Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bacon
Corned beef
Elektronisch verwerkte gegevens
Ganzenlever
Graanproduct
Graanprodukt
Ham
In een preparaat verwerkte stof
Kikkerbilletjes
Magere melk
Niet verwerkte materie
Ondermelk
Product op basis van graan
Product op basis van vlees
Spek
Stof verwerkt in een preparaat
Verwerkt product op basis van graan
Verwerkt product op basis van vlees
Verwerkt vlees
Verwerkte magere melk
Verwerkte materie
Vleesextract
Vleespastei
Vleesproduct
Vleesprodukt
Vleeswaren
Vloeibare magere melk
Worstje

Vertaling van "verwerkt chocoladeproducten " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE






elektronisch verwerkte gegevens

données traitées par voie électronique


in een preparaat verwerkte stof | stof verwerkt in een preparaat

substance incorporée dans une préparation


magere melk [ ondermelk | verwerkte magere melk | vloeibare magere melk ]

lait écrémé [ lait écrémé liquide | lait écrémé transformé ]


dierlijke faeces, urine en mest (inclusief gebruikt stro), afvalwater, gescheiden ingezameld en elders verwerkt

fèces, urine et fumier (y compris paille souillée), effluents collectés séparément et traités hors site


afval van verwerkte textielvezels met een hoodzakelijk plantaardige oorsprong

fibres textiles ouvrées essentiellement d'origine végétale


graanproduct [ graanprodukt | product op basis van graan | verwerkt product op basis van graan ]

produit à base de céréales [ produit céréalier | produit transformé à base de céréales ]


vleesproduct [ bacon | corned beef | ganzenlever | ham | kikkerbilletjes | product op basis van vlees | spek | verwerkt product op basis van vlees | vleesextract | vleespastei | vleesprodukt | vleeswaren | worstje ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Verwerkt chocoladeproducten en -vullingen (Id 14944/16721/18890) :

Prépare les produits et fourrages de chocolat (Id 14944/16721/18890) :


De chocoladeproducten waarin plantaardige vetstoffen waren verwerkt en die in één van deze drie landen volledig volgens de wettelijke voorschriften werden geproduceerd, vonden steeds meer afzet in de andere Lid-Staten.

Les produits de chocolat fabriqués à l'aide de matières grasses végétales et légalement fabriqués dans un de ces trois pays, ont commencé à trouver des débouchés commerciaux croissants dans les autres États membres.


Mevrouw Scarniet merkt op dat de Belgische consument verontrust is over de plannen van de Europese Commissie om de richtlijn van 1973 te wijzigen en te vervangen door een andere die zou toelaten dat in chocoladeproducten naast cacaopoeder, 5 % andere plantaardige vetstoffen worden verwerkt.

Or, Mme Scarniet fait observer que les consommateurs belges sont désormais inquiets, sachant que la Commission européenne a l'intention de modifier la directive de 1973, pour la remplacer par une nouvelle qui autoriserait l'utilisation de 5 % de matières grasses végétales autres que le cacao dans le chocolat.


De chocoladeproducten waarin overeenkomstig de eerste alinea andere plantaardige vetstoffen dan cacaoboter zijn verwerkt, mogen in alle Lid-Staten in de handel worden gebracht, op voorwaarde dat de in artikel 3 omschreven etikettering daarvan naast de lijst van ingrediënten wordt aangevuld met een duidelijke, neutrale en objectieve vermelding van de aanwezigheid van deze stoffen in het eindproduct.

Les produits de chocolat qui, en vertu du premier alinéa, contiennent des matières grasses végétales autres que le beurre de cacao, peuvent être commercialisés dans tous les États membres, à condition que leur étiquetage, tel que prévu à l'article 3, soit complété, en plus de la liste des ingrédients, par une mention claire, neutre et objective de la présence de ces substances dans le produit fini.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Mevrouw Scarniet merkt op dat de Belgische consument verontrust is over de plannen van de Europese Commissie om de richtlijn van 1973 te wijzigen en te vervangen door een andere die zou toelaten dat in chocoladeproducten naast cacaopoeder, 5 % andere plantaardige vetstoffen worden verwerkt.

Or, Mme Scarniet fait observer que les consommateurs belges sont désormais inquiets, sachant que la Commission européenne a l'intention de modifier la directive de 1973, pour la remplacer par une nouvelle qui autoriserait l'utilisation de 5 % de matières grasses végétales autres que le cacao dans le chocolat.


De chocoladeproducten waarin plantaardige vetstoffen waren verwerkt en die in één van deze drie landen volledig volgens de wettelijke voorschriften werden geproduceerd, vonden steeds meer afzet in de andere Lid-Staten.

Les produits de chocolat fabriqués à l'aide de matières grasses végétales et légalement fabriqués dans un de ces trois pays, ont commencé à trouver des débouchés commerciaux croissants dans les autres États membres.


[2] Producten waarop handelsnormen betrekking hebben: rundvlees, eieren, verse en verwerkte groenten en fruit, honing, hop, melk en zuivelproducten, olijfolie, varkensvlees, pluimveevlees, schapenvlees, suiker, wijn, cacao- en chocoladeproducten, extracten van koffie en extracten van cichorei, vruchtensappen, vruchtenjam of -confituur, -gelei en -marmelade, enz., gedistilleerde dranken en boter, margarine en melanges.

[2] Les produits couverts par les normes de commercialisation sont les suivants: viandes de bœuf et de veau, œufs, fruits et légumes frais et transformés, miel, houblon, lait et produits laitiers, huile d’olives, viande de porc, volaille, viande ovine, sucre, vin, produits à base de chocolat et de cacao, extraits de café et de chicorée, jus de fruits, confitures, gelées et marmelades de fruits, etc., spiritueux, beurre, margarines et mélanges.


Art. 2. Aan de in artikel 1, § 2, onder 6° tot 9°, 12° en 13° omschreven chocoladeproducten mogen andere plantaardige vetten dan cacaoboter worden toegevoegd tot een maximum van 5 % van het eindproduct, na aftrek van het totale gewicht van alle andere voor men-selijke consumptie geschikte stoffen die daarin overeenkomstig artikel 3, §§ 1 en 2 zijn verwerkt. Het minimumgehalte aan cacaoboter of het totaalgehalte aan droge cacaobestanddelen mag daarbij niet worden verminderd.

Art. 2. Des matières grasses végétales, autres que le beurre de cacao, peuvent être ajoutées dans les produits de chocolat définis dans l'article 1, § 2, points 6° à 9°, 12° et 13°, jusqu'à 5 % du produit fini au maximum, après déduction du poids total de toute autre matière comestible utilisée conformément à l'article 3, §§ 1 et 2, sans que soit réduite la teneur minimale en beurre de cacao ou en matière sèche totale de cacao.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'verwerkt chocoladeproducten' ->

Date index: 2023-10-10
w