausschlaggebend, insbesondere bei folgenden Phasen, die alle von Hand durchgeführt werden und auf den Kenntnissen beruhen, die traditionell in dem Gebiet erworben wurden: die Zugabe des pflanzlichen Labs, die angesichts der geringeren Koagulationskraft im Vergleich zu tierischem Lab besonderer Fertigkeit bedarf, die Zerkleinerung des Käsebruchs, die vorsichtig mithilfe eines spitzen Instruments („spino“) erfolgt, sowie das Formen nach dem Pressen, das besonders sorgfältig durchgeführt wird, um eine richtige Abscheidung der Molke zu fördern.


Wat betreft het effect van het productieproces op de kenmerken van het eindproduct, moet worden opgemerkt dat bij de werkwijze voor het verkrijgen van „Pecorino delle Balze Volterrane”, waarbij wordt gebruikgemaakt van plantaardig stremsel, de melk langzamer en moeizamer stremt dan bij dierlijk stremsel het geval is.

Das Herstellungsverfahren wirkt sich insofern auf die Merkmale des Enderzeugnisses aus, als bei der Herstellung des „Pecorino delle Balze Volterrane“ pflanzliches Lab verwendet wird, das eine langsamere und sanftere Koagulation der Milch bewirkt als tierisches Lab.


„Pecorino delle Balze Volterrane” is een kaas die uitsluitend wordt bereid uit plantaardig stremsel en volle rauwe schapenmelk afkomstig van melkveebedrijven in het beschermde geografische gebied.

Der „Pecorino delle Balze Volterrane“ ist ein Käse, der ausschließlich aus pflanzlichem Lab und roher Schafsvollmilch erzeugt wird, die aus in dem geografischen Gebiet liegenden Haltungsbetrieben stammt.


Het specifieke karakter van „Pecorino delle Balze Volterrane” vloeit allereerst voort uit de specifieke productiemethode, die berust op het gebruik van plantaardig stremsel dat wordt verkregen uit de bloemen van de kardoen, een plant die in het gebied in overvloed aanwezig is.

Die Besonderheit des „Pecorino delle Balze Volterrane“ entsteht in erster Linie durch das besondere Erzeugungsverfahren, das auf dem Einsatz von Lab basiert, das aus den Blüten der Spanischen Artischocke gewonnen wurde, die in dem Gebiet im Überfluss vorkommt.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Stremsel: plantaardig, verkregen van bloeiwijzen van wilde kardoen of artisjok (Cynaria cardunculus).

Lab: pflanzlich, gewonnen aus den Blütenständen der Cardy oder Spanischen Artischocke (Cynara cardunculus).


w