It is there
fore appropriate to provide that the determination of
starch (or dextrin) content is to be carried out in an enzymatic way by amylase and amyloglucosidase and that the glucose content is to be determined using high performance liquid chromatography (HPLC), as set out in Annex I to Commission Reg
ulation (EC) No 900/2008 of 16 September 2008 laying down the methods of analysis and other technical provisions necessary for t
...[+++]he application of the arrangements for imports of certain goods resulting from the processing of agricultural products (4) as amended by Commission Regulation (EU) No 118/2010 (5).I
l convient donc de préciser que la détermination de la teneur en amidon (ou dextrines) doit être réalisée par voie enzymatique, par amylase et amyloglucosidase, et que la teneur en glucose doit être établie en utilisant la méthode de chromatographie liquide à haute performance (CLHP), conformément aux dispositions de l’annexe I du rè
glement (CE) no 900/2008 de la Commission du 16 septembre 2008 définissant les méthodes d’analyse et autres dispositions de caractère technique nécessaires pour l’application du régime d’importation de certaines marchandises
...[+++]résultant de la transformation de produits agricoles (4), tel que modifié par le règlement (UE) no 118/2010 de la Commission (5).