Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappel die nog geen suberine heeft gevormd
Aardappelen gekookt in gezouten water
Aardappelen uit blik
Bedrijfsleider groentewinkel
Certificaat voor de levering van aardappelen
E1400
Gebrande cacaobonen
Gele dextrine
Geroosterd zetmeel
Geroosterde aardappelen
Geroosterde cacaobonen
Groenteboer
Kleuren van geroosterde mout
Niet verkurkte aardappelen
Teelt van aardappelen
Witte dextrine

Vertaling van "geroosterde aardappelen " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


groenteboer | ondernemer verkoop aardappelen, groente en fruit | bedrijfsleider groentewinkel | filiaalmanager verkoop aardappelen, groente en fruit

gérant de magasin de fruits et légumes | gérante de magasin de fruits et légumes | gérant de magasin de fruits et légumes/gérante de magasin de fruits et légumes | responsable de magasin de fruits et légumes




kleuren van geroosterde mout

couleurs du malt torréfié


gebrande cacaobonen | geroosterde cacaobonen

fèves de cacao torréfiées


E1400 | gele dextrine | geroosterd zetmeel | witte dextrine

amidon torréfié | dextrine blanche | dextrine jaune | E1400




aardappelen gekookt in gezouten water

pomme de terre bouillie dans l'eau salée


aardappel die nog geen suberine heeft gevormd | niet verkurkte aardappelen

pomme de terre non subérifiée


certificaat voor de levering van aardappelen

certificat de livraison de pommes de terre
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Acrylamide [1] is een kankerverwekkende stof die wordt gevormd uit van nature aanwezige vrije asparagine (aminozuur) en suikers; dit gebeurt met name wanneer levensmiddelen - en dan vooral producten op basis van aardappelen of granen, koffie en koffiesurrogaten - bij hoge temperaturen worden bereid (bijvoorbeeld gefrituurd, geroosterd of gebakken).

L'acrylamide [1] est une substance cancérogène, qui se forme à partir de l'asparagine libre (acide aminé) et des sucres naturellement présents lors d'un traitement à haute température, tel que la friture, le rôtissage et la cuisson, en particulier dans les produits à base de pomme de terre, les produits à base de céréales, le café et les succédanés de café.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'geroosterde aardappelen' ->

Date index: 2022-09-09
w