...randk
amer - Zorgt dat de brandkamer volledig leeg is, vooraleer een volgende lading toekomt - Herstart ondertussen het brandproces - Bewaakt de brandveiligheid Koelt de bonen (Id 333-c) - Zet de koeling aan - Laat de bonen afkoelen in de koelkamer - Neemt een staal en maalt het - Doet een kleurmeting - Doet een vochtmeting - Verwijdert de koffie tijdig uit de koelkamer - Vangt op in recipiënt of voert automatisch af - Voert af naar de volgende stap in het productieproces (verpakken, bewaren, distribueren) Werkt in teamverband (Id 18000-c) - Communiceert effectief en efficiënt - Wisselt informatie uit met collega's en verantwoordelijke
...[+++]n - Rapporteert aan de leidinggevende - Werkt efficiënt samen met collega's - Volgt aanwijzingen van verantwoordelijken op - Registreert gegevens volgens procedure Respecteert voedselveiligheid en de persoonlijke hygiëne (co 01179) - Wast en ontsmet de handen volgens de hygiënische richtlijnen - Draagt werk- en beschermkledij volgens de hygiënische richtlijnen uit de autocontrolegids - Respecteert de voedselveiligheidsrichtlijnen Maakt de werkomgeving, het gereedschap en de ruimtes schoon en houdt ze hygiënisch (Id 16246-c) - Werkt ordelijk - Controleert de staat van het materieel waar nodig - Ruimt de werkplek en het materieel systematisch op - Gebruikt schoonmaakmaterieel - Gebruikt een hoeveelheid product volgens het oppervlak en de vervuiling - Reinigt het materieel volgens de richtlijnen - Volgt de richtlijnen voor voedselveiligheid en hygiëne op - Sorteert en behandelt afval volgens de richtlijnen - Respecteert milieuvoorschriften - Past ergonomische hef- en tiltechnieken toe 2.2 Beschrijving van de competenties/activiteiten aan de hand van de descriptorelementen 2.2.1 Kennis - Basiskennis van (automatische) transportsystemen - Basiskennis van functionele rekenvaardigheden - Basiskennis van communicatietechnieken - Basiskennis van processtappen van het productieproces - Basiskennis van ICT (kantoorsoftware) - Basiskennis van mogelijke anomalieën van de ruwe bonen - Basiskennis van registratietechnieken - Kennis van voedselveiligheid - Kennis van recepturen - Kennis van relevante aspecten van de autocontrolegids - Kennis van de bediening van een (digitale) weegschaal - Kennis van de bediening van relevante meettoestellen (kleur, vocht, ....) en interpretatie van de resultaten - Kennis van brandprocedures - Kennis van schoonmaak en ontsmettingsprocedures - Kennis van gewichten en hoeveelheden - Kennis van traceerbaarheid in functie van het eigen product - Kennis van ergonomische hef- en tiltechnieken - Kennis van persoonlijke hygiëne - Kennis van producten (bonen en koffie) - Grondige kennis van brandveiligheidsprocedures in functie van personeel - Grondige kennis van de brandapparatuur - Grondige kennis van het brandproces - Grondige kennis van het lezen en realiseren van het brandprofiel 2.2.2 Vaardigheden Cognitieve vaardigheden - Het kunnen interpreteren van de receptuur - Het kunnen interpreteren van de opdracht m.b.t. het te realiseren brandprofiel - Het kunnen aanbrengen van de nodige hoeveelheid grondstoffen volgens (productie)order - Het kunnen uitvoeren van een visuele controle op ruwe koffiebonen - Het kunnen respectere ...