Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
6-palmityl-L-ascorbinezuur
Ascorbyl palmitaat
Ascorbylpalmitaat
E 300
E304
L-ascorbinezuur
L-ascorbylpalmitaat
Linksdraaiend ascorbinezuur
Product dat ascorbinezuur en clioquinol bevat
Product dat ascorbinezuur in cutane vorm bevat
Product dat enkel ascorbinezuur in cutane vorm bevat

Vertaling van "6-palmityl-L-ascorbinezuur " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
6-palmityl-L-ascorbinezuur | E304 | L-ascorbylpalmitaat

acide palmytil 6-L-ascorbique | E304 | palmitate d'ascorbyle


6-palmityl-L-ascorbinezuur | ascorbyl palmitaat | ascorbylpalmitaat

acide 6-palmityl-L-ascorbique | palmitate d'ascorbyle


E 300 | L-ascorbinezuur | linksdraaiend ascorbinezuur

acide L-ascorbique | E 300


product dat ascorbinezuur en clioquinol bevat

produit contenant de l'acide ascorbique et du clioquinol


product dat enkel ascorbinezuur in cutane vorm bevat

produit contenant seulement de l'acide ascorbique sous forme cutanée


product dat ascorbinezuur in cutane vorm bevat

produit contenant de l'acide ascorbique sous forme cutanée
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Op verzoek van een aantal lidstaten is het gebruik van azijnzuur en acetaten (E 260 — 263), melkzuur en lactaten (E 270, E 325 — 327), ascorbinezuur en ascorbaten (E 300 — 302), citroenzuur en citraten (E 330 — 333) als zuurteregelaars, conserveermiddelen en/of antioxidanten om oxidatie en/of het ranzig worden te voorkomen en de microbiologische stabiliteit te vergroten, onderzocht, en het gebruik ervan moet worden toegestaan voor alle vleesbereidingen waaraan andere ingrediënten dan additieven of zout zijn toegevoegd.

À la demande de certains États membres, l'utilisation de l'acide acétique et des acétates (E 260 — 263), de l'acide lactique et des lactates (E 270, E 325 — 327), de l'acide ascorbique et des ascorbates (E 300 — 302), de l'acide citrique et des citrates (E 330 — 333) comme régulateurs d'acidité, conservateurs et/ou antioxydants pour prévenir l'oxydation et/ou le rancissement et améliorer la stabilité microbiologique a été examinée et il convient de l'autoriser dans toutes les préparations de viandes auxquelles des ingrédients autres que des additifs ou du sel ont été ajoutés.


Azijnzuur en acetaten (E 260 — 263), melkzuur en lactaten (E 270, E 325 — 327), ascorbinezuur en ascorbaten (E 300 — 302), citroenzuur en citraten (E 330 — 333), alginaten (E 401 — 404), carrageen (E 407), verwerkt Eucheuma-wier (E 407a), johannesbroodpitmeel (E 410), guarpitmeel (E 412), tragant (E 413), xanthaangom (E 415), natriumcarbonaten (E 500), geacetyleerd dizetmeelfosfaat (E 1414) en hydroxypropyldizetmeelfosfaat (E 1442) behoren tot de groep van additieven waarvoor geen aanvaardbare dagelijkse inname is vastgesteld.

L'acide acétique et les acétates (E 260 — 263), l'acide lactique et les lactates (E 270, E 325 — 327), l'acide ascorbique et les ascorbates (E 300 — 302), l'acide citrique et les citrates (E 330 — 333), les alginates (E 401 — 404), les carraghénanes (E 407), les algues Euchema transformées (E 407a), la farine de graines de caroube (E 410), la gomme guar (E 412), la gomme adragante (E 413), la gomme xanthane (E 415), les carbonates de sodium (E 500), le phosphate de diamidon acétylé (E 1414) et le phosphate de diamidon hydroxypropylé (E 1442) appartiennent au groupe des additifs pour lesquels aucune dose journalière admissible n'a été pré ...[+++]


In appels vindt men bijvoorbeeld riboflavinen (E 101), caroteen (E 160a), anthocyaninen (E 163), azijnzuur (E 260), ascorbinezuur (E 300), citroenzuur (E 330), wijnsteenzuur (E 334), barnsteenzuur (E 363), glutaminezuur (E 620) en L-cysteïne (E 920).

Les pommes, par exemple, contiennent les substances suivantes: riboflavines (E 101), caroténoïdes (E 160a), anthocyanes (E 163), acide acétique (E 260), acide ascorbique (E 300), acide citrique (E 330), acide tartrique (E 334), acide succinique (E 363), acide glutamique (E 620) et L-cystéine (E 920).


Vetzuuresters van ascorbinezuur: i) ascorbylpalmitaat ii) ascorbylstearaat

Esters d’acides gras de l’acide ascorbique: i) Palmitate d’ascorbyle, ii) Stéarate d’ascorbyle,


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De grenswaarden voor het gebruik van bovenbedoelde stoffen zijn opgenomen in bijlage IV. In verband met de toevoeging van L-ascorbinezuur en dimethyldicarbonaat aan de in bijlage IV bij Verordening (EG) nr. 1493/1999 vastgestelde lijst van toegestane oenologische procédés en behandelingen, moeten voor deze stoffen grenswaarden en gebruiksvoorwaarden worden vastgesteld.

Les limites d’emploi des substances visées figurent à son annexe IV. À la suite de l’ajout dans la liste des pratiques œnologiques autorisées de l’annexe IV du règlement (CE) no 1493/1999, de l’addition d’acide L-ascorbique et de dicarbonate de diméthyle, il convient de fixer des limites et des conditions d’utilisation pour ces substances.


(i) toevoeging van L-ascorbinezuur, tot een bepaald maximum;

l'addition d'acide citrique, en vue de la stabilisation du vin, dans certaines limites;


(t) toevoeging van L-ascorbinezuur, tot een bepaald maximum.

(t) l'addition d'acide L–ascorbique dans certaines limites.


toevoeging van L-ascorbinezuur, tot een bepaald maximum”.

l’addition d’acide L-ascorbique dans certaines limites».


Ook dient het gebruik van ascorbinezuur (E 300), natriumascorbaat (E 301) en calciumdinatrium-EDTA (E 385) in Hongaarse leverpastei te worden toegestaan.

Il convient également d'autoriser l'usage de l'acide ascorbique (E 300), de l'ascorbate de sodium (E 301) et du calcium disodium EDTA (E 385) dans les pâtés de foie hongrois .


In Zweden verkoopt het bedrijf X onder de naam "rundergehakt" een vleesbereiding van 98% gehakt plus zout, ascorbinezuur en kruiden, en daarnaast "dunne biefstuk", bestaande uit 97% rundvlees plus kruidenzout, natriumacetaat, trinatriumcitraat, ascorbinezuur en natriumascorbaat.

En Suède, X commercialise sous la dénomination de viande de bœuf hachée («Nötfärs») une préparation de viande contenant 98% de viande hachée, du sel, de l’acide ascorbique et des épices, et sous l’appellation de steak minute («Lövbiff») un produit en tranche composé de viande de bœuf (97%), d’une saumure aromatisée, d’acétate de sodium, de citrate de trisodium, d’acide ascorbique et d’ascorbate de sodium.




Anderen hebben gezocht naar : l-ascorbinezuur     l-ascorbylpalmitaat     ascorbyl palmitaat     ascorbylpalmitaat     linksdraaiend ascorbinezuur     6-palmityl-L-ascorbinezuur     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'6-palmityl-L-ascorbinezuur' ->

Date index: 2022-11-25
w