Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Groep Levensmiddelen
Oppervlaktelaag van suikerwerk
Suikerwerk

Vertaling van "suikerwerk " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE




customs manager suiker, chocolade en suikerwerk | manager internationale handel suiker, chocolade en suikerwerk | afdelingshoofd internationale transit suiker, chocolade en suikerwerk | import-exportmanager suiker, chocolade en suikerwerk

responsable import-export de sucre, chocolat et produits de confiserie


chef distributie suiker, chocolade en suikerwerk | manager goederenstroom suiker, chocolade en suikerwerk | distributiemanager suiker, chocolade en suikerwerk | supply chain manager suiker, chocolade en suikerwerk

responsable de la logistique distribution de sucre, chocolat et produits de confiserie


Groep Levensmiddelen (suikerwerk)

Groupe Denrées alimentaires (sucreries)


oppervlaktelaag van suikerwerk

enrobage des confiseries au sucre
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Suikerwerk zonder cacao (witte chocolade daaronder begrepen)

Sucreries (y compris le chocolat blanc)


Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk

Commerce de gros de sucre, de chocolat et de confiserie


Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk

Fabrication de cacao, de chocolat et de produits de confiserie


De twee beslissingen van de eerste kamer van beroep van het Bureau voor harmonisatie binnen de interne markt (BHIM) van 10 april 2013 (zaak R 427/2012-1 respectievelijk zaak R 430/2012-1) worden vernietigd voor zover daarbij de aanvragen tot inschrijving van het woordteken DAISY respectievelijk het woordteken MARGARITA als gemeenschapsmerk zijn afgewezen voor de volgende waren: „suikerwerk, banketbakkerswaren, suikergoed, zachte karamels, marshmallow, caramels, kauwgom, gelatine (suikerwerk), drop, lolly’s, toffees, pastilles, suiker, chocolade, cacao”.

Les deux décisions de la première chambre de recours de l’Office de l’harmonisation dans le marché intérieur (OHMI) du 10 avril 2013 (respectivement affaires R 427/2012-1 et R 430/2012-1) sont annulées dans la mesure où elles ont rejeté les demandes d’enregistrement, respectivement, du signe verbal DAISY et du signe verbal MARGARITAS comme marques communautaires, pour les produits suivants: «confiserie, pâtisserie, sucreries, caramels mous, guimauve, caramels, gommes à mâcher, gélatine (confiserie), réglisse, sucettes, toffee, pastille, sucre, chocolat, cacao».


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- Cacao-, chocolade-, suikerwerk- en honingfabrieken

- Cacao, chocolat, confiserie et miel (fabriques de)


­ chemisch zuivere fructose; ­ suikerwerk zonder cacao (witte chocolade daaronder begrepen);

­ fructose chimiquement pur, ­ sucreries sans cacao (y compris le chocolat blanc)


­ andere chocolade en chocoladewerken, suikerwerk en overeenkomstige bereidingen op basis van suikervervangende stoffen, die cacao bevatten.

­ Autres chocolats et articles en chocolat, sucreries et leurs succédanés fabriqués à partir de produits de substitution de sucre contenant du cacao


­ andere chocolade en chocoladewerken, suikerwerk en overeenkomstige bereidingen op basis van suikervervangende stoffen, die cacao bevatten.

­ Autres chocolats et articles en chocolat, sucreries et leurs succédanés fabriqués à partir de produits de substitution de sucre contenant du cacao


­ chemisch zuivere fructose; ­ suikerwerk zonder cacao (witte chocolade daaronder begrepen);

­ fructose chimiquement pur, ­ sucreries sans cacao (y compris le chocolat blanc)


ex170490 | Ander suikerwerk zonder cacao; met uitzondering van: zoethoutextract (drop), bevattende meer dan 10 gewichtspercenten sacharose, zonder andere toegevoegde stoffen, van GN-code 17049010; witte chocolade van GN-code 17049030; pasta’s en spijs, marsepein daaronder begrepen, in onmiddellijke verpakking met een netto-inhoud van 1 kg of meer van GN-code 17049051; marshmallows, zijnde ander suikerwerk zonder cacao, met een suikergehalte van 45 of minder gewichtspercenten (het gehalte aan invertsuiker, berekend als sacharose, daaronder begrepen) van GN-code ex17049099 |

ex170490 | Autres sucreries sans cacao, à l’exception: des extraits de réglisse contenant en poids plus de 10 % de saccharose, sans addition d’autres matières, relevant du code NC 17049010,de la préparation dite "chocolat blanc" relevant du code NC 17049030,des pâtes et masses, y compris le massepain, en emballages immédiats d’un contenu net égal ou supérieur à 1 kg, relevant du code NC 17049051,des guimauves (autres sucreries sans cacao) d’une teneur en sucre égale ou inférieure à 45 % en poids (y compris le sucre inverti calculé en saccharose), relevant du code NC 17049099 |




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'suikerwerk' ->

Date index: 2023-10-28
w