Voor de toepassing van dit punt
worden onder „opgietvloeistof” de volgende producten en mengsels daarvan verstaan, ook wanneer zij bevro
ren of diepgevroren zijn, voor zover de vloeistof slechts van ondergeschikt belang is ten opzichte van de essentiële b
estanddelen van die bereiding en derhalve niet doorslaggevend
is voor de aankoop: water, waterige oplossing ...[+++]en van zouten, pekel, waterige oplossingen van voedingszuren, azijn, waterige oplossingen van suiker, waterige oplossingen van andere zoetstoffen, sap van vruchten of groenten voor wat groenten of fruit betreft.Au sens du présent point, on entend par «liquide de couverture», les produits ci-après, éventuellement en mélanges entre eux et également à l’état congelé ou surgelé, pour autant que le liquide ne soit qu’accessoire par rapport aux éléments essentiels de cette préparation et ne soit, par conséquent, pas décisif pour l’achat: eau, solutions aqueuses de sels, saumures, s
olutions aqueuses d’acides alimentaires, vinaigre, solutions aqueuses de sucres, solutions aqueuses d’autres substances ou matières édulcorantes, jus de fr
uits ou de légumes, dans le cas de fruits ou ...[+++] légumes.