Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
E472
E472e
Mono- en diglyceriden

Vertaling van "E472 " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
E472e [Abbr.]

esters monoacétyltartrique et diacétyltartrique des mono- et diglycérides d'acides gras | E472e [Abbr.]


E472 | mono- en diësters van glycerol met in spijsvetten voorkomende vetzuren, veresterd met azijnzuur, melkzuur, citroenzuur, wijnsteenzuur, monoacetylwijnsteenzuur en diacetylwijnsteenzuur | mono- en diglyceriden

E472 | esters acétique, lactique, citrique et tartrique du E471


E472e | mono-en diglyceriden van in spijsvetten voorkomende vetzuren veresterd met monoacetylwijnsteenzuur en diacetylwijnsteenzuur | mono-en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono-acetylwijnsteenzuur en diacetylwijnsteenzuur

E472e | esters monoacétyltartrique et diacétyltartrique des mono-et diglycérides d'acides gras
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
1. a) Datem (E472e) is een synthetisch product bestaande uit mono- en diglyceriden van vetzuren, veresterd met diacetylwijnsteenzuur en wordt onder meer gebruikt als emulgator in de brood- en banketsector. b) Op basis van wetenschappelijke studies besloot het Wetenschappelijk comité voor de menselijke voeding, ingesteld door de EG-Commissie, in 1978 dat het gebruik van Datem als emulgator voor brood- en banket aanvaardbaar werd en bekrachtigde de ADI (Acceptable Daily Intake) van 0-50 mg/kg lichaamsgewicht per dag voorgesteld door de JECFA (Joint Expert Committee on Food Additives) in 1974.

1. a) Datem (E472e) est un produit synthétique composé de mono- et de diglycérides d'acides gras, estérifiés par l'acide diacétyltartrique, et est utilisé notamment comme émulsifiant dans les secteurs de la boulangerie et de la pâtisserie. b) Sur la base d'études scientifiques, le Comité scientifique de l'alimentation humaine, créé par la Commission de la CEE, a conclu en 1978 que l'utilisation de Datem comme émulsifiant dans la boulangerie et la pâtisserie était acceptable et a confirmé la DJA (dose journalière admissible) de 0-50 mg/kg de poids corporel par jour, proposée par le JECFA (Joint Expert Committee on Food Additives) en 1974.




Anderen hebben gezocht naar : en diglyceriden     E472     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'E472' ->

Date index: 2022-08-13
w