2.2.5 Verantwoordelijkheid Generiek - Geïdentificeerde kenmer
ken van het order - Gekoppeld order aan de verschillende productiefases - Opgemaakte productie- en personeelsplanning - Gecontroleerde grondstoffen of producten en een gesuperviseerde bestemming - Georganiseerde en gecontroleerde bevoorrading van de werkplaats met grondstoffen, producten, consumptiegoederen - Gesuperviseerd productieproces - Geanalyseerde storingen en een bijgestuurd productieproces - Voorgestelde en geïmplementeerde verbeteracties - Gecoördineerde en geplande onderhoudswerkzaamheden volgens de productievereisten - Nage
...[+++]leefde hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften - Gesensibiliseerd team - Opgevolgd administratief beheer van het personeel - Ondersteund preventiebeleid van de onderneming - Geadviseerde beslissingen betreffende investeringen en uitgaven van de eigen afdeling(en) Specifiek - Kwaliteitsvolle producten die voldoen aan de voedselveiligheidsvoorschriften 2.3 Vereiste attesten 2.3.1 Wettelijke attesten Medisch attest om te werken in een omgeving waar voeding wordt geproduceerd Gezien om gevoegd te worden bij het besluit van de Vlaamse Regering van 13 maart 2015 tot erkenning van de beroepskwalificatie productieverantwoordelijke voedingsindustrie.2.2.5 Responsabilité Générique - Caractéristiques identifiées de
la commande - Commande liée aux différentes phases de production - Planification de production et du personnel établie - Matières premières ou produits contrôlés et une destination supervisée - Approvisionnement organisé et contrôlé du lieu du travail en matières premières, en produits, en biens de consommation - Processus de production supervisé - Interruptions analysées et un processus de production ajusté - Actions d'amélioration proposées et mises en oeuvre - Travaux d'entretien coordonnés et prévus selon les exigences de production - Prescriptions en matière d'hygiène,
...[+++] de sécurité et de qualité respectées - Equipe sensibilisée - Gestion administrative du personnel suivie - Politique de prévention appuyée de l'entreprise - Décisions conseillées concernant les investissements et les dépenses de la ou des propres divisions Spécifique - Produits de qualité conformes aux prescriptions de sécurité alimentaire 2.3 Attestations requises 2.3.1 Attestations légales Attestation médicale pour le travail dans un environnement de production d'alimentation Vu pour être annexé à l'arrêté du Gouvernement flamand du 13 mars 2015 portant reconnaissance de la qualification professionnelle de responsable de production industrie alimentaire.