Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Gestandaardiseerde volle melk
Niet-gestandaardiseerde volle melk

Vertaling van "Niet-gestandaardiseerde volle melk " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
niet-gestandaardiseerde volle melk

lait entier non normalisé


gestandaardiseerde volle melk

lait entier normalisé | lait entier standardisé
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
— korst: van de variëteit met volle melk: elastisch en glad, licht strogeel tot roodbruin van kleur, afhankelijk van de mate van rijping, niet eetbaar,

— croûte: pour le type au lait entier: élastique et lisse, de couleur jaune paille clair et brun rougeâtre, selon le degré d’affinage; non comestible,


1° rauwe volle melk : de melk, afgescheiden door de melkklier van een of meer koeien, die niet is verhit tot meer dan 40 °C of een behandeling met een gelijkwaardig effect heeft ondergaan en waarvan het natuurlijke vetgehalte niet is gewijzigd;

1° lait cru entier : le lait produit par la sécrétion de la glande mammaire d'une ou de plusieurs vaches et non chauffé à plus de 40 °C, ni soumis à un traitement d'effet équivalent et dont la teneur en matière grasse n'a pas été modifiée;


1° volle melk : rauwe melk waarvan het natuurlijke vetgehalte niet werd gewijzigd;

1° lait entier : le lait dont la teneur naturelle en matière grasse n'a pas été modifiée;


Die melk mag niet worden omschreven als volle melk, halfvolle melk of magere melk.

Ces laits ne sont pas décrits comme des laits entiers, des laits demi-écrémés ou des laits écrémés.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(4) Om de consument duidelijkheid te verschaffen mogen dergelijke producten echter niet volle melk, halfvolle melk of magere melk worden genoemd, maar moet het vetgehalte duidelijk in procenten op de verpakking ervan worden vermeld.

(4) Par souci de clarté pour les consommateurs, il convient de ne pas qualifier ces laits de lait entier, de lait demi-écrémé ou de lait écrémé, mais d'indiquer clairement sur l'emballage leur teneur en matière grasse exprimée en pourcentage.


Die melk mag niet worden omschreven als volle melk, halfvolle melk of magere melk.

Ces laits ne sont pas décrits comme des laits entiers, des laits demi-écrémés ou des laits écrémés.


(4) Om de consument duidelijkheid te verschaffen mogen dergelijke producten echter niet volle melk, halfvolle melk of magere melk worden genoemd, maar moet op de verpakking rechtstreeks samenhangend met de productaanduiding het melkvetgehalte duidelijk in procenten worden vermeld.

(4) Par souci de clarté pour les consommateurs, il convient de ne pas qualifier ces laits de lait entier, de lait demi-écrémé ou de lait écrémé, mais d'indiquer clairement sur l'emballage, en relation directe avec la dénomination du produit, la teneur en matière grasse du lait exprimée en pourcentage.


4.2. Beschrijving: Klein, zacht geitenkaasje van rauwe, volle melk met een natuurlijke korst die bestaat uit een gestreept, licht fluwelig vel met een kleur die varieert van wit tot crème tot donkerbeige, in de vorm van een kleine afgeplatte cilinder met een gewicht van ongeveer 35 gram. Dit bevat ten minste 45 gram vet per 100 gram kaas na volledige droging en het totale gewicht aan droge stof mag niet lager zijn dan 14 gram per kaasje.

4.2. Description: Petit fromage de chèvre au lait cru et entier, à pâte très souple et à croûte naturelle constituée d'une peau solidaire, striée, légèrement veloutée, de couleur blanche à crème ou beige foncé, en forme de petit cylindre aplati, d'un poids de 35 grammes environ. Il contient au minimum 45 grammes de matière grasse pour 100 grammes de fromage après complète dessiccation et son poids total de matière sèche ne doit pas être inférieur à 14 grammes par fromage.


- gestandaardiseerde volle melk: melk met een vetgehalte van ten minste 3,50 % (m/m).

- «lait entier normalisé»: un lait dont la teneur en matière grasse s'élève à 3,50 % (m/m) au minimum.


Op dit ogenblik wordt volle melk volledig, halfvolle melk gedeeltelijk en magere melk helemaal niet gesubsidieerd.

En ce moment, on subventionne en totalité le lait entier, à moitié le lait demi-écrémé et pas du tout lait écrémé.




Anderen hebben gezocht naar : gestandaardiseerde volle melk     Niet-gestandaardiseerde volle melk     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Niet-gestandaardiseerde volle melk' ->

Date index: 2023-05-31
w