Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Gekoeld verpakt vlees
Hygiënisch verpakt vers vlees
In een speciale gekoelde ruimte verpakt vlees

Vertaling van "gekoeld verpakt vlees " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


in een speciale gekoelde ruimte verpakt vlees

viande conditionnée sous atmosphère controlée


hygiënisch verpakt vers vlees

viande fraîche emballée de manière hygiénique
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Zodra het vlees is uitgesneden en, waar nodig, verpakt, moet het worden gekoeld tot een temperatuur van niet meer dan 4 °C.

Dès qu’elles sont découpées et, le cas échéant, emballées, les viandes doivent être réfrigérées à une température ne dépassant pas 4 °C.


Zodra het is versneden en, waar nodig, verpakt, moet het vlees worden gekoeld tot de in punt 2, onder b), bedoelde temperatuur, indien het niet reeds onder deze temperatuur is".

Dès qu’elle est découpée et, le cas échéant, emballée, la viande doit être réfrigérée à la température visée au point 2 b), si sa température n’est pas déjà inférieure à la température en question».


Zodra het is versneden en, waar nodig, verpakt, moet het vlees worden gekoeld tot de in punt 2, onder b), bedoelde temperatuur, indien het niet reeds onder deze temperatuur is”.

Dès qu'elle est découpée et, le cas échéant, emballée, la viande doit être réfrigérée à la température visée au point 2 b), si sa température n'est pas déjà inférieure à la température en question».


Zodra het is versneden en, waar nodig, verpakt, moet het vlees worden gekoeld tot de in punt 2, onder b), bedoelde temperatuur, indien het niet reeds onder deze temperatuur is.

Dès qu'elle est découpée et, le cas échéant, emballée, la viande doit être réfrigérée à la température visée au point 2 b), si sa température n'est pas déjà inférieure à la température en question.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Zodra het vlees is uitgesneden en, in voorkomend geval, verpakt, moet het worden gekoeld tot 7°C (karkasvlees) of tot 3°C (slachtafvallen);

Dès qu'elles sont découpées et, le cas échéant, emballées, les viandes doivent être réfrigérées à 7 °C pour les viandes en carcasse et 3 °C pour les abats;




Anderen hebben gezocht naar : gekoeld verpakt vlees     hygiënisch verpakt vers vlees     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gekoeld verpakt vlees' ->

Date index: 2022-03-09
w