Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beglazen
Caloriearm ijs
Dun eerstejaars ijs
Dun laagje ijs
Gepolijst oppervlak
Glans
Glazuren
Glazuurlaag
Helling
Ijzel
In glas zetten
Met een laag
Natuurlijk ijs
Nieuw ijs
Pas gevormd ijs
Polijsten
Roltrap
Samenhangend met ijs of sneeuw op trappen en treden
Smelten van ijs
Talud
Val
Val als gevolg van uitglijden op ijs of sneeuw
Val op eenzelfde niveau samenhangend met ijs en sneeuw
Verglazen
Waas
Wit ijs

Traduction de «Ijs » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


dun eerstejaars ijs | wit ijs

glace blanche | glace mince de première année


(doen) glanzen | beglazen | dun laagje ijs | gepolijst oppervlak | glans | glazig/dof maken | glazuren | glazuurlaag | ijzel | in glas zetten | met een laag(je) ijs bedekken | polijsten | verglazen | waas

verglas






val op eenzelfde niveau samenhangend met ijs en sneeuw

Chute de plain-pied due à la glace et la neige




val als gevolg van uitglijden op ijs of sneeuw

chute due à une glissade sur la glace ou la neige


ongeval als gevolg van koude van door de mens gemaakt ijs

accident dû au froid de la glace artificielle


val (op)(van) | helling | val (op)(van) | roltrap | val (op)(van) | samenhangend met ijs of sneeuw op trappen en treden | val (op)(van) | talud

chute (dans) (du haut de) (sur):escalier roulant | impliquant la présence de glace ou de neige sur un escalier et des marches | plan incliné | rampe d'accès |
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In het kader van het controleprogramma van het FAVV worden jaarlijks microbiologische analyses uitgevoerd op consumptie-ijs in de bakkerij- en horecasector.

Dans le cadre du programme de contrôle de l'AFSCA, des analyses microbiologiques sont réalisées chaque année sur la glace de consommation dans le secteur de la boulangerie et de l'horeca.


Deze hebben tot doel de hygiënische kwaliteit (enterobacteriaceae, staphylococcus coagulase positief en totaal aeroob kiemgetal) van het ijs te verifiëren en eventuele ziekteverwekkende kiemen (listeria monocytogenes en salmonella spp) op te sporen.

Elles ont pour objectif de vérifier la qualité hygiénique de la glace (enterobactériaceae, staphylocoques à coagulase positive et germes aérobies totaux) et de détecter les éventuels germes pathogènes (listeria monocytogenes et salmonella spp).


1. In de herfst en winter zorgen regen, ijs en vallende bladeren voor gladheid op het spoor.

1. En automne et en hiver, les voies sont rendues glissantes par la pluie, le gel et les feuilles mortes.


Ik citeer uw antwoord op vraag 332: "Sucralose mag slechts in een beperkt aantal categorieën bakkerijproducten gebruikt worden, namelijk suikervrije hoorntjes en wafels voor ijs, eetpapier, en banketbakkerswaren voor specifieke voedingsdoeleinden".

Je cite votre réponse à la question n° 332: "Le sucralose ne peut être utilisé que dans un nombre limité de catégories de produits de boulangerie, à savoir les cornets et gaufrettes sans sucre ajouté pour glace, le papier à manger, et les produits de la boulangerie fine destinés à une alimentation particulière".


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Zoals ik de bij mijn vorig antwoord toegelicht heb zijn additieven in het algemeen op Europees niveau gereglementeerd en, is volgens de additievenverordening sucralose slechts in een zeer beperkt aantal bakkerijproducten toegelaten, namelijk suikervrije hoorntjes en wafels voor ijs, eetpapier, en "banketbakkerswaren voor specifieke voedingsdoeleinden".

Comme je l'avais clarifié dans ma réponse précédente, les additifs en général sont réglementés au niveau européen et, conformément à la réglementation relative aux additifs, le sucralose n'est autorisé que dans un nombre très limité de produits de boulangerie, à savoir les cornets de glace et les gaufres pour glace sans sucre, le papier à manger et les "produits de boulangerie fine destinés à une alimentation particulière".


