Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "hygiënevereisten en haccp-principes " (Nederlands → Frans) :

Bovendien zal het FAVV een vulgariserend document over Listeria opstellen waarin naast de 'challenge tests' ook de aspecten preventie, goede hygiënepraktijken en HACCP-principes (Hazard Analysis Critical Control Points) aan bod zullen komen.

De plus, l'AFSCA va rédiger un document de vulgarisation sur Listeria, dans lequel, outre les 'challenge tests', les aspects de prévention, de bonnes pratiques d'hygiène et de principes HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) seront décrits.


Tot slot werd tijdens deze vergadering ook beslist dat het FAVV een voorlichtingsdocument over Listeria zal opstellen, dat, naast de 'challenge tests', ook aspecten zal aansnijden inzake preventie, goede hygiënepraktijken en HACCP-principes (Hazard Analysis - Critical Control Point).

Enfin, lors de cette réunion, il a aussi été décidé que l'AFSCA rédigera un document de vulgarisation sur Listeria, qui, outre les 'challenge tests', abordera aussi les aspects de prévention, de bonnes pratiques d'hygiène et de principes HACCP (Hazard Analysis - Critical Control Point).


Operatoren dienen daartoe goede hygiënepraktijken toe te passen en een autocontrolesysteem te implementeren gebaseerd op de principes van HACCP.

A cette fin, les opérateurs doivent appliquer de bonnes pratiques d'hygiène et mettre en œuvre un système d'autocontrôle basé sur les principes HACCP.


­ Begin maart zullen de minimale hygiënevereisten en HACCP-principes in gemeenschapskeukens in de nieuwsbrief van het FAVV gepubliceerd worden.

­ Début mars les exigences minimales d'hygiène et les principes d'HACCP dans les cuisines de collectivités seront publiés dans le bulletin de l'agence.


en die geen levensmiddelen fabriceren of verwerken moeten de verplichting om een op de HACCP-principes gebaseerde permanente procedure in te stellen, toe te passen en te handhaven, niet nakomen indien de goede hygiëne praktijken voorafgaand aan de HACCP garanderen dat de doelstellingen aangaande het voorkomen, elimineren, of tot aanvaardbare niveaus reduceren van de gevaren worden bereikt.

et qui, ni ne fabriquent ni ne transforment des denrées alimentaires, ne doivent pas se conformer à l'obligation d'élaborer, d'appliquer et de maintenir une procédure permanente fondée sur les principes HACCP si les bonnes pratiques d'hygiène préalables à l'HACCP garantissent que les objectifs de prévention, d'élimination ou de réduction des dangers à des niveaux acceptables sont atteints.


De voedselveiligheidsprocedures (HACCP-principes) zijn vaak nog maar weinig ontwikkeld in de schoolkeukens.

Les procédures de sécurité alimentaire (principes HACCP) sont souvent encore peu élaborées dans les cuisines scolaires.


Bovenop de in artikel 4, § 2 bedoelde goede hygiëne praktijken voorafgaand aan de HACCP, moeten door deze vestigingseenheden volgende principes worden nageleefd :

Outre le respect des bonnes pratiques d'hygiène préalables à l'HACCP visées à l'article 4, § 2, ces unités d'exploitation sont tenues de respecter les principes suivants :


Wanneer ernstige tekortkomingen worden vastgesteld in de veiligheidsprocedures, die door de bedrijven worden toegepast, worden niettemin onmiddellijk de gepaste maatregelen getroffen (verscherpte hygiënevoorschriften, instandhouding van de koudeketen, toepassing van HACCP-principes, nazicht uiterste verbruiksdatum, ...).

Néanmoins, lorsque des manquements graves dans les procédures de sécurité appliquées dans les entreprises sont constatées, les mesures adéquates sont aussitôt mises en oeuvre (renforcement des bonnes pratiques d'hygiène, respect de la chaîne du froid, application des principes HACCP, vérification de la date limite de consommation, ...).


Voor de veiligheid van levensmiddelen moet het autocontrolesysteem gebaseerd zijn op de volgende principes van het « Hazard analysis and critical control points-systeem » (HACCP-systeem) :

Pour la sécurité des denrées alimentaires le système d'autocontrôle doit être basé sur les principes suivants du système de " Hazard analysis and critical control points" (système HACCP) :


- Scholen die een opleiding tot slager, kok of bakker aanbieden, moeten net als de andere actoren in de voedingssector voldoen aan de vereisten inzake hygiëne en de HACCP-principes (Hazard Analysis and Critical Control Points).

- Les écoles qui proposent des formations professionnelles aux métiers de boucher, de cuisinier ou de boulanger doivent tout comme les autres secteurs de l'alimentation, satisfaire aux exigences relatives à l'hygiène et aux principes du Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'hygiënevereisten en haccp-principes' ->

Date index: 2024-03-17
w