De uit de analyse met toegevoegde interne standaard verkregen oppervlakten voor de individuele glucosinolaat-TMS-derivaten worden elk gedeeld door het oppervlakte dat is toe te schrijven aan het als interne standaard toegevoegde allylglucosinolaat en vervolgens verm
enigvuldigd met het aantal micromolen allylglucosinolaat, dat is toegevo
egd per gram aan de lucht gedroogd maalsel, waaruit de olie is geëxtraheerd; het resultaat is dan het aantal micromolen glucosinolaat per gram aan de lucht
gedroogd ...[+++] maalsel, waaruit de olie is geëxtraheerd:
Les surfaces des zones des divers dérivés de glucosinolate TMS, obtenues dans l'analyse avec addition d'étalon interne, sont chacune successivement divisées par la surface de la zone imputable au glucosinolate d'allyle ajouté en tant qu'étalon interne, puis multipliées par les micromoles de glucosinolate d'allyle ajouté par gramme de farine déshuilée séchée à l'air, ce qui donne les micromoles de glucosinolate par gramme de farine déshuilée séchée à l'air: