Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apple pomace
Apple variety
Caramel apple
Caramel-dipped apple
Categories of apples
Chemical components of apples
Chemical composition of apples
Chemical constitution of apples
Chemical make up of apples
Core apples
Coring an apple
Cut up an apple
Cut up apples
Dried apple pomace
Grape pomace
IAI
International Apple Association
International Apple Institute
Mark crumbler
National Apple Institute
Pomace
Pomace breaker
Pomace crusher
Pomace mill
Pumace
Selections of apples
Taffy apple
Variety of apples
Winery pomace

Vertaling van "Apple pomace " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE






pomace [ pumace | grape pomace | winery pomace ]

marc [ marc de raisin ]


mark crumbler | pomace breaker | pomace crusher | pomace mill

émietteuse | émietteuse de marc


apple variety | categories of apples | selections of apples | variety of apples

variétés de pommes


chemical components of apples | chemical composition of apples | chemical constitution of apples | chemical make up of apples

composition chimique des pommes


coring an apple | cut up an apple | core apples | cut up apples

utiliser un vide-pomme


International Apple Institute [ IAI | International Apple Association | National Apple Institute ]

International Apple Institute [ IAI | International Apple Association | National Apple Institute ]


caramel apple | caramel-dipped apple | taffy apple

pomme au caramel | pomme caramélisée
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Apple pomace dehydrated (or Dried apple pomace) (IFN 4-00-423) consists of the sound, dried residue obtained by the removal of cider from apples.

Marc de pommes déshydraté (ou Marc de pommes séché) (NIA 4-00-423) — constitué du résidu solide et séché obtenu par l’extraction du cidre de pommes.


Apple pomace dehydrated (or Dried apple pomace) (IFN 4-00-423) consists of the sound, dried residue obtained by the removal of cider from apples.

Marc de pommes déshydraté (ou Marc de pommes séché) (NIA 4-00-423) — constitué du résidu solide et séché obtenu par l’extraction du cidre de pommes.


products containing pectin and derived from dried apple pomace or peel of citrus fruits or quinces, or from a mixture of them, by the action of dilute acid followed by partial neutralisation with sodium or potassium salts (liquid pectin).

les produits contenant de la pectine et obtenus à partir de résidus séchés de pommes ou de zestes d’agrumes ou de coings, ou de leur mélange, par l’action d’un acide dilué suivie d’une neutralisation partielle au moyen de sels de sodium ou de potassium («pectine liquide»).


products containing pectin and derived from dried apple pomace or peel of citrus fruits or quinces, or from a mixture of them, by the action of dilute acid followed by partial neutralisation with sodium or potassium salts (liquid pectin);

les produits contenant de la pectine et obtenus à partir de résidus séchés de pommes ou de zestes d’agrumes ou de coings, ou de leur mélange, par l’action d’un acide dilué suivie d’une neutralisation partielle au moyen de sels de sodium ou de potassium («pectine liquide»);


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
products containing pectin and derived from dried apple pomace or peel of citrus fruits, or from a mixture of both, by the action of dilute acid followed by partial neutralisation with sodium or potassium salts ('liquid pectin');

les produits contenant de la pectine et obtenus à partir de résidus séchés de pommes ou de zestes d'agrumes, ou d'un mélange des deux, par l'action d'un acide dilué suivie d'une neutralisation partielle au moyen de sels de sodium ou de potassium ("pectine liquide");


products containing pectin and derived from dried apple pomace or peel of citrus fruits, or from a mixture of both, by the action of dilute acid followed by partial neutralisation with sodium or potassium salts ('liquid pectin');

les produits contenant de la pectine et obtenus à partir de résidus séchés de pommes ou de zestes d'agrumes, ou d'un mélange des deux, par l'action d'un acide dilué suivie d'une neutralisation partielle au moyen de sels de sodium ou de potassium ("pectine liquide");


(iv) products containing pectin and derived from dried apple pomace or peel of citrus fruits, or from a mixture of both, by the action of dilute acid followed by partial neutralisation with sodium or potassium salts ('liquid pectin');

iv) les produits contenant de la pectine et obtenus à partir de résidus séchés de pommes ou de zestes d’agrumes, ou d’un mélange des deux, par l’action d’un acide dilué suivie d’une neutralisation partielle au moyen de sels de sodium ou de potassium («pectine liquide»);


Carob pods, citrus pulp, apple pomace, tomato pulp, and grape pulp.

gousses de caroube, pulpe d'agrumes, pulpe de pomme, pulpe de tomate et marc de raisins.


(b) products containing pectin and derived from dried apple pomace or peel of citrus fruits, or from a mixture of both, by the action of dilute acid followed by partial neutralization with sodium or potassium salts ('liquid pectin`);

b) les produits contenant de la pectine et obtenus à partir de résidus séchés de pommes ou de zestes d'agrumes, ou d'un mélange des deux, par l'action d'un acide dilué suivie d'une neutralisation partielle au moyen de sels de sodium ou de potassium («pectine liquide»);




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Apple pomace' ->

Date index: 2023-05-13
w