Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Enkel gerookte zalm in blik
Gegrilde zalm
Gerookt product
Gerookt produkt
Gerookt voedingsmiddel
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gyrodactylose
Infectieuze anemie bij zalm
Infectieuze hematopoïetische necrose
PIN
Pink zalm
Productie van gerookte tabaksproducten
Rode zalm
Roze zalm
Sockeye zalm
Virale hemorragische septikemie
Visziekte
Voorjaarsviremie van de karper
Zalm

Vertaling van "Gerookte zalm " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


enkel gerookte zalm in blik

saumon simplement fumé en boîtes


gerookt product [ gerookt produkt | gerookt voedingsmiddel ]

produit fumé [ aliment fumé ]








productie van gerookte tabaksproducten

fabrication de produits du tabac à fumer






visziekte [ Gyrodactylose | infectieuze anemie bij zalm | infectieuze hematopoïetische necrose | virale hemorragische septikemie | voorjaarsviremie van de karper ]

maladie des poissons [ anémie infectieuse du saumon | gyrodactylose | nécrose hématopoïétique infectieuse | septicémie hémorragique virale | virémie printanière de la carpe ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In 2012 werden er vijftien productterugroepingen georganiseerd wegens aanwezigheid van salmonella in producten op basis van gerookte zalm, specerijen, charcuterieproducten, wokgroenten en hondenvoeder.

En 2012, un rappel a été organisé pour quinze produits en raison de la présence de salmonelle dans des produits à base de saumon fumé, des épices, des produits de charcuterie, des légumes pour wok et des aliments pour chiens.


Zij betwistten de in overweging 29 van de voorlopige verordening vermelde conclusie van de Commissie dat de verschillende aanbiedingsvormen, met name „levend”, „gekoeld”, „bevroren” of „gerookt”, als opgenomen in de omschrijving van het betrokken product, dezelfde fysische, technische en chemische basiseigenschappen bezitten en verwezen opnieuw naar twee eerdere antidumpingonderzoeken betreffende andere visproducten (grote regenboogforel en zalm) die in respectievelijk 2004 (5) en 2005 (6) werden gevoerd en waarin de gerookte producten niet tot ...[+++]

Elles ont contesté la conclusion de la Commission figurant au considérant 29 du règlement provisoire, selon laquelle les différentes présentations — «vivante», «réfrigérée», «congelée» ou «fumée» — entrant dans la définition du produit concerné avaient les mêmes caractéristiques physiques, techniques et chimiques essentielles, et ont à nouveau cité deux enquêtes antidumping antérieures portant sur d'autres produits à base de poisson (les grosses truites arc-en-ciel et le saumon), conclues respectivement en 2004 (5) et en 2005 (6), dans lesquelles les produits fumés n'étaient pas couverts par la définition du produit.


0305 41 00 | Pacifische zalm (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou en Oncorhynchus rhodurus), Atlantische zalm (Salmo salar) en Donauzalm (Hucho hucho), gerookt, filets daaronder begrepen |

0305 41 00 | Saumons du Pacifique (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou et Oncorhynchus rhodurus), saumons de l’Atlantique (Salmo salar) et saumons du Danube (Hucho hucho), fumés, y compris les filets |


ex 0305 69 — Vis, gezouten, doch niet gedroogd of gerookt, alsmede gepekelde vis: Pacifische zalm (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou en Oncorhynchus rhodurus), Atlantische zalm (Salmo salar) en Donauzalm (Hucho hucho) (GN-code 0305 69 50); forel (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache en Oncorhynchus chrysogaster); karper (ex GN-code 0305 69 80)

ex 0305 69 — Poissons salés mais non séchés ni fumés et poissons en saumure: saumons du Pacifique (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou et Oncorhynchus rhodurus), saumons de l’Atlantique (Salmo salar) et saumons du Danube (Hucho hucho) (NC 0305 69 50); truites (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache et Onchorhynchus chrysogaster); carpes (ex NC 0305 69 80)


