Elke operator binnen de primaire dierlijke en plantaardige productie voert, uitgezonderd voor de activiteiten die betrekking hebben op de primaire productie van niet-eetbare plantaardige producten, enerzijds een regelmatige controle uit op de hygiënevoorschriften bedoeld in bijlage I
, deel A, II van de Verordening 852/2004 en bijlage I, deel A, I van
de Verordening 183/2005 en houdt anderzijds de nodige registers bij zoals voorzien in bijlage I, deel A, III van de Verordening 852/2004 en bijlage I, deel A, II van de Verordening 183/20
...[+++]05».
Excepté pour les activités se rapportant à la production primaire de produits végétaux non comestibles, tout opérateur dans le domaine de la production primaire animale et végétale effectue, d'une part, un contrôle régulier du respect des prescriptions en matière d'hygiène visées à l'annexe I, partie A, II du Règlement 852/2004 et à l'annexe I, partie A, I du Règlement 183/2005, et tient, d'autre part, les registres prévus à l'annexe I, partie A, III du Règlement 852/2004 et à l'annexe I, partie A, II du Règlement 183/2005».