Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alkoholvaste karamel
Ammonia-karamel
Ammoniakale karamel
E150a
E150c
Gekarameliseerde suiker
Karamel
Karamel omhuld met chocolade

Vertaling van "karamel " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
karamel omhuld met chocolade

caramel enrobé de chocolat






ammoniakale karamel | ammonia-karamel | E150c

caramel ammoniacal | caramel III | E150c


alkoholvaste karamel | E150a | karamel

caramel I | caramel ordinaire | E150a | spirit
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
4. Voor karamel die uitsluitend is vervaardigd uit niet-gedenatureerde suiker van GN-code 1701 wordt het sacharosegehalte, in voorkomend geval verhoogd met het gehalte aan andere suikers die in sacharose zijn omgerekend, bepaald op basis van het gehalte aan droge stof.

4. Pour le sucre caramélisé obtenu exclusivement à partir de sucre non dénaturé relevant de la position NC 1701, la teneur en saccharose, augmentée, le cas échéant, de la teneur en d'autres sucres convertis en saccharose, est déterminée à partir de la teneur en matière sèche.


Op verzoek kan evenwel voor in de eerste alinea bedoelde karamel het werkelijke sacharosegehalte, in voorkomend geval verhoogd met het gehalte aan andere suikers die in sacharose zijn omgerekend, worden bepaald en daarna in aanmerking worden genomen, wanneer de karamel is vervaardigd onder douanecontrole of een administratieve controle die dezelfde waarborgen biedt.

Toutefois, sur demande, pour tenir compte du sucre caramélisé visé au premier alinéa, il est possible de déterminer la quantité effective de sucre utilisée augmentée, le cas échéant, de la teneur en autres sucres convertis en saccharose, si ce sucre a été fabriqué sous contrôle douanier ou sous contrôle administratif présentant des garanties équivalentes.


Toevoeging van karamel, in de zin van Richtlijn 94/36/EG van het Europees Parlement en de Raad van 30 juni 1994 inzake kleurstoffen die in levensmiddelen mogen worden gebruikt om de kleur ervan te intensiveren

l’addition de caramel, au sens de la directive 94/36/CE du Parlement européen et du Conseil du 30 juin 1994 concernant les colorants destinés à être employés dans les denrées alimentaires , afin de renforcer la couleur


gekarameliseerde suiker (karamel), waaronder wordt verstaan het product dat uitsluitend is verkregen door beheerste verhitting van sacharose zonder toevoeging van basen, minerale zuren of andere chemische additieven;

sucre caramélisé, produit obtenu exclusivement par chauffage contrôlé du saccharose sans adjonction de bases ni d'acides minéraux, ni d'aucun autre additif chimique;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Andere suiker; suikerstroop; kunsthonig, ook indien met natuurhonig vermengd; karamel

Autres sucres; sirops; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés


Andere suiker; suikerstroop; kunsthonig, ook indien met natuurhonig vermengd; karamel

Autres sucres; sirops; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés


– die uitsluitend mag zijn verzoet door middel van karamel, sacharose, druivenmost, gerectificeerde geconcentreerde druivenmost en geconcentreerde druivenmost.

– pour l'édulcoration duquel, seuls le sucre caramélisé, le saccharose, le moût de raisins, le moût de raisins concentré rectifié et le moût de raisins concentré peuvent être utilisés.


z d) toevoeging van karamel, in de zin van Richtlijn 94/36/EG van het Europees Parlement en de Raad van 30 juni 1994 inzake kleurstoffen die in levensmiddelen mogen worden gebruikt 1 , om de kleur van likeurwijnen en wijn met een beschermde oorsprongsbenaming of geografische aanduiding te intensiveren;

z d) l'addition de caramel, au sens de la directive 94/36/CE du Parlement européen et du Conseil du 30 juin 1994 concernant les colorants destinés à être employés dans les denrées alimentaires 1 , afin de renforcer la couleur des vins de liqueur et des vins d'appellation d'origine protégée ou à indication géographique protégée;


17.02 | Andere suiker; suikerstroop; kunsthonig, ook indien met natuurhonig vermengd; karamel |

17.02 | Autres sucres; sirops; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés |


Karamel bevattende, in droge toestand, 50 of meer gewichtspercenten sacharose

Sucres et mélasses, caramélisés, contenant en poids à l'état sec 50 % ou plus de saccharose




Anderen hebben gezocht naar : alkoholvaste karamel     ammonia-karamel     ammoniakale karamel     gekarameliseerde suiker     karamel     karamel omhuld met chocolade     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'karamel' ->

Date index: 2024-09-28
w