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Houdbaarheidstermijn van voedingsmiddelen beoordelen
Nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

Vertaling van "Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen | voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen | voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

évaluer les caractéristiques nutritionnelles de denrées alimentaires


houdbaarheidstermijn van voedingsmiddelen beoordelen

évaluer la durée de conservation de denrées alimentaires


milieuparameters op de werkplek voor voedingsmiddelen beoordelen

évaluer des paramètres environnementaux sur le lieu de travail pour des produits alimentaires
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Er zijn diverse strategische redenen om economische inlichtingen te gaan verzamelen : de evolutie van de prijs van sommige voedingsmiddelen voorzien, op voorhand het standpunt van sommige landen bij commerciële onderhandelingen te weten komen, toezicht houden op de wapenhandel, op gevoelige technologieën, de politieke en economische stabiliteit van een land beoordelen, enz.

Le renseignement économique peut être recherché pour de multiples raisons d'ordre stratégique telles que, prévoir l'évolution des prix de certaines denrées, connaître à l'avance la position de certains pays dans des négociations commerciales, surveiller le commerce des armes, les technologies sensibles, évaluer la stabilité politique et économique d'un pays, etc.


- de voedingseigenschappen van voedingsmiddelen krijgen meer aandacht;

- la recherche d’aliments présentant des qualités nutritionnelles élevées;


Aan de hand van welke criteria zal dit product worden gedefinieerd en, de belangrijkste kwestie: hoe zal de consument worden geïnformeerd over de kenmerken en de voedingseigenschappen van de nieuwe voedingsmiddelen die hij of zij koopt?

Quels seront les critères qui définiront ces produits? Mais la question principale est de savoir comment les consommateurs seront informés des caractéristiques et des propriétés nutritionnelles des nouveaux aliments qu’ils achètent?


27. beschouwt de komende verordening inzake de voedingswaarde- en gezondheidsetikettering waardoor de consument eindelijk kan beschikken over betrouwbare, niet-misleidende en samenhangende informatie over de voedingseigenschappen van voedingsmiddelen, vooral voedingsmiddelen met een hoog gehalte suiker, zout en bepaalde vetten, als een sterk signaal; merkt op dat deze verordening op een zodanige wijze ten uitvoer moet worden gelegd dat de producenten van voedingsmiddelen ...[+++]

27. considère que le règlement prochain sur les allégations nutritionnelles et de santé figurant sur les aliments constitue un signal fort qui permettra enfin au consommateur de bénéficier d'une information fiable, non trompeuse et cohérente sur les caractéristiques nutritionnelles des produits alimentaires, en particulier ceux contentant une quantité élevée en sucre, sel et certaines graisses; note qu'un tel règlement devrait être mis en œuvre de façon à continuer à encourager les producteurs de produits alimentaires et de boissons, et leur donner les moyens d'innover et d'améliorer leurs produits; estime donc que, dans le contexte de ce r ...[+++]


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29. beschouwt Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad van 20 december 2006 inzake de voedingswaarde- en gezondheidsetikettering waardoor de consument eindelijk kan beschikken over betrouwbare, niet-misleidende en samenhangende informatie over de voedingseigenschappen van levensmiddelen, vooral voedingsmiddelen met een hoog gehalte suiker, zout en bepaalde vetten, als een sterk signaal; merkt op dat deze verordening op een zodanige wijze ten ui ...[+++]

29. considère que le règlement (CE) n° 1924/2006 du Parlement européen et du Conseil du 20 décembre 2006 concernant les allégations nutritionnelles et de santé portant sur les denrées alimentaires constitue un signal fort qui permettra enfin au consommateur de bénéficier d'une information fiable, non trompeuse et cohérente sur les caractéristiques nutritionnelles des produits alimentaires, en particulier ceux contenant une quantité élevée en sucre, sel et certaines graisses; note que ce règlement devrait être mis en œuvre de façon à continuer à encourager les producteurs de produits alimentaires et de boissons, et leur donner les moyens d'innover et d'améliorer leurs produits; estime donc que, dans ...[+++]


29. beschouwt Verordening (EG) nr. 1924/2006 van het Europees Parlement en de Raad van 20 december 2006 inzake de voedingswaarde- en gezondheidsetikettering waardoor de consument eindelijk kan beschikken over betrouwbare, niet-misleidende en samenhangende informatie over de voedingseigenschappen van levensmiddelen, vooral voedingsmiddelen met een hoog gehalte suiker, zout en bepaalde vetten, als een sterk signaal; merkt op dat deze verordening op een zodanige wijze ten ui ...[+++]

29. considère que le règlement (CE) n° 1924/2006 du Parlement européen et du Conseil du 20 décembre 2006 concernant les allégations nutritionnelles et de santé portant sur les denrées alimentaires constitue un signal fort qui permettra enfin au consommateur de bénéficier d'une information fiable, non trompeuse et cohérente sur les caractéristiques nutritionnelles des produits alimentaires, en particulier ceux contenant une quantité élevée en sucre, sel et certaines graisses; note que ce règlement devrait être mis en œuvre de façon à continuer à encourager les producteurs de produits alimentaires et de boissons, et leur donner les moyens d'innover et d'améliorer leurs produits; estime donc que, dans ...[+++]


- profileringstechnieken voor nieuwe voedingsmiddelen (genomica, proteomica, chemische identificatie) teneinde de invloed te beoordelen van nieuwe technologieën bij de voedselverwerking en/of ter bepaling van nieuwe of onverwachte samenstellings/voedingseigenschappen van toegevoegde genen of van nieuwe substanties;

les techniques d'analyse des nouveaux aliments (génomique, protéomique, empreintes digitales chimiques) pour évaluer l'impact des nouvelles technologies sur la fabrication des aliments et/ou de déterminer des propriétés nouvelles ou inattendues au niveau de la composition ou de la valeur nutritionnelle de gènes nouvellement insérés ou de substances nouvelles,




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Date index: 2021-01-23
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