Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Biervaten vervangen
Biervaten verwisselen
Bijtanken
Dextrotranspositie van aorta
Diafragma
Grote vaten
Oksel
Perivasculair
Productie van stalen vaten en soortgelijke containers
Productie van stalen vaten en soortgelijke houders
Rondom de vaten
Tanken
Tanken met zwaartekracht
Transpositie van grote vaten
Vaten met specifieke grondstoffen vullen
Vaten met specifieke ingrediënten vullen
Vaten omruilen
Vaten verwisselen
Volledige transpositie van grote vaten

Vertaling van "tanken of vaten " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
vaten met specifieke grondstoffen vullen | vaten met specifieke ingrediënten vullen

remplir un fût avec des ingrédients spécifiques


biervaten vervangen | biervaten verwisselen | vaten omruilen | vaten verwisselen

installer de nouveaux fûts | mettre en place de nouveaux fûts | changer les fûts | remplacer les fûts


productie van stalen vaten en soortgelijke containers | productie van stalen vaten en soortgelijke houders

fabrication de fûts en acier et récipients similaires


perivasculair | rondom de vaten

périvasculaire | qui entoure un/des vaisseau(x)




bijtanken | tanken

avitailler en combustible | faire remplir les soutes | se ravitailler en combustible | souter




volledige transpositie van grote vaten

transposition totale des gros vaisseaux


dextrotranspositie van aorta | transpositie van grote vaten (totaal)

Dextroposition de l'aorte Transposition des gros vaisseaux (complète)


diafragma | grote vaten | oksel

Aisselle Diaphragme Gros vaisseaux
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
2.2.5. Verantwoordelijkheid Generiek - Een goed uitgewerkte en/of opgevolgde receptuur - Opstelling, uitvoering en opvolging van het brouwschema - Kwaliteitsvolle grondstoffen in functie van de receptuur - Bepaling per grondstof van het toedieningstijdstip (wort, hop, kruiden, ...) - Voorbehandeling van grondstoffen (schroten van mout) - Gestorte grondstoffen - Het maïschen van het brouwsel - Regelmatige staalnames en opvolging volgens voorschrift - Opgevolgd fermentatieproces - Berekening van de hoeveelheden en de correcte verhoudingen - Afgewerkt bier na fermentatie - Toegepaste richtlijnen voor opslag - Gecontroleerde eindproducten - Correcte hantering van machines en gereedschappen volgens voorschriften - Zorgvuldig genoteerde en opgevo ...[+++]

2.2.5. Responsabilité Générique - une recette correctement développée et/ou respectée ; - l'établissement, l'exécution et le suivi du schéma de brassage ; - des matières premières de qualité en fonction de la recette ; - la détermination, par matière première, du moment où elle doit être ajoutée (moût, houblon, épices...) ; - le prétraitement des matières premières (concassage du malt) ; - le déversement des matières premières - l'empâtage du brassin ; - le prélèvement régulier d'échantillon et le suivi selon les consignes ; - le suivi du processus de fermentation ; - le calcul des quantités et des proportions correctes ; - une bière terminée après fermentation ; - l'application des consignes de stockage : - des produits finis con ...[+++]


2.2.5. Verantwoordelijkheid Generiek - Een goed uitgewerkte en/of opgevolgde receptuur - Opstelling, uitvoering en opvolging van het brouwschema - Kwaliteitsvolle grondstoffen in functie van de receptuur - Bepaling per grondstof van het toedieningstijdstip (wort, hop, kruiden,...) - Voorbehandeling van grondstoffen (schroten van mout) - Gestorte grondstoffen - Het maïschen van het brouwsel - Regelmatige staalnames en opvolging volgens voorschrift - Opgevolgd fermentatieproces - Berekening van de hoeveelheden en de correcte verhoudingen - Afgewerkt bier na fermentatie - Toegepaste richtlijnen voor opslag - Gecontroleerde eindproducten - Correcte hantering van machines en gereedschappen volgens voorschriften - Zorgvuldig genoteerde en opgevol ...[+++]

2.2.5. Responsabilité Générique - une recette correctement développée et/ou respectée ; - l'établissement, l'exécution et le suivi du schéma de brassage ; - des matières premières de qualité en fonction de la recette ; - la détermination, par matière première, du moment où elle doit être ajoutée (moût, houblon, épices...) ; - le prétraitement des matières premières (concassage du malt) ; - le déversement des matières premières - l'empâtage du brassin ; - le prélèvement régulier d'échantillons et le suivi selon les consignes ; - le suivi du processus de fermentation ; - le calcul des quantités et des proportions correctes ; - une ...[+++]


Indien de inrichting verschillende tanken of vaten omvat, moet de capaciteit van de gemeenschappelijke opvangkuip of inkuiping groter zijn dan 10 % van het totale volume opgeslagen solventen en minstens gelijk aan het volume van de grootste tank of het grootste vat.

Si l'installation est équipée de plusieurs cuves ou fûts, la capacité du bac de rétention ou de l'encuvement commun à ceux-ci doit être supérieure à 10 % du volume total de solvants stockés et au moins égale au volume de la plus grande cuve ou fût.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'tanken of vaten' ->

Date index: 2021-01-13
w