Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aroma
Aroma-analiste
Aromastof
Chemicus aroma's en geuren
Essence
Geurstof
Heldere bouillon
Heldere soep
Kunstmatig aroma
Kunstmatige essence
Neventerm
Ontwerper van parfum
Opsteller van recepten voor parfumerie
Organische hallucinatoire toestand
Productieve hoest met helder sputum
Scheikundige aroma's en geuren
Sensorisch analist
Sensorisch analiste
Sensorisch onderzoeker
Smaakstof

Traduction de «aroma’s voor heldere » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


opsteller van recepten voor parfumerie | scheikundige aroma's en geuren | chemicus aroma's en geuren | ontwerper van parfum

aromaticien parfumeur | parfumeuse | aromaticien parfumeur/aromaticienne parfumeuse | parfumeur/parfumeuse


aroma's voor gebruik in levensmiddelen en de uitgangsmaterialen voor de bereiding van die aroma's

arômes destinés à être employés dans les denrées alimentaires et des matériaux de base pour leur production


aroma | aromastof | essence | geurstof | kunstmatig aroma | kunstmatige essence | smaakstof

agent d'aromatisation | aromatisant | arôme artificiel | substance aromatisante


productieve hoest met helder sputum

toux productive avec expectorations claires


Omschrijving: Een stoornis bestaande uit aanhoudende of telkens terugkerende hallucinaties, doorgaans visueel of akoestisch, die optreden bij helder bewustzijn en al of niet door de betrokkene als zodanig worden herkend. De hallucinaties kunnen tot waanvorming leiden, maar wanen domineren het klinische beeld niet; inzicht kan behouden zijn gebleven. | Neventerm: | organische hallucinatoire toestand (niet-alcoholisch)

Définition: Trouble caractérisé par des hallucinations persistantes ou récurrentes, habituellement visuelles ou auditives, survenant en l'absence d'une obnubilation de la conscience, et que le sujet peut reconnaître ou non en tant que telles. Les hallucinations peuvent être à l'origine d'une élaboration délirante, mais les idées délirantes ne dominent pas le tableau clinique; les hallucinations peuvent être reconnues comme pathologiques par le sujet lui-même. | Etat hallucinatoire organique (non alcoolique)


Omschrijving: De schizofrene stoornissen worden in het algemeen gekarakteriseerd door fundamentele en kenmerkende verstoringen van denken en waarneming en door een inadequaat of vlak affect. Helder bewustzijn en intellectueel vermogen zijn doorgaans behouden, zij het dat bepaalde cognitieve tekortkomingen zich in de loop des tijds kunnen ontwikkelen. De belangrijkste psychopathologische verschijnselen omvatten 'Gedankenlautwerden'; gedachteninbrenging of -onttrekking; gedachtenuitzending; waanwaarneming en wanen omtrent het onder c ...[+++]

Définition: Les troubles schizophréniques se caractérisent habituellement par des distorsions fondamentales et caractéristiques de la pensée et de la perception, ainsi que par des affects inappropriés ou émoussés. La clarté de l'état de conscience et les capacités intellectuelles sont habituellement préservées, bien que certains déficits des fonctions cognitives puissent apparaître au cours de l'évolution. Les phénomènes psychopathologiques les plus importants sont: l'écho de la pensée, les pensées imposées et le vol de la pensée, la divulgation de la pensée, la perception délirante, les idées délirantes de contrôle, d'influence ou de passivité, les hallucinations dans lesquelles des voix ...[+++]


aroma-analiste | sensorisch onderzoeker | sensorisch analist | sensorisch analiste

expert en olfactométrie | nez | analyste sensoriel/analyste sensorielle | évaluateur testeur sensoriel/évaluatrice testeuse sensorielle
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Aromas voor heldere gearomatiseerde dranken op basis van water die tot categorie 14.1.4 behoren

Arômes pour boissons claires aromatisées à base d’eau relevant de la catégorie 14.1.4


Verordening (EU) nr. 818/2013 van de Commissie van 28 augustus 2013 tot wijziging van bijlage III bij Verordening (EG) nr. 1333/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat het gebruik van sucrose-esters van vetzuren (E 473) in aromas voor heldere gearomatiseerde dranken op basis van water betreft Voor de EER relevante tekst

Règlement (UE) n ° 818/2013 de la Commission du 28 août 2013 modifiant l’annexe III du règlement (CE) n ° 1333/2008 du Parlement européen et du Conseil en ce qui concerne l’utilisation de sucroesters d’acides gras (E 473) dans les arômes destinés aux boissons claires aromatisées à base d’eau Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE


Daarom dient het gebruik van sucrose-esters van vetzuren (E 473) als levensmiddelenadditief in aroma’s van heldere gearomatiseerde dranken te worden toegestaan.

Dès lors, il convient d’autoriser l’utilisation de sucroesters d’acides gras (E 473) en tant qu’additif alimentaire dans les arômes destinés aux boissons claires aromatisées à base d’eau.


Daarom dient het gebruik van sucrose-esters van vetzuren (E 473) als levensmiddelenadditief in aroma’s van heldere gearomatiseerde dranken te worden toegestaan.

Dès lors, il convient d’autoriser l’utilisation de sucroesters d’acides gras (E 473) en tant qu’additif alimentaire dans les arômes destinés aux boissons claires aromatisées à base d’eau.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Het gebruik van sucrose-esters van vetzuren maakt heldere dranken met een verbeterde functionaliteit van de toegevoegde aroma mogelijk.

Le recours aux sucroesters d’acides gras permet d’obtenir des boissons claires en tirant un meilleur parti des arômes ajoutés.


Het gebruik van sucrose-esters van vetzuren maakt heldere dranken met een verbeterde functionaliteit van de toegevoegde aroma mogelijk.

Le recours aux sucroesters d’acides gras permet d’obtenir des boissons claires en tirant un meilleur parti des arômes ajoutés.


helder, kleurloos, aangename smaak en aangenaam aroma van zure kersen; met toetsen van citrusvruchten van het fruit en toetsen van marsepein van de pitten van de zure kersen.

Eau-de-vie claire et incolore ayant un goût et un arôme agréables de cerise acide, avec des notes d'agrumes émanant du fruit et des notes de massepain émanant du noyau.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'aroma’s voor heldere' ->

Date index: 2022-04-29
w