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
ex 0305 30 — Visfilets, gedroogd, gezouten of gepekeld, doch niet gerookt: van Pacifische zalm (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou en Oncorhynchus rhodurus), van Atlantische zalm (Salmo salar) en van Donauzalm (Hucho hucho), gezouten of gepekeld (GN-code 0305 30 30); van forel van de soorten Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache en Oncorhynchus chrysogaster; van karper (ex GN-code 0305 30 90)

ex 0305 30 — Filets de poissons, séchés, salés ou en saumure, mais non fumés: de saumons du Pacifique (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou et Oncorhynchus rhodurus), saumons de l’Atlantique (Salmo salar), et saumons du Danube (Hucho hucho), salés ou en saumure (NC 0305 30 30); de truites des espèces Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache et Oncorhynchus chrysogaster; de carpes (ex NC 0305 30 90)


ex 0305 41 Gerookte vis, filets daaronder begrepen: Pacifische zalm (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou en Oncorhynchus rhodurus), Atlantische zalm (Salmo salar) en Donauzalm (Hucho hucho)

ex 0305 41 — Poissons fumés, y compris les filets: saumons du Pacifique (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou et Oncorhynchus rhodurus), saumons de l’Atlantique (Salmo salar) et saumons du Danube (Hucho hucho)


Pacifische zalm (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou en Oncorhynchus rhodurus), Atlantische zalm (Salmo salar) en Donauzalm (Hucho hucho), gerookt, filets daaronder begrepen, in zoet water gevangen

Saumons du Pacifique (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou et Oncorhynchus rhodurus), saumons de l’Atlantique (Salmo salar) et saumons du Danube (Hucho hucho), fumés, y compris les filets, pêchés en eaux douces


Pacifische zalm (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou en Oncorhynchus rhodurus), Atlantische zalm (Salmo salar) en Donauzalm (Hucho hucho), gepekeld of gezouten, doch niet gedroogd of gerookt, in zoet water gevangen

Saumons du Pacifique (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou et Oncorhynchus rhodurus), saumons de l’Atlantique (Salmo salar) et saumons du Danube (Hucho hucho), en saumure ou salés mais non séchés ou fumés, pêchés en eaux douces


In bijlage A van het onderhavige voorstel worden tevens onder de voedingsindustrie producten opgenomen die vallen onder code GN 03054100: gerookte vis, al dan niet gefileerd, van de soorten Pacifische zalm, Atlantische zalm en Donauzalm.

Sont également couverts par l'annexe A de la présente proposition, dans le domaine de l'industrie alimentaire, les produits inclus dans le code NC 03054100: les poissons fumés, même en filets, les espèces de saumons du Pacifique, de saumons de l'Atlantique et de saumons du Danube.


Om deze dodelijke rondworm te stoppen zijn meerdere, rigoureus toe te passen maatregelen nodig: - visuele controle van de vissen in de vismijn door de diergeneeskundige inspecteurs; - verplichte invriezing (24 uur bij -20 oC volstaan om de anisakis tot capitulatie te dwingen) van makreel, haring en wilde zalm die verder verwerkt worden tot gerookte, gezouten of gemarineerde vis en van alle vissoorten die rauw gegeten zullen worden; - systematisch onderzoek op de «schouwtafel», een soort sterke lamp waarmee de parasiet kan worden ont ...[+++]

Pour faire barrage à ce parasite mortel de nombreuses mesures, appliquées de manière stricte, s'avèrent indispensables: - contrôle visuel des poissons dans les criées par les inspecteurs vétérinaires; - congélation d'office (après 24 heures à -20 oC, l'anisakis rend les armes) des maquereaux, harengs et saumons sauvages promis au fumage, au salage ou au marinage ainsi que de toutes les espèces devant être consommées crues; - passage systématique à la «table de mirage», sorte de projecteur permettant de détecter le parasite, de tous les poissons vendus en filets.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Gerookte zalm' ->

Date index: 2024-05-14
w