Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bandtabak
Droog product
Droog produkt
Droog voedingsmiddel
Geconcentreerd product
Geconcentreerd produkt
Geconcentreerd voedingsmiddel
Gecondenseerd product
Gecondenseerd voedingsmiddel
Gedroogd fruit
Gedroogde pruim
Gedroogde vijg
Gehomogeneiseerde tabak
Gehomogeniseerde tabak
Gereconstitueerd product
Gereconstitueerd produkt
Gereconstitueerd voedingsmiddel
Gereconstitueerde eier
Gereconstitueerde tabak
Nieuw voedingsmiddel
Per stuk verhandeld voedingsmiddel
Per stuk verkocht voedingsmiddel
Rozijn
Voorverpakt voedingsmiddel

Vertaling van "Gereconstitueerd voedingsmiddel " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
gereconstitueerd product [ gereconstitueerd produkt | gereconstitueerd voedingsmiddel ]

produit reconstitué [ aliment reconstitué ]


geconcentreerd product [ geconcentreerd produkt | geconcentreerd voedingsmiddel | gecondenseerd product | gecondenseerd voedingsmiddel ]

produit concentré [ aliment concentré | aliment condensé | produit condensé ]


per stuk verhandeld voedingsmiddel | per stuk verkocht voedingsmiddel

denrée alimentaire commercialisée à la pièce


droog product [ droog produkt | droog voedingsmiddel | gedroogde pruim | gedroogde vijg | gedroogd fruit | rozijn ]

produit séché [ aliment séché | figue sèche | fruit séché | pruneau | raisin sec ]




voorverpakt voedingsmiddel

denrée alimentaire préemballée


bandtabak | gehomogeneiseerde tabak | gehomogeniseerde tabak | gereconstitueerde tabak

tabac homogénéisé | tabac reconstitué


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Stabilisatoren omvatten stoffen die het mogelijk maken een homogene dispersie van twee of meer onmengbare stoffen in een voedingsmiddel te handhaven, stoffen die een bestaande kleur van een voedingsmiddel stabiliseren, fixeren of intensifiëren en stoffen die het bindend vermogen van het voedingsmiddel verhogen, onder meer door de vorming van crosslinks tussen eiwitten waardoor afzonderlijke deeltjes tot een gereconstitueerd voedingsmiddel worden samengebonden », en

Les stabilisants comprennent les substances qui permettent de maintenir la dispersion homogène de deux ou plusieurs substances non miscibles dans une denrée alimentaire, les substances qui stabilisent, conservent ou intensifient la couleur d'une denrée alimentaire ainsi que les substances qui augmentent la capacité de liaison des denrées alimentaires, y compris la réticulation entre protéines permettant la liaison de morceaux d'aliments dans les aliments reconstitués », et


w