Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advies geven over kwaliteitsverbetering van druiven
Adviseren over kwaliteitsverbetering van druiven
Chemische samenstelling van druiven
Draf
Draf van druiven
Droesem van druiven
Druiven persen
Druivenpulp
Raad geven over kwaliteitsverbetering van druiven
Toezien op het persen van druiven
Wijn persen

Vertaling van "Druiven persen " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


toezien op het persen van druiven

surveiller le pressurage de raisin


adviseren over kwaliteitsverbetering van druiven | advies geven over kwaliteitsverbetering van druiven | raad geven over kwaliteitsverbetering van druiven

donner des conseils sur l’amélioration de la qualité de raisins


draf | draf van druiven | droesem van druiven

marc | marc de raisin | marc de raisins


draf | draf van druiven | droesem van druiven | druivenpulp

marc | marc de raisin | marc de raisins


belasting op het keuren, loden en persen van hop

taxe sur le contrôle, le plombage et le pressage du houblon


chemische samenstelling van druiven

composition chimique des raisins
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Druivendraf”: de na het persen van verse druiven overblijvende substantie, al dan niet gegist.

«Marc de raisins»: résidu du pressurage des raisins frais, fermenté ou non.


Schilfwein, Strohwein: de druiven moeten gedurende minstens 3 maanden vóór het persen op riet of stro worden opgeslagen en natuurlijk worden gedroogd; het suikergehalte moet minstens 25 °KMW bedragen.

Schilfwein, Strohwein: les raisins doivent être stockés et séchés naturellement sur des roseaux ou de la paille pendant au moins 3 mois avant le pressurage; la teneur minimale en sucre doit être de 25° KMW.


Eiswein: de druiven moeten bij het oogsten en het persen op natuurlijke wijze bevroren zijn en moeten een minimum suikergehalte van 25 °KMW hebben.

Eiswein: issu de raisins gelés naturellement pendant la récolte et le pressurage, et ayant une teneur minimale en sucre de 25° KMW.


Slamno vino (vino iz sušenega grozdja): de druiven moeten vóór het persen op riet of stro worden opgeslagen en daar op natuurlijke wijze worden gedroogd.

Slamno vino (vino iz sušenega grozdja): les raisins doivent être stockés et séchés naturellement sur des roseaux ou de la paille avant le pressurage.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Ledeno vino: de druiven moeten bij het oogsten en het persen op natuurlijke wijze bevroren zijn en moeten een suikergehalte van minstens 128 graden Öchsle hebben.

Ledeno vino: les raisins doivent être gelés naturellement pendant la récolte et le pressurage et doivent avoir une teneur minimale en sucre de 128 degrés Oechsle.


* Volgt het persen van druiven, het filteren van de most (sap) en het kuipen voor de fermentatie op (Id 16635)

* Contrôle la pression des raisins, la filtration du moût (jus) et la mise en cuve pour fermentation (Id 16635) :


- Het kunnen persen van druiven, het filteren van most en het kuipen voor fermentatie

- pouvoir presser les raisins, filtrer le moût et procéder à la mise en cuve après fermentation;


- Volgt het persen van druiven, het filteren van de most (sap) en het kuipen voor de fermentatie op (Id 16635)

- Suit le pressurage des raisins, le filtrage du moût (jus) et la mise en cuve pour la fermentation (Id 16635)


Druivendraf”: de na het persen van verse druiven overblijvende substantie, al dan niet gegist.

«Marc de raisins»: résidu du pressurage des raisins frais, fermenté ou non.


21. Druivendraf: de na het persen van druiven overblijvende substantie, al dan niet gegist.

21. Marc de raisins: le résidu du pressurage des raisins frais, fermenté ou non.




Anderen hebben gezocht naar : chemische samenstelling van druiven     draf van druiven     droesem van druiven     druiven persen     druivenpulp     wijn persen     Druiven persen     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Druiven persen' ->

Date index: 2021-10-11
w