Hier
bij is in wezen van geen belang of deze bedrijfsmiddelen die het cateringbedrijf gebruikt met het oog op de levering van de maaltijden, zich bij de klant bevinden (in casu een koelcel van het cateringbedrijf geplaatst
in de keuken van de school) voor zover ze evenwel uitsluitend dienen voor bewaring van de maaltijden die het cateringbedrijf levert aan die school en geenszins worden aangewend in
het stadium van het eigenlijke verbruik van de maa ...[+++]ltijden (met andere woorden, de hoofdhandeling wordt wegens de terbeschikkingstelling van een koeltoonbank in de verbruikszaal in de regel volledig gekwalificeerd als een prestatie inzake het verstrekken van maaltijden die onderworpen is aan het normale tarief van 21%, en dus niet meer als een eenvoudige levering die onderworpen is aan het verlaagd tarief van 6%).Reste à cet égard sans incidence que ces biens d'investissement que l'entreprise de catering utilise en vue de la livraison des repas se trouvent chez le client (en l'occurrence une chambre froide dont l'entreprise de catering est p
ropriétaire et qui est installée dans la cuisine de l'établissement scolaire), pour autant cependant qu'ils servent exclusivement à la conservation des repas que l'entreprise de catering livre à cet établissement scolaire et que leur utilisation ne déborde en aucune façon sur le stade de la consommation même (en d'autres termes, la mise à disposition d'un comptoir frigo dans la salle de consommation requalifie
...[+++] en règle pour le tout l'opération principale en une prestation de fourniture de nourriture imposable au taux normal de 21% plutôt qu'en une livraison pure et simple à laquelle s'applique le taux réduit de 6%).