Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
0.0
Avondmaal
De juiste hoeveelheid eten serveren
De juiste hoeveelheid opdienen
Diner
Gerechten mooi opdienen
Maaltijden mooi presenteren
Officieel diner
Opdienen
Technieken voor culinaire afwerking toepassen
Verrichtingen bij het opdienen van voedsel
Werkwijze bij foodservice
Werkwijze bij het serveren van voedsel
Zorgen voor de juiste porties
Zorgen voor een mooie presentatie van een gerecht

Vertaling van "diner opdienen " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


verrichtingen bij het opdienen van voedsel | werkwijze bij foodservice | werkwijze bij het serveren van voedsel

opérations de restauration


0.0 | de juiste hoeveelheid eten serveren | de juiste hoeveelheid opdienen | zorgen voor de juiste porties

veiller au caractère adéquat des portions | vérifier les portions | contrôler les portions | s’assurer du caractère adéquat des portions


gerechten mooi opdienen | maaltijden mooi presenteren | technieken voor culinaire afwerking toepassen | zorgen voor een mooie presentatie van een gerecht

exploiter des techniques culinaires de finition | utiliser des techniques culinaires de finition | utiliser des techniques culinaires de finition | utiliser des techniques de cuisine de finition




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
De kok is tevens belast met: - Bestellingen en nazicht levering van alle ingrediënten en toebehoren noodzakelijk voor het uitvoeren van zijn taak; - Bestellen en nazicht levering van alle dranken en toebehoren; - Klaarzetten en afruimen van de zalen voor (indien voorkomend) ontbijt, lunch en diner; - Opdienen tijdens de maaltijden; - Nazicht van de facturen betreffende alle leveringen voor de keuken; - Onderhoud van de keuken en zalen die gebruikt worden voor de maaltijden.

Le cuisinier est également chargé des tâches suivantes: - Les commandes et le contrôle de la livraison de tous les ingrédients et accessoires nécessaires à l'exécution de sa tâche; - Les commandes et le contrôle de la livraison de toutes les boissons et accessoires; - La préparation des salles et le débarrassage des tables pour (le cas échéant) le déjeuner, le dîner et le souper; - Le service pendant les repas; - Le contrôle des factures relatives à l'ensemble des livraisons pour la cuisine; - L'entretien de la cuisine et des salles utilisées pour les repas.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'diner opdienen' ->

Date index: 2024-10-19
w