b) op vleesproducten die bestemd zijn om bij kamertemperatuur te worden opgeslagen, een warmtebehandeling wordt to
egepast waardoor de pathogene kiemen en sporen van pathogene
micro-organismen worden vernietigd of
geïnactiveerd, met dien verstande dat van de bereidingsparameters, zoals de duur van de opwarming, de temperatuur, de vulling, de omvang van de recipiënten, enz., een register wordt bijgehouden dat toelaat de doeltreffendheid na te gaan van de warmtebehandeling di
...[+++]e de recipiënten hebben ondergaan; b) soit appliqué aux produits à base de viande destinés à être entreposés à une température ambiante, un traitement thermique capable de détruire ou d'i
nactiver les germes pathogènes, ainsi que les spore
s des micro-organismes pathogènes, étant entendu qu'un registre des paramètres de fabrication, tels que la durée du chauffage, la température, le remplissage, la taille des ré
cipients, etc., est tenu, permettant de vérifier l'efficacité du traitement pa
...[+++]r la chaleur subi par les récipients;