Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappelen gekookt in gezouten water
Droog gezouten huid
Droog gezouten vel
Gebrek aan overeenstemming
Gebrekkig product
Gebrekkig produkt
Gepekeld levensmiddel
Gepekeld product
Gepekeld produkt
Gezouten
Gezouten levensmiddel
Gezouten ongelooid vel
Gezouten ongelooide huid
Gezouten product
Kwaliteit van het product
Kwaliteit van het produkt
Kwaliteitscriterium
Los verkocht product
Met pekel gezouten huid
Met pekel gezouten vel
Nat gezouten huid
Nat gezouten vel
Product
Product met fabricagefout
Verborgen gebrek

Vertaling van "gezouten product " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
gezouten product [ gepekeld levensmiddel | gepekeld product | gepekeld produkt | gezouten levensmiddel ]

produit salé [ aliment en saumure | aliment salé | produit en saumure ]


met pekel gezouten huid | met pekel gezouten vel | nat gezouten huid | nat gezouten vel

peau salée au moyen de la saumure


droog gezouten huid | droog gezouten vel

peau salée à sec


gezouten ongelooid vel | gezouten ongelooide huid

peau brute salée




aardappelen gekookt in gezouten water

pomme de terre bouillie dans l'eau salée


gebrekkig product [ gebrek aan overeenstemming | gebrekkig produkt | product met fabricagefout | verborgen gebrek ]

produit défectueux [ défaut de conformité | vice caché ]


kwaliteit van het product [ kwaliteitscriterium | kwaliteit van het produkt ]

qualité du produit [ critère de qualité ]




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Categorie 08. 3.4.3 „Overige traditioneel vervaardigde gezouten producten (combinatie van zouten in een pekelbad en droogzouten, of waarbij nitrieten en/of nitraten bestanddeel zijn van een samengesteld product of waarbij de pekeloplossing in het product wordt ingespoten voordat het wordt gekookt)” wordt als volgt gewijzigd:

la catégorie 08.3.4.3 «Autres produits saumurés de manière traditionnelle (Processus de salaison par immersion ou à sec utilisés en combinaison ou lorsque les nitrites et/ou les nitrates sont contenus dans un produit composé ou lorsque la saumure est injectée dans le produit avant la cuisson.)» est modifiée comme suit:


Categorie 08. 3.4.3 „Overige traditioneel vervaardigde gezouten producten (combinatie van zouten in een pekelbad en droogzouten, of waarbij nitrieten en/of nitraten bestanddeel zijn van een samengesteld product of waarbij de pekeloplossing in het product wordt ingespoten voordat het wordt gekookt)” wordt als volgt gewijzigd:

la catégorie 08.3.4.3 «Autres produits saumurés de manière traditionnelle (Processus de salaison par immersion ou à sec utilisés en combinaison ou lorsque les nitrites et/ou les nitrates sont contenus dans un produit composé ou lorsque la saumure est injectée dans le produit avant la cuisson.)» est modifiée comme suit:


BTW-tarief etiketteren oliën en vetten slechte voeding volksgezondheid voeding Wereldgezondheidsorganisatie fiscale stimulans fruit groente motie van het Parlement gezouten product gezondheidsbeleid voedingsziekte consumentenvoorlichting voedingsproduct product op basis van suiker

taux de TVA étiquetage corps gras malnutrition santé publique nutrition Organisation mondiale de la santé stimulant fiscal fruit légume résolution du Parlement produit salé politique de la santé maladie de la nutrition information du consommateur produit alimentaire produit à base de sucre


oliën en vetten slechte voeding volksgezondheid voeding Wereldgezondheidsorganisatie fiscale stimulans fruit groente motie van het Parlement BTW-tarief etiketteren gezouten product gezondheidsbeleid voedingsziekte consumentenvoorlichting voedingsproduct belastingontheffing product op basis van suiker

corps gras malnutrition santé publique nutrition Organisation mondiale de la santé stimulant fiscal fruit légume résolution du Parlement taux de TVA étiquetage produit salé politique de la santé maladie de la nutrition information du consommateur produit alimentaire exonération fiscale produit à base de sucre


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
alleen „breakfast sausages”: in dit product is het vlees zo fijn gehakt dat spier- en vetweefsel volledig gedispergeerd zijn, zodat de vezels met het vet een emulsie vormen, wat dit product zijn kenmerkende uiterlijk geeft; Finse grijze gezouten kerstham, hamburgervlees met een groente- en/of -graangehalte van minimaal 4 %, in het vlees gemengd, „Kasseler”, „Bräte”, „Surfleisch”, „toorvorst”, „šašlõkk” en „ahjupraad””

Uniquement breakfast sausages(dans ce produit, la viande est hachée de manière à disperser complètement les tissus musculaires et adipeux de sorte que les fibres forment une émulsion avec les matières grasses, ce qui lui confère son aspect caractéristique), jambon de Noël gris salé finlandais, burger meat contenant au minimum 4 % de produits végétaux et/ou de céréales mélangés à la viande, Kasseler, Bräte, Surfleisch, toorvorst, šašlõkket ahjupraad»


Overige traditioneel vervaardigde gezouten producten (combinatie van zouten in een pekelbad en droogzouten, of waarbij nitrieten en/of nitraten bestanddeel zijn van een samengesteld product of waarbij de pekeloplossing in het product wordt ingespoten voordat het wordt gekookt)”

Autres produits saumurés de manière traditionnelle (Processus de salaison par immersion ou à sec utilisés en combinaison ou lorsque les nitrites et/ou les nitrates sont contenus dans un produit composé ou lorsque la saumure est injectée dans le produit avant la cuisson.)»


De indeling van bevroren en gezouten filets van kabeljauw (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) onder de onderverdelingen 0304 71 10 en 0304 71 90 (bevroren filets) of onder de onderverdelingen 0305 32 11 en 0305 32 19 (gezouten filets) is grotendeels afhankelijk van het zoutgehalte in het product.

Le classement des filets de morues (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) congelés et salés dans les sous-positions 0304 71 10 et 0304 71 90 (filets congelés) ou dans les sous-positions 0305 32 11 et 0305 32 19 (filets salés) dépend dans une large mesure de la teneur en sel du produit.


Gezouten kabeljauw, ook bekend als „klipvis”, is een traditioneel product met een totaal zoutgehalte van 12 of meer gewichtspercenten dat geschikt is voor menselijke consumptie zonder verdere industriële verwerking.

La morue salée est un produit traditionnel présentant une teneur totale en sel égale ou supérieure à 12 % en poids et qui est propre à la consommation humaine sans autre traitement industriel.


Het watergehalte in het nat gezouten product wordt door dit gebruik van fosfaten niet verhoogd.

L’utilisation de ces phosphates n’augmente pas la teneur en eau du produit salé en saumure final.


Het watergehalte in het nat gezouten product wordt door dit gebruik van fosfaten niet verhoogd.

L’utilisation de ces phosphates n’augmente pas la teneur en eau du produit salé en saumure final.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gezouten product' ->

Date index: 2024-05-22
w