c. Niveau d. Jaartal 2. COMPETENTIES 2.1 Opsomming competenties Controleert de vis bij ontvangst (Id 18122-c) - Beoordeelt de versheid zintuiglijk (huid, ogen, slijm, kieuwen, textuur, insnijding, smaak, geur) - Gaat na of er parasieten, bloedvlekken of skeletvormingen en vreemde voorwerpen (hout, metaal) aanwezig zijn - Verwijdert onmiddellijk producten die verontreinigd zijn met parasieten - Controleert de traceerbaarheidslabels - Controleert of de goederen voldoen aan de hygiënische voorschriften - Respecteert de regelgeving voor voedselveiligheid en hygiëne - Meldt afwijkingen of onregelmatigheden - Houdt producten/leveringen die nie ...[+++]

c. Niveau d. Année 2. COMPETENCES 2.1 Enumération des compétences Contrôle le poisson lors de la réception (Id 18122-c) - Evalue la fraîcheur de manière sensorielle (peau, yeux, mucosités, branchies, texture, incision, goût, odeur) - Vérifie la présence de parasites, de tâches de sang ou de formations de carcasse et d'objets étrangers (bois, métal) - Enlève immédiatement des produits pollués par des parasites - Contrôle les labels de traçabilité - Contrôle le respect des marchandises aux prescriptions d'hygiène - Respecte la réglementation en matière de sécurité alimentaire et d'hygiène - Signale des dérogations ou des irrégularités - Ar ...[+++]


2. Functieclassificatie : met contact met het cliënteel Categorie IV : a) hostesses en stewards - onthaal van klanten; - controle van de tickets; - begeleiding van klanten naar de zitplaatsen; - controle op de veiligheid, handhaving van orde en netheid van de zalen, foyer en gangen tijdens de vertoningsuren; - verkoop van snoepartikelen, dranken, ijs, programma in de zalen. b) hostesses-kassiersters en stewards-kassiers - voorwaarde " zie a)" en tewerkgesteld aan de kassa naar rato van 10 tot 50 pct. van hun arbeidstijd; - verkoop van de tickets; - info over de film aan de klanten; - afsluiten van de kassa. c) parkeerbegeleiders ...[+++]

2. Classification des fonctions : ayant des contacts avec la clientèle Catégorie IV : a) hôtesses et stewards - accueil des clients; - contrôle des tickets; - accompagnement de la clientèle aux places; - contrôle de la sécurité, maintien de l'ordre et de la propreté des salles, des foyers et des couloirs pendant les heures de séance; - vente d'articles de confiserie, boissons, crème glace, programme dans les salles. b) hôtesses-caissières et stewards-caissiers - conditions " voir a)" et occupés à la caisse à raison de 10 à 50 p.c. de leur temps de travail; - vente de tickets; - information de la clientèle à propos du film; - clôt ...[+++]


Typische IJ-technologieën zijn piëzo-elektrische IJ (PE-IJ), IJ-sublimatie en thermische IJ.

Les principaux systèmes d’impression par jet d’encre sont l’impression piézoélectrique, l’impression par sublimation et l’impression thermique.


Typische IJ-technologieën zijn piëzo-elektrische IJ (PE-IJ), IJ-sublimatie en thermische IJ.

Les principaux systèmes d'impression par jet d'encre sont l'impression piézo-électrique, l'impression par sublimation et l'impression thermique.


Overwegende dat het in de onderverdeling B van post 18.06 en in de onderverdeling C van post 21.07 genoemde " consumptie-ijs " alleen betreft het als zodanig voor consumptie te gebruiken ijs ; dat dit ijs , zoals dit in de handel wordt verkocht , niet altijd van melk afkomstige vetstoffen bevat , doch dat in het geval het ijs deze vetstoffen wel bevat het gehalte aan de van melk afkomstige vetstoffen gewoonlijk niet hoger is dan 15 gewichtspercenten , terwijl het de kenmerkende eigenschap bezit te smelten indien dit ijs in een omgeving met een temperatuur van ongeveer 0 graad Celsius wordt geplaatst ;

CONSIDERANT QUE, DANS CES POSITIONS, LES SOUS-POSITIONS 18.06 B ET 21.07 C LIBELLEES "GLACES DE CONSOMMATION" NE CONCERNENT QUE LES GLACES CONSOMMABLES EN L'ETAT ; QUE CES GLACES, COURAMMENT VENDUES DANS LE COMMERCE, NE CONTIENNENT PAS TOUJOURS DE MATIERES GRASSES PROVENANT DU LAIT ; QUE DANS LE CAS OU ELLES EN CONTIENNENT, LA TENEUR DE CES MATIERES GRASSES NE DEPASSE GENERALEMENT PAS 15 % EN POIDS ; QU'ELLES ONT POUR CARACTERISTIQUE ESSENTIELLE DE FONDRE LORSQU'ELLES SONT PLACEES DANS UN MILIEU AMBIANT AYANT UNE TEMPERATURE D'ENVIRON 0 @C ;




D'autres ont cherché : glanzen     beglazen     caloriearm ijs     dun eerstejaars ijs     dun laagje ijs     gepolijst oppervlak     glazig dof maken     glazuren     glazuurlaag     helling     in glas zetten     met een laag ijs bedekken     natuurlijk ijs     nieuw ijs     pas gevormd ijs     polijsten     roltrap     smelten van ijs     val     verglazen     wit ijs     Ijs     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Ijs' ->

Date index: 2023-12-04
w