Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Biesvormig gewas voor Chinese matten
Daken met riet bedekken
Daken met stro bedekken
Rieten daken maken
Rieten materiaal prepareren voor vlechten
Rieten materiaal voorbereiden voor vlechten
Strooien daken maken
Weeftechnieken voor rieten meubelen toepassen
Weeftechnieken voor rieten meubels toepassen

Traduction de «rieten matten zijn » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
weeftechnieken voor rieten meubelen toepassen | weeftechnieken voor rieten meubels toepassen

appliquer des techniques de vannerie pour fabriquer du mobilier en osier


rieten materiaal prepareren voor vlechten | rieten materiaal voorbereiden voor vlechten

préparer de l’osier à vanner


daken met riet bedekken | strooien daken maken | daken met stro bedekken | rieten daken maken

poser du chaume sur une toiture


biesvormig gewas voor Chinese matten

herbe des nattes chinoises
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
slamové víno, verkregen van goed gerijpte druiven die vóór de verwerking op strooien of rieten matten zijn opgeslagen en eventueel aan touwen zijn opgehangen gedurende minstens drie maanden; het natuurlijk suikergehalte van de verkregen most bedraagt minstens 27° NM.

slamové víno produit à partir de raisins bien mûris, stockés avant la transformation sur des lits de paille ou de roseaux, il peut avoir été laissé suspendu sur des cordes pendant au moins trois mois et la teneur naturelle en sucre du moût obtenu est d'au moins 27 NM.


slamové víno, verkregen van goed gerijpte druiven die vóór de verwerking op strooien of rieten matten zijn opgeslagen en eventueel aan touwen zijn opgehangen gedurende minstens drie maanden; het natuurlijk suikergehalte van de verkregen most bedraagt minstens 27° NM.

slamové víno produit à partir de raisins bien mûris, stockés avant la transformation sur des lits de paille ou de roseaux, il peut avoir été laissé suspendu sur des cordes pendant au moins trois mois et la teneur naturelle en sucre du moût obtenu est d'au moins 27 NM.


w