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Besmettingsrisico’s bij kant-en-klare diervoeders
Diëtist bereide maaltijden
Kant-en-klaar-maaltijd
Kant-en-klare diervoeders
Kant-en-klare fabriek
Kant-en-klare maaltijd
Kant-en-klare pizza
Kant-en-klare saus
Kant-en-klare saus in pot
Kant-en-klare saus uit een pakje
Voedingsdeskundige bereide maaltijden
Voedingsdeskundige kant-en-klare maaltijden
Voedingsspecialist bereide maaltijden

Traduction de «vlees en kant-en-klare » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
kant-en-klare saus uit een pakje

sauce prête à l'emploi en sachet


kant-en-klare saus in pot

sauce prête à l'emploi en boite




kant-en-klaar-maaltijd | kant-en-klare maaltijd

aliment préparé | plat cuisiné


diëtist bereide maaltijden | voedingsspecialist bereide maaltijden | voedingsdeskundige bereide maaltijden | voedingsdeskundige kant-en-klare maaltijden

diététicienne chef de produit en fabrication industrielle | diététicien chef de produit en fabrication industrielle | diététicien chef de produit en fabrication industrielle/diététicienne chef de produit en fabrication industrielle


kant-en-klare diervoeders

aliments préparés pour animaux




besmettingsrisico’s bij kant-en-klare diervoeders

risques de contamination liés aux aliments préparés pour animaux


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Er bestaat echter niet altijd een kant-en-klare oplossing om dat probleem snel te kunnen oplossen.

Il n'existe toutefois pas toujours une solution toute faite permettant de résoudre rapidement ce problème.


Op kant-en-klare maaltijden worden er voornamelijk microbiologische analyses uitgevoerd (bv. Salmonella, E. coli,...). c) De resultaten van de inspecties en monsternemingen die het FAVV uitvoerde, zijn gepubliceerd in het activiteitenverslag dat terug te vinden is op zijn website [http ...]

Les plats préparés font principalement l'objet d'analyses microbiologiques (p.ex. salmonelles, E. coli,...). c) Les résultats des inspections et des échantillonnages réalisés par l'AFSCA sont publiés dans son rapport d'activités, mis à disposition sur son site internet [http ...]


Voor de temperatuur van de lokalen voor vervaardiging van kant-en-klare maaltijden zijn geen specifieke normen vastgelegd in de regelgeving, maar de bedrijven dienen er over te waken dat een voedselveilig productieproces gewaarborgd is.

En ce qui concerne la température des locaux de fabrication de plats préparés, aucune norme spécifique n'est prévue dans la réglementation, mais l'établissement doit veiller à garantir la sécurité alimentaire lors de l'ensemble de son processus de production.


- Het kunnen berekenen van de kosten, de verkoopprijs en het rendement van de vleesstukken, vleesbereidingen, kant-en-klare gerechten

- pouvoir calculer les coûts, le prix de vente et le rendement de morceaux de viande, de préparations de viande, de plats préparés ;


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- Het kunnen gebruiken van materieel en toestellen voor het bereiden van vleesproducten, kant-en-klare bereidingen

- pouvoir utiliser du matériel et des appareils pour confectionner des produits de viande, des plats préparés ;


- De poelier maakt verschillende vleesbereidingen, kant-en-klare gerechten, sauzen en soepen en moet flexibel kunnen inspelen op de verschillende productieschema's

- le volailler confectionne différentes préparations de viande, des plats préparés, des sauces et des potages et doit pouvoir répondre de manière flexible aux différents schémas de production ;


- Het kunnen afstemmen van de planning op de wisselende klantenstromen en veelheid aan producten (vleesproducten, vleesbereidingen, kant-en-klare maaltijden, ....)

- pouvoir déterminer le planning en fonction des flux de clients qui changent et de la multiplicité en produits (produits de viande, préparations de viande, repas prêts à consommer...) ;


- Het kunnen bereiden van vleesproducten, sauzen, salades, soepen en kant-en-klare-gerechten volgens receptuur

- pouvoir confectionner des produits de viande, sauces, salades, soupes et des plats préparés selon la recette ;


Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Lloyd's Register EMEA, Rijnkaai 37, 2000 Antwerpen, Tel. 32 3-212 16 40 - erkenningsnummer CI-009 tot en met 18 juli 2019 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids: G-002 « Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie » G-005 « Gids autocontrolesysteem consumptie-ijsindustrie » G-006 « Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en -uitsnijderij en inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, ...[+++]

Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 18 juillet 2019 inclus, l'organisme certificateur Lloyd's Register EMEA, Rijnkaai 37, 2000 Antwerpen, Tel. 32 3-212 16 40 - n° d'agrément CI-009, dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur le guide : G-002 « Guide système d'autocontrôle industrie laitière » G-005 « Guide système d'autocontrôle industrie de la glace de consommation » G-006 « Guide générique autocontrôle pour abattoirs et ateliers de découpe de volailles et établissements de production de viande hachée, prép ...[+++]


Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling PROMAG, Rue Féher 1, 6900 Marche-en-Famenne, Tel. 32 (0)84.46.03.46 - erkenningsnummer CI-007 tot en met 6 juni 2019 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen: G-001 "Autocontrolegids Dierenvoeders" G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in voedingswaren" G-018 "Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt ...[+++]

Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 6 juin 2019 inclus, l'organisme certificateur PROMAG, Rue Féher 1, 6900 Marche-en-Famenne, Tel. 32 (0)84.46.03.46 - n° d'agrément CI-007, dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basée sur les guides : G-001 « Guide autocontrôle alimentation animale » G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie-charcuterie » G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le commerce de détail en alimentation » G-018 « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs, ateliers de découpe et établissements de pr ...[+++]